krijg maar geen 3G netwerk

krijg maar geen 3G netwerk discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een iPhone 4 én iPad. Ik dacht het slim aan te pakken met gratis internet op mijn iPad, en heb een micro duo ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 19 September 2010, 23:18
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2010
Locatie: Nijmegen
Berichten: 21
Standaard krijg maar geen 3G netwerk

Ik heb een iPhone 4 én iPad. Ik dacht het slim aan te pakken met gratis internet op mijn iPad, en heb een micro duo SIM pakket aangeschaft bij t-mobileicon.
Mij werd al vroeg verteld dat ik beide toestellen niet tegelijk kan gebruiken, en de één UIT moet zetten als ik de ander gebruik.
Ik nam dat met een korreltje zout en dacht dat het wel voldoende zou zijn als ik mobiele data bij instellingen uit zou zetten. Maar al snel merkte ik dat wanneer ik mijn iPhone weer wilde gebruiken, ik maar geen 3G netwerk kreeg. Toen heb ik verschillende dingen geprobeerd, namelijk:
- iPad helemaal uit
- SIM kaarten verwisselen, geen effect; iPad krijgt steeds weer gewooon 3G netwerk, maar iPhone vertikt het. als ik mjin SIM in een andere iPhone 4 stop, doet ie het gewoon, daarom dacht ik al snel dat het echt aan mijn toestel lag...
(overigens beide toestellen waren gejailbreakt)
- heb bij Instellingen>Stel opnieuw in>Herstel netwerkinstellingen & Herstel alle instellingen geprobeerd... geen effect.
- met T-Mobile gebeld, langs de shop geweest... ook niet kunnen helpen
- tenslotte bij Instellingen>Stel opnieuw in>Wis alle inhoud en instellingen geprobeerd...
dat liep niet goed af... toestel bleef bij opstarten bij Apple-logo hangen, heb dat kunnen herstellen in DFU mode en vervolgens met iTunes herstel en bijwerken gekozen... heb het nu dus op iOS 4.1
- maar zelfs nog steeds geen effect!!!
- mijn laatste optie is denk ik om het toestel bij T-Mobile in te leveren en hopen op een nieuwe...

of is er iemand met een geniale ingeving?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 September 2010, 06:57
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Heb je na de herstelactie(s) de backup teruggezet? Zo ja, dan is een evt. softwarefout daarmee ook teruggezet. Doe nog een herstel en meld je iPhone aan als nieuw.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 20 September 2010, 22:17
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2010
Locatie: Nijmegen
Berichten: 21
Standaard

Hmmm... dat is wel een goede, dat heb ik namelijk steeds idd zo gedaan jah. Ik zal het proberen...
  #4  
Oud 23 September 2010, 14:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2010
Locatie: Nijmegen
Berichten: 21
Standaard

meer tips zijn welkom...
  #5  
Oud 25 September 2010, 19:41
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 23 January 2010
Locatie: Nijmegen
Berichten: 21
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door ButcherJF Bekijk bericht
Heb je na de herstelactie(s) de backup teruggezet? Zo ja, dan is een evt. softwarefout daarmee ook teruggezet. Doe nog een herstel en meld je iPhone aan als nieuw.
helaas helpt dit ook niet ...
denk dat nu de enige optie inleveren bij t-mobileicon is...
btw zouden ze nog erachter kunnen komen dat mijn toestel in het verleden gejailbreakt is?
  #6  
Oud 26 September 2010, 07:32
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Jammer dat dit allemaal niet heeft mogen baten, inleveren lijkt me nu inderdaad nog de enige optie.
Gezien de berichten hier op het forum wordt er eigenlijk nooit gekeken naar een evt. jailbreak, of wordt er in ieder geval niet moeilijk over gedaan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
simlockvrij? maar geen netwerk? jcpearl iPhone algemeen 26 13 May 2010 10:20
jailbreak en unlocked maar geen netwerk dvg Archief 8 28 December 2009 22:02
netwerk maar geen internet..... hulpgevraagd Wi-Fi 1 14 May 2009 17:59
Krijg maar geen verbinding Jootje Wi-Fi 6 19 April 2008 16:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:55.