Eerste OS 4.2 bugs

Eerste OS 4.2 bugs discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door GyZmo Controleer even jouw netwerk instellingen. Wellicht is APN niet meer ingevuld, had ik ook voor Ik had voor ios 4 ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #81  
Oud 25 November 2010, 13:41
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 24 November 2010
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door GyZmo Bekijk bericht
Controleer even jouw netwerk instellingen. Wellicht is APN niet meer ingevuld, had ik ook voor
Ik had voor ios 4 een Fake APN geinstalleerd. Omdat ik toen nog geen mobiel internet had en ik betaalde voor GPRS, wat niet uitgezet kon worden handmatig.

Die stond er dus nog op toen ik de update uitvoerde. IOS 4 heeft APN in zijn geheel weggehaald als optie, dus staat hij er gedeeltelijk op. Als ik nu een APN installeer, zegt hij dat er al eentje op staat. Maar als ik ga kijken of dat klopt, blijkt het niet zo te zijn.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #82  
Oud 26 November 2010, 12:38
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro Wi-Fi 128GB (Spacegrijs) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 16 March 2008
Berichten: 148
Standaard Problemen op iPad

Na installatie van iOS 4.2 merk ik dat de mute knop het niet doet, maar dit is al bij velen geweten. Ook worden verschillende programma's regelmatig afgesloten zonder reden. Video's die vroeger perfect werkten met cine x player lijken nu regelmatig te haperen, dit kan natuurlijk aan het programma zelf liggen, maar toch. Wanneer ik mijn iPad opzet, maakt hij niet automatisch verbinding met mijn Wi-Fi netwerk, terwijl dit toch zo ingesteld staat. Ik moet dan manueel naar instellingen gaan en daar mijn netwerk aanklikken en dan maakt hij verbinding. Allemaal wel kleine ongemakken, maar deze problemen zijn we toch niet gewoon van Apple, heb een iPhone van de eerste generatie en daar nooit problemen gehad met een update.
  #83  
Oud 26 November 2010, 16:21
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Locatie: Sittard
Berichten: 35
Send a message via twitter to Thommes
Standaard

Hallo iedereen,
Sinds kort (volgens mij na de update naar 4.2) heb ik een probleem met het internet van mijn iPhone 3G.

Zodra ik thuis ben (of ergens anders waar ik Wi-Fi kan gebruiken) is er geen probleem met het internet. Maar zodra ik Wi-Fi uitzet (of ergens ben waar geen Wi-Fi is) geeft hij wel aan dat hij op het 3G netwerk zit maar vervolgens werkt internet niet, whatsapp maakt geen verbinding, mail kan niet worden opgehaald etc.

Als ik nu naar mijn internetinstellingen ga zou ik volgens mijn provider (hi) bij het kopje "mobiel datanetwerk" gegevens kunnen invoeren (dit heb ik vroeger ook zo gedaan en toen werkte alles). Maar als ik nu naar het tabblad "netwerk" ga staat er bij Mobiele Data alleen maar een switch voor on en off maar kan ik verder niks instellen?

Heeft dit te maken met de update naar 4.2?

Alvast bedankt!
  #84  
Oud 26 November 2010, 17:21
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2010
Berichten: 9
Standaard

H, dat heeft mijn vriendin (iPone 3GS) ook: na updaten naar iOS 4.2.1 geen 3G netwerk meer, wel Wi-Fi.
  #85  
Oud 26 November 2010, 17:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 May 2010
Locatie: Sittard
Berichten: 35
Send a message via twitter to Thommes
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Gozer1967 Bekijk bericht
H, dat heeft mijn vriendin (iPone 3GS) ook: na updaten naar iOS 4.2.1 geen 3G netwerk meer, wel Wi-Fi.
(verzonden via 3G) even opnieuw opstarten heeft geholpen bij mij!
  #86  
Oud 27 November 2010, 02:06
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2009
Berichten: 3
Standaard zet in beginscherm

Sinds de update naar 4.2.1 heb ik in safari een optie 'druk af' gekregen. Dat is echter wel ten koste gegaan van de optie 'zet in beginscherm'. Die laatste optie gebruikte ik nogal eens als ik een leuke site zag die ik even wilde bewaren. Afdrukken van/via de iPhone wil ik niet.
Hebben meer mensen dit gemerkt en eventueel opgelost?

