Iphone 3g touschreen werkt soms wel soms niet??:S

Iphone 3g touschreen werkt soms wel soms niet??:S discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Mijn iPhone 3g touscreen werk soms wel goed maar meestal niet, Kan ik lastig de telefoon open slide, etc. zit een nieuw glas in ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26 September 2010, 22:42
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 104
Standaard Iphone 3g touschreen werkt soms wel soms niet??:S

Hallo,

Mijn iPhone 3g touscreen werk soms wel goed maar meestal niet,
Kan ik lastig de telefoon open slide, etc.
zit een nieuw glas in
bij het slide pakt hij het blokje zeg maar pas op het laatste puntje van me vinger maar soms na wat uit en aan doen werkt het wel weer,
maar na een keer weer uitzetten sleep zeg maar en weer aan is het er weer.
iemand nog tips?
ps geen garantie etc meer.
draait nu op een 4.1 update
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26 September 2010, 22:44
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Zeer waarschijnlijk de digitizer (zit aan het glas vast). Heb dit ook gehad (op mijn vorige toestel, 3GS) en toen een 8 euro er tegenaan gegooid en het zelf vervangen. Werkte perfect daarna.
  #3  
Oud 26 September 2010, 22:45
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 104
Standaard

Is dat zeg maar waar je het glasplaatje op vast plak met zoon sticker?
  #4  
Oud 26 September 2010, 22:47
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Nee. De digitizer zit aan het glas vast en meestal koop je dat in één geheel (verstandiger). Er zitten dan 2 flastcables aan die combi zodat je het aan dat frame vast kunt plakken met het dubbelzijdig tape wat je er vaak bij krijgt.

Dit is wat ik voor de 3GS heb gekocht : http://cgi.ebay.com/ws/eBayISAPI.dll...m=200462093097

Voor de 3G moet je dus even zoeken naar de juiste.
  #5  
Oud 26 September 2010, 22:48
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 104
Standaard

waar heb jij het voor 8 euro gehaald?
ik heb het nu echt over het glas zelf die heb ik nieuw er in gezet,
het glas met een flatcable,
  #6  
Oud 26 September 2010, 22:51
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Denk dat je hiermee klaar bent : Touch Screen Glass Panel Digitizer For Apple iPhone 3G - eBay (item 170469323934 end time Oct-03-10 01:17:23 PDT)
  #7  
Oud 26 September 2010, 22:52
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 104
Standaard

deze heb ik helaas al vervangen
  #8  
Oud 26 September 2010, 22:55
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Ik snap het. Maar ik heb tijdenlang rondgelopen met een 3GS die om de haverklap niet meer reageerde en de ene softwareupdate na de andere hielp niet. Vervolgens toch maar het scherm vervangen en : PERFEKT ! Het oude scherm heb ik onlangs nog in de 3GS van m'n dochter gezet uit nood, en die had ineens ook dat ie af en toe niet meer reageerde.

Ik heb vervolgens een vervangend setje (inclusief LCD) aangeschaft bij DealExtreme (zie ander draadje waarin ik mopper over hun service) en het door hun geleverde glass+digitizer was ook niet goed : de 3e kolom icons reageerde helemaal niet.

Ik bedoel maar te zeggen dat je het kunt treffen dat er een glass+digitizer tussen zit die niet 100% in orde is. En voor de 8 euro kun je makkelijk de gok wagen. Het is even een nauwkeurig werkje om het te vervangen, maar dan heb je ook wel wat.

Succes !
  #9  
Oud 26 September 2010, 22:57
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 104
Standaard

Ja inderdaad
ga hem ook bestellen via ebay nog nooit gedaan
kijken of het lukt!
alvast enorm bedankt
heb hier alleen 30 euro voor betaald kan miss nog langs de winkel ook even gaan
alvast topper dat je reageert!
mvg
  #10  
Oud 26 September 2010, 23:00
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Als je het hebt láten doen, zou ik zéker eerst eens bij degene langs gaan die het heeft gedaan voor je. Ik kan je verzekeren dat met een ander glass+digitizer het probleem verholpen zal zijn.

Had ik het eerder geweten, had ik niet zolang rondgelopen met een haperende 3GS

Trouwens, bij die "amazing-sale" op eBay had ik beide keren dat ik besteld heb bij ze in 1 week de spullen binnen ! En heb dit keer zelfs een extra glass+digitizer besteld bij ze (dochters van 14 die hun 3GS laten kletteren.... * zucht * )
  #11  
Oud 26 September 2010, 23:01
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 104
Standaard

Ja ik heb het zelf er wel ingezet, doe het wel vaker
altijd gelukt maar nu reageert hij nog precies het zelfde,
en er is volgensmij al een keer eerder ook een nieuw schermpje ingezet.
  #12  
Oud 26 September 2010, 23:04
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Tsja, ik zou teruggaan naar degene die je het schermpje heeft verkocht en het probleem uitleggen. Misschien voor de zekerheid alvast het schermpje loshalen en meenemen.

Stukje garantie hoort er ook bij lijkt mij. En verkeerd aansluiten zit er niet in. Kind kan de was doen met die connectortjes.

Maar helemaal omdat het de ene keer wel werkt en de andere keer niet is iets wat mij heel bekend voorkomt (digitizer) en daarom adviseer ik je om te proberen de boel om te ruilen en anders het verlies voor lief te nemen en bij amazing-sale te bestellen.

Wel benieuwd naar de afloop trouwens !
  #13  
Oud 26 September 2010, 23:07
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 104
Standaard

Ja ik zal wel langs gaan
ze zijn waarschijnlijk niet zo moeilijk,
kreeg de vorige keer 3gs schermpjes mee en had die toen er ook opgeplakt zeg maar,
had het uitgelegd mocht het 3gs schermpje houden en kreeg een 3g mee,
dus moet goedkomen denk ik,
Misschien kunnen ze het daar voor me testen of het werkt met een heel compleet scherm zeg maar,
dat je zo over zet, ik post het nieuws hier!
mvg tim
  #14  
Oud 26 September 2010, 23:16
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 February 2010
Berichten: 104
Standaard

net even geprobeert met een oud touschreen schermpje maar zelfde probleem,
denk dat het helaas aan het moederbord of iets moet liggen?
  #15  
Oud 27 September 2010, 07:17
mvveelen's schermafbeelding
» iPhone 7 128GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 November 2008
Locatie: Hoorn NH
Berichten: 1.161
Send a message via twitter to mvveelen
Standaard

Dat heb je wel heel snel gedaan dan.....?

Ik kan het me niet voorstellen dat het iets anders is dan je digitizer. Maar goed, dit is wat ik ervan denk en wat ik heb ervaren met mijn oude 3GS (en de 3GS van m'n dochter). Dus kijk maar wat je ermee doet. Niet geschoten is altijd mis zullen we maar zeggen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3G - instabiel. Speaker werkt soms wel/soms niet _Stephan iPhone algemeen 4 3 April 2011 08:53
iPhone 4: Vreemd probleem unlock, soms wel soms niet joost_ Unlock 4 19 August 2010 11:37
Wi-Fi soms wel soms niet mrklippel Wi-Fi 13 15 September 2009 14:44
Volumeknop >>> volume kan soms wel helemaal uit.....soms niet..? MNG iPhone algemeen 4 21 August 2008 22:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:59.