spatie werkt niet

spatie werkt niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) hallo iedereen ik heb namelijk het probleem dat mijn spatie niet meer werkt bij het sms'en telkens ik op de spatiebalk toets dan drukt hij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 13 February 2008, 17:13
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Berichten: 5
Standaard spatie werkt niet

hallo iedereen

ik heb namelijk het probleem dat mijn spatie niet meer werkt bij het sms'en
telkens ik op de spatiebalk toets dan drukt hij de letter c,v of b
ik heb de 1.1.3 firmware mss helpt dit voor een oplossing
het is unlocked versie uit frankrijk

mvg ralph l
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 February 2008, 09:28
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

 Verplaatst naar: Problemen (niet-modding)

Weet je wel zeker dat je goed op de spatiebalk drukt en niet iets te hoog? De letters C, V en B zitten er namelijk precies boven. Misschien gewoon een kwestie van beter mikken??
  #3  
Oud 14 February 2008, 19:59
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 6.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Berichten: 5
Standaard

ik ben er 100% zeker van dat ik goed druk op de spatiebalk
weet er iemand een oplossing???
  #4  
Oud 14 February 2008, 20:00
Stiruam's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 October 2007
Berichten: 2.065
Standaard

Restoren

Greetz, Stiruam
  #5  
Oud 14 February 2008, 23:54
Lantaarnpaal's schermafbeelding
» iPhone FR 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 31 January 2008
Locatie: Niet in een iPhone
Berichten: 47
Standaard

-> ZiPhone
__________________
iPhone US 1.1.2 OTB BL4.6 - ZiPhone unlock (FW1.1.4 BL3.9)
  #6  
Oud 7 January 2009, 21:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 23
Standaard bij sms doet spatie niet help!

waneer ik wil smsen doet spatie het niet kan iemand mij daarmee helpen?
  #7  
Oud 7 January 2009, 21:44
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Je iPhone al een keer gereboot? (uitzetten, opnieuw opstarten)
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #8  
Oud 7 January 2009, 22:04
Chrisl's schermafbeelding
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Locatie: Amersfoort
Berichten: 2.235
Standaard

Doet hij het bij alle andere apps wel gewoon?????
__________________
2G US 16GB, 3GS 16GB black, 4 32GB black AT&T Simlock, 4S 16GB black, 5S 32GB spacegrey.
  #9  
Oud 8 January 2009, 20:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 23
Standaard

nee dat ook niet alleen met internetten doet ie het wel

nee sorry internet doet ie het ook niet hij doet gewoon niet en de vraagteken uitroepteken enzovoort doet ook niet
kan iemand me daarmee helpen?

Laatst gewijzigd door iScorpio; 11 January 2009 om 11:38.
  #10  
Oud 9 January 2009, 13:32
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

1. Reboot effe.
2. Herstel iPhone in iTunes (maak een back-up!)
3. Vertel of het werkt.

Edit: Ik zie dat je een jailbreak hebt, mogelijk iets vreemds geïnstalleerd?
  #11  
Oud 9 January 2009, 15:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 23
Standaard

jaa ik heb hem net nieuw dus weet niet egt hoe het wekt
maar wat is reboot?
en als ik hem herstel dan is die ook niet meer simlockvrij
ik weet neit hoe je hem moet unlocken
  #12  
Oud 9 January 2009, 16:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Hier staat de oplossing iPhone Touchscreen Fix: Increase Sensitivity, dit is vrij ingewikkeld voor iemand die nog niet zo goed op de hoogte is.

De oplossing is in ieder geval om de gevoeligheid van je touchscreen aan te passen. Deze optie wordt pas zichtbaar door een aantal regels code toe te voegen in general.plist:

<dict>
<key>cell</key>
<string>PSLinkCell</string>
<key>label</key>
<string>Touch</string>
</dict>
  #13  
Oud 9 January 2009, 16:40
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 23
Standaard

sorry ik snap hem niet kunt u misschien beter uitleggen?

́k heb hem hersteld en ik had 2.2 op staan en toen heb ik heb geunlock enen 2.2 erop gedaan en hij doet het nog steeds niet

Laatst gewijzigd door iScorpio; 11 January 2009 om 11:38.
  #14  
Oud 11 January 2009, 11:37
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

//Topics samengevoegd
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #15  
Oud 11 January 2009, 11:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 23
Standaard

ik weet niet egt veel over iPhone kan 1 van jullie mij misschien helpen?

Update: je moet bitesms downloaden kan je toetsenbord schuin houden en dan doet alles het

Laatst gewijzigd door King1987; 14 January 2009 om 13:01. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #16  
Oud 14 January 2009, 12:48
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 November 2008
Berichten: 36
Standaard

Ik had ook dezelfde probleem maar dan met andere toetsen, wat ik heb gedaan is effe een paar keer een flinke klap geven op je iPhone met je handpalm. Dat zal die het weer gaan doen.

Grt,
  #17  
Oud 29 January 2009, 21:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: breda
Berichten: 4
Standaard

Ik heb exact hetzelfde probleem, de onderste toetsen doen het bij mij niet.
Ik heb hiervoor irealsms gedownload waardoor ik met landscape mode kan smsen. Hierdoor is dit probleem half opgelost, maar bij heel veel apps zoals CAR INFO, KAARTEN
is er geen landscape mode mogelijk waardoor ik nu veel beperkingen heb.

Ik heb geen idee hoe dit komt, ik heb hem paar maanden geleden wel 2x laten vallen waardoor er nu een grote barst in mijn scherm zit maar voor die tijd werkte hij ook gewoon nog prima. Hij komt uit amerika dus schade kan ik ook niet herhalen,

HELP PLZ!
  #18  
Oud 29 January 2009, 22:16
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 7 January 2009
Berichten: 23
Standaard

jaa ik heb precies het zelfde
kan iemand ons helpen?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone 3g werkt niet op Sitecom router, iPad werkt wel?? hans-wouter iPad algemeen 11 4 May 2010 13:54
geen spatie bij berichten mxcrosserkeuh iPhone algemeen 4 9 April 2010 18:10
[SMS] Bij dubbele spatie . vervangen door ! johandemeijer iPhone algemeen 2 25 December 2008 12:12
Netwerk Selectie werkt na upgrade naar 1.1.4 via Ziphone werkt niet meer. m190677s Unlock [archief] 2 18 March 2008 15:19
1.1.1 maar geen punt bij dubbele spatie Matthi iPhone algemeen 5 3 November 2007 20:01

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:55.