Gini
  #87  
Oud 27 November 2010, 02:39
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 July 2010
Berichten: 93
Standaard

Hier heb ik daar geen problemen mee hoor, staat hij niet gewoon in datzelfde rijtje?
Bij mij is het zo dat als ik op dat knopje druk dat ik 5 opties onder elkaar krijg.
1. Voeg bladwijzer toe
2. Zet in beginscherm
3. E-mail paginakoppeling
4. Druk af
5. Annuleer

Misschien even herstellen als je het echt niet hebt?
  #88  
Oud 27 November 2010, 16:40
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2010
Berichten: 17
Standaard

Wie weet raad, na installeren 4.2.1 is een groot deel van de namen in mijn contacten losgekoppeld van de telefoonnrs....
Niet alles, sommige combinaties zijn er nog;
namen zonder telefoonnummers....
telefoonnummers zonder namen....
Dit is een onmogelijke puzzel.
  #89  
Oud 27 November 2010, 16:48
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 November 2010
Berichten: 17
Standaard namen los van telefoonnummers...

Wie weet raad:
na installen 4.2.1 zijn veel van de namen en telefoonnummers van elkaar losgekoppeld, niet alle maar een groot deel.
telefoonnummers zonder namen...
namen zonder telefoonnummers...
dit is een enorme, onmogelijke puzzel !!
graag tips.
dank
  #90  
Oud 27 November 2010, 18:00
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 7.0.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 13 November 2009
Berichten: 3
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door KK001 Bekijk bericht
Hier heb ik daar geen problemen mee hoor, staat hij niet gewoon in datzelfde rijtje?
Bij mij is het zo dat als ik op dat knopje druk dat ik 5 opties onder elkaar krijg.
1. Voeg bladwijzer toe
2. Zet in beginscherm
3. E-mail paginakoppeling
4. Druk af
5. Annuleer

Misschien even herstellen als je het echt niet hebt?
Ja, dat rijtje zie ik bij mijn partner op een 3G met 4.2.1 ook, maar bij mij is optie 2 dus verdwenen.
Wat gebeurt er precies als ik voor herstellen kies? Welke gegevens ben ik dan kwijt?

Laatst gewijzigd door gini; 27 November 2010 om 18:01. Reden: Woord vergeten
  #91  
Oud 27 November 2010, 21:42
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2008
Locatie: Papecity
Berichten: 6
Stuur een bericht via Skype™ naar ZoDra
Standaard Waar dan? en klopt dit? Ik heb ze wel waarom 3GS niet dan.

Op de site van Apple staat dat op 3GS de nieuwe sms-tonen niet van toepassing zijn.
  #92  
Oud 27 November 2010, 21:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 June 2008
Locatie: Papecity
Berichten: 6
Stuur een bericht via Skype™ naar ZoDra
Standaard

Op de site van Apple staat dat op 3GS de nieuwe sms-tonen niet van toepassing zijn.


Waar dan? en klopt dit? Ik heb ze wel waarom 3GS niet dan?
  #93  
Oud 27 November 2010, 22:02
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone X 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 July 2009
Berichten: 9.952
Standaard

Op deze pagina staat dat ze alleen voor de iPhone (zonder versienummer) zijn:

Apple - iOS 4.2 Software Update

Ik heb ze ook niet op mijn 3GS. Net als vele anderen.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #94  
Oud 27 November 2010, 23:58
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 February 2008
Berichten: 5
Standaard

Ik ben mijn facetime button kwijt!! hij staat er gewoon niet meer in!! kan iemand mij helpen?
  #95  
Oud 28 November 2010, 09:59
» iPhone 8 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini 4 Wi-Fi 128GB (Zwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 11 September 2010
Locatie: West Vlaanderen (Belgie)
Berichten: 137
Standaard

Na upgrade naar 4.2.1 stond Iphone 1 uur voor. Hierdoor alle afspraken in de agenda's natuurlijk ook verkeerd.
Opgelost door tijd op "manueel" te zetten ipv "stel automatisch in".
Vandaag terug op automatisch gezet en tijd blijft voorlopig correct, ook na nieuwe synchronisatie.
  #96  
Oud 28 November 2010, 11:42
» iPhone 4S 32GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2010
Locatie: Emmen
Berichten: 3
Standaard

Sinds de update naar 4.2.1 ben ik 2 problemen tegengekomen.

