Iphone geeft scherm voor te synchroniseren

Iphone geeft scherm voor te synchroniseren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik weet niet of het aan mobistar of aan de iphone ligt, maar mijn iphone heeft al drie keer iets raars getoond. Als ik niets ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 28 August 2010, 14:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 9
Standaard Iphone geeft scherm voor te synchroniseren

Ik weet niet of het aan mobistar of aan de iphone ligt, maar mijn iphone heeft al drie keer iets raars getoond.

Als ik niets op mijn iphone aan het doen ben toont hij plots een scherm waarop staat of ik automatisch wil synchroniseren, met onderaan een rode annuleer en een groene accepteer knop. Als ik annuleer doe is het weg. Als ik accepteer doe, geeft hij aan dat er 86 wijzigingen zijn.

Is er iemand die weet wat dit is en wat ik er tegen kan doen?

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 30 August 2010, 12:28
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 9
Standaard

iemand die dit ook heeft meegemaakt?
  #3  
Oud 30 August 2010, 14:03
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 December 2008
Berichten: 188
Standaard

Misschien een screenshot? Is het vergelijkbaar met het scherm dat je bij itunes synchroniseren krijgt?
  #4  
Oud 2 September 2010, 18:02
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 9
Standaard



dit is een screenshot ervan.
  #5  
Oud 2 September 2010, 19:19
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Als ik niet aan je profiel zag dat je geen jailbreak hebt dan zou ik haast zeggen dat het Wi-Fi Sync is. Die kan je alleen installeren als je een JB hebt.
  #6  
Oud 3 September 2010, 12:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Dragon Bekijk bericht
Als ik niet aan je profiel zag dat je geen jailbreak hebt dan zou ik haast zeggen dat het Wi-Fi Sync is. Die kan je alleen installeren als je een JB hebt.
hij is niet gejailbreakt. Wi-Fi sync zag er bij mij anders uit op mijn 1G ipod touch.

als je op accepteer klikt zoekt hij en zegt dan 80 wijzigingen maar kweet niet wat hij synchroniseert. ik heb dit nu al 4 keer tegengekomen
  #7  
Oud 3 September 2010, 20:33
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door devilrocky Bekijk bericht
hij is niet gejailbreakt.
Dat zeg ik
  #8  
Oud 4 September 2010, 09:24
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Wat voor programma's heb je op je iPhone staan? Het is niet een of andere app die online updates (push oid) probeert binnen te halen? Heb je het ook nog als je via Instellingen/Berichtgeving de schakelaar op 'uit' zet?
Ik zou eventueel eens een harde reset doen.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #9  
Oud 7 September 2010, 08:03
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 26 August 2008
Berichten: 9
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Wat voor programma's heb je op je iPhone staan? Het is niet een of andere app die online updates (push oid) probeert binnen te halen? Heb je het ook nog als je via Instellingen/Berichtgeving de schakelaar op 'uit' zet?
Ik zou eventueel eens een harde reset doen.
ik ga eens proberen met de berichtgeving af.

als ik accepteer voor de wijzigingen zegt hij opnieuw dat er 86 wijzigingen zijn en als ik dan accepteer dan verstuurt hij 86 sms'en. ik heb gratis sms'en dus ik weet niet of hij ze werkelijk verstuurt heeft.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
agenda i-phene geeft andere tijden na synchroniseren met macbook pro sabali iPhone algemeen 3 19 February 2011 14:46
Synchroniseren Iphone3 geeft foutmelding!! Jonavrc iTunes 4 7 September 2010 20:26
Accu leeg geeft geel scherm iOS4 Cybot12999 iPhone algemeen 4 13 July 2010 13:11
Scherm geeft af en toe GEEN respons! Wietjuh iPhone algemeen 21 4 January 2010 23:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:32.