Tochscreen

Tochscreen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een problemen met het touchscreen. Met bv sms kan ik onder in het scherm niets selecteren. Bv. het symbool om met cijfers te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 December 2010, 17:57
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2010
Berichten: 5
Standaard Tochscreen

Ik heb een problemen met het touchscreen.
Met bv sms kan ik onder in het scherm niets selecteren.
Bv. het symbool om met cijfers te kunnen typen en return en spatie toets reageert ook niet
In het hoofd menu kan ik wel alles aan raken op die hoogte.
Waar ligt dit dan aan.Is dit software of de hardware wat niet goed functioneerd.

Ik hoor het graag.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 December 2010, 18:31
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Lijkt softwarematig, gezien het feit dat zich dit niet altijd voordoet. Probeer eens een harde reset.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 14 December 2010, 20:28
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2010
Berichten: 5
Standaard

Ik zal het proberen,maar het is wel zo dit probleem altijd bij de zelfde menu`s voorkomt.
Bij sms en internet en Wi-Fi instelling.
Wel erg vreemd.Ik heb hem vandaag nog wel met de nieuwe firmware geupdate dit zonder resultaat.
  #4  
Oud 14 December 2010, 20:42
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2010
Berichten: 5
Standaard

Ik heb een harde reset uitgevoerd maar zonder resultaat.het probleem blijft.
Kan het aan het Digitizer scherm liggen?
  #5  
Oud 15 December 2010, 19:21
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2010
Berichten: 5
Standaard

Iemand een idee?
  #6  
Oud 15 December 2010, 19:33
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.743
Standaard

Nieuwe kopen? 
  #7  
Oud 15 December 2010, 19:39
» iPhone 6 64GB (Goud) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Zilver) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 14 December 2010
Berichten: 5
Standaard

Goede oplossing Apotheosis!!
Is er niemand die wel ervaring heeft met het repareren van deze iphones.
Ik ga het zelf vervangen en als iemand al eerder zo probleem heeft gehad hoef ik alleen het onderdeel te vervangen wat defect is.
Dan hoef ik geen nieuwe te kopen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Tochscreen werkt niet meer/ loopt vast! yesley iPhone algemeen 2 19 December 2010 19:56
tochscreen kapot? jdenijs Archief 11 28 February 2008 14:33

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:15.