De eerste was dat de iPhone niet meer gekoppeld werd met mijn carkit. (Nokia CK-15W.) Op de carkit moest ik eerst de telefoon verwijderen en opnieuw koppelen. Probleem opgelost.

Her tweede probleem is hardnekkiger. De synchronisatie tussen MobileMe en de iPhone werkt niet meer.
Wijzigingen op de Mac worden wel doorgegeven naar MobileMe, maar daar houdt het op.

Via de website van MobileMe kan ik via Find My iPhone de iPhone wel vinden. Dus een verbinding is er wel.

Wie weet een oplossing?
  #97  
Oud 29 November 2010, 00:53
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Berichten: 25
Standaard

Sinds de update krijg ik geen gps-fix meer. En de batterij loopt erg snel leeg (plm. 30%) in een nacht, was niet het geval onder 4.1

Iemand enig idee t.a.v. de gps?
  #98  
Oud 29 November 2010, 10:07
dannyhtek's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 9 May 2009
Locatie: Zuid-Limburg
Berichten: 1.408
Send a message via twitter to dannyhtek
Standaard

Sinds de update naar 4.2.1 krijg ik bij nieuwe mails geen email geluidje. Als ik dan opmerk dat ik een mail heb gekregen, deze gelezen en verwijderd heb - krijg ik minuutje of 2 pas het geluidje dat ik nieuwe email heb gekregen.
  #99  
Oud 29 November 2010, 11:01
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 27 February 2008
Berichten: 25
Standaard

Gisteravond lokatievoorzieningen uitgezet en de batterij is nauwelijks leeggelopen. Op de een of andere manier zoekt mijn iPhone dus de hele nacht naar satellieten?
Erg vervelend dat hij geen gps kan vinden als ik hem nodig heb!
  #100  
Oud 29 November 2010, 13:22
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 April 2010
Berichten: 29
Standaard

Ik heb gisteren ook maar de update uitgevoerd voor mijn iPhone 3GS (16GB) met 4.2.1.

Voordeel voor mij:
# Zoeken op pagina via Safari browser,
# AirPrint

Nadelen ondervonden:
# Het blijven vasthouden van een app of folder om die te kunnen verplaatsen/wissen, het duurt wel erg lang bij mij totdat ze beginnen te "trillen". Hetzelfde geldt nadat je klaar bent en op de home-knop drukt; het duurt een tijdje totdat ze weer stoppen met "trillen".

# Reactie tijd met 1x en 2x drukken op Home knop is trager.

# Het laden van 'Instellingen' en 'Berichten' apps duurt langer dan voorheen. Ook Telefoon, Mail, AppStore en Contacten laden kost even tijd.
(Ik heb nog 2GB vrij en geen apps in background draaien op het moment dat ik dit test)

Ik moest overigens ook mijn CVC creditcard code weer intoetsen en iTunes voorwaarden goedkeuren om weer apps uit de app store te kunnen downloaden.

Jammer dat 3GS niet nieuwe ringtones heeft maar enkel voor iPhone4 is.

En dat ze niet gelijk een functie hebben ingebouwd om alle (meerdere) op de achtergrond draaiende applicaties tegelijkertijd in 1 klik kan uitzetten.

Ik weet uiteraard van de mogelijkheid om via de home button 2 keer aan te klikken etc, maar dan dien je daarna dus elke losse app afzonderlijk uit te zetten.

Laatst gewijzigd door paco; 1 December 2010 om 12:15.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
12 Bugs Found In iPhone OS 3.0 bicabo Chat en geruchten 2 26 June 2009 10:40
Bugs in softwareupdate 3.0 bluevoice iPhone algemeen 15 20 June 2009 20:11
Enkele Bugs francebramie Archief 3 15 May 2009 20:51
Mac OS X: Bugs iTunes 8.0 Doblie iTunes 2 10 September 2008 15:29

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 23:19.