Batterij leven verlengen

Batterij leven verlengen discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Dat is het probleem dus bij meerdere personen, daarom dat ik Netservices van copycoders source aanraad, de meeste waren daar mee geholpen...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #41  
Oud 15 March 2008, 15:57
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

Dat is het probleem dus bij meerdere personen, daarom dat ik Netservices van copycoders source aanraad, de meeste waren daar mee geholpen
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #42  
Oud 16 March 2008, 11:50
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Sneek
Berichten: 34
Standaard

Helaas, die werkt niet :s. denk dat het aan mn kpnicon ligt, hij geeft namenlijk dezelfde fout aan..
  #43  
Oud 16 March 2008, 12:01
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Sneek
Berichten: 34
Standaard

heb nu bossprefs v1.56 erop gezet, als het goed is is edge nu uit en blijft het uit. Alleen blijft het Icoontje wel boven in beeld staan.. maakt dit verder wat uit/is hij nog aan het zoeken?
  #44  
Oud 16 March 2008, 12:35
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

da icoontje van edge/gprs is dat je ontvangst hebt daarvan, maar daarom nog nie aant laden zijt.
T beste om dat te weten ga je gewoon naar safari en probeerd een bestaande internet pagina te openen.
  #45  
Oud 16 March 2008, 12:43
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Sneek
Berichten: 34
Standaard

"safari kan de pagina niet openen, omdat de server onvindbaar is." het E'tje blijft staan naast mijn operator (kpn) maar het lijkt erop dat edge/gprs inderdaad niet werkt/aanstaat.. toch jammer dat het icoontje wel blijft in mn scherm.
  #46  
Oud 16 March 2008, 13:21
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

als je t weg wilt kun je ze nog vervangen door een doorzichtig (leeg) *.png afbeelding in je springboard.app
  #47  
Oud 18 March 2008, 00:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2008
Berichten: 42
Standaard

ik heb ook NetServices gedaan, maar nog steeds als ik EDGE uitzet, dan komt er een melding dat mijn sim gelocked is. Dus ik voer de pin in en Edge blijft aan:S

Wat doe ik fout?
  #48  
Oud 18 March 2008, 03:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 139
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Titan1980 Bekijk bericht
ik heb ook NetServices gedaan, maar nog steeds als ik EDGE uitzet, dan komt er een melding dat mijn sim gelocked is. Dus ik voer de pin in en Edge blijft aan:S

Wat doe ik fout?
jah bijmij precies hetzefde. Ik heb Vodafoneicon
  #49  
Oud 18 March 2008, 08:45
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 14 March 2008
Locatie: Sneek
Berichten: 34
Standaard

Bossprefs geprobeert?
  #50  
Oud 18 March 2008, 09:27
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

het wil nie zeggen omdat je edge (gprs) teken in je taskbar blijft staan, da je gprs actief is, dit betekend dat je gprs ontvangst hebt, hoe je kunt weten dat je edge gprs UIT staat, is nadat je die hebt uitgezet, opnieuw je pincode hebt ingevoerd, gewoon naar safari gaan en proberen een pagina te openen, als hij zegd geen contact met server, heb je geen edge gprs
  #51  
Oud 18 March 2008, 09:52
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.3]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 February 2008
Berichten: 40
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Titan1980 Bekijk bericht
ik heb ook NetServices gedaan, maar nog steeds als ik EDGE uitzet, dan komt er een melding dat mijn sim gelocked is. Dus ik voer de pin in en Edge blijft aan:S

Wat doe ik fout?
Dat had ik ook. Was opgelost toen ik bossprefs ging gebruiken. Daar toggle je gprs ECHT mee uit. Dat icoontje blijft inderdaad staan, maar dat zegt niet zoveel
  #52  
Oud 23 March 2008, 17:55
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Locatie: Antwerpen | BelgiŽ
Berichten: 14
Standaard

Eindelijk...

Ik had eerst de Services app. (vers.0.6.7) en deze kreeg edge niet uit.
Bij het lezen van deze post installeerde ik NetServices en kreeg ik edge nog steeds niet uit.
Nu heb ik de BossPrefs geinstalleerd en het werkt.
Logotje staat nog steeds naast de provider maar krijg geen verbinding bij Safari.

Laat ik best deze 3apps op men iPhone staan of zwier ik er 2 af en behoud ik dan de BossPrefs?

Vriendelijke groet
  #53  
Oud 23 March 2008, 19:19
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 January 2008
Berichten: 88
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door deloin Bekijk bericht
Laat ik best deze 3apps op men iPhone staan of zwier ik er 2 af en behoud ik dan de BossPrefs?
Gewoon die twee er af 'zwieren', of er moet een speciale functie in zitten die je in BossPrefs niet vindt.
  #54  
Oud 31 March 2008, 21:08
» Ik heb geen iPhone  
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 March 2008
Berichten: 40
Standaard

hoe komt dat ik laad mijn iPhone helemaal op en als ik bij instellingen gaat staat er bij gebrijk 1minuut
na een 30 min ingeveer als ik terug ga kijke staat er niks meer hoe komt dat?
  #55  
Oud 1 April 2008, 13:14
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 31 October 2007
Berichten: 41
Standaard Edge

naast mijn providernaam vanboven blijft een icoontje staan met een E erin staan? staat de edge dan nog aan en zuipt dat nog stroom?
bij bosspref heb ik inthans edge uitstaan
  #56  
Oud 1 April 2008, 13:17
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 October 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.079
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Als je echt nooit GPRS gebruikt kun je beter het handmatig uitzetten. Kijk in de wiki bij EDGE. Onderaan staat hoe je het 100% kan uitzetten
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #57  
Oud 5 April 2008, 15:20
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 24 February 2008
Berichten: 12
Standaard BossPrefs

Hai all,
graag zou ik ook alle services uit willen zetten die er op mijn iPhone (FW 1.1.4) draaien.
heb net netservices geinstalleerd maar krijg nu EDGE niet uit (kpnicon)
kan iemand mij zeggen hoe ik precies BossPrefs geinstalleerd krijg (source)?
wat is overigens het verschil tussen BossPrefs en NetServices? welke van de 2 is beter?
  #58  
Oud 5 April 2008, 15:35
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ik gebruik al maanden netservices.
  #59  
Oud 6 April 2008, 15:42
mamutskywalker's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 19 March 2008
Berichten: 84
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RayBe Bekijk bericht
Hai all,
graag zou ik ook alle services uit willen zetten die er op mijn iPhone (FW 1.1.4) draaien.
heb net netservices geinstalleerd maar krijg nu EDGE niet uit (kpnicon)
kan iemand mij zeggen hoe ik precies BossPrefs geinstalleerd krijg (source)?
wat is overigens het verschil tussen BossPrefs en NetServices? welke van de 2 is beter?
volgens mij maakt het maar weinig uit welke je gebruikt
ik hen zelf de bossprefs icm kpn en ik kan ze wel uit zetten
heel af en toe moet ik hem wel paar keer proberen

suc6
  #60  
Oud 6 April 2008, 19:06
Kermi's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: Antwerpen, BelgiŽ
Berichten: 91
Standaard

Heb je toevallig niet taskbar notifier geinstalleerd? Dat was bij mij de oorzaak dat mn batterij maar enkele uren meeging..
__________________
iPhone 2G 8Gb US - 3.1.2 (Pwnage Tool)
iPhone 4 16Gb Black - 4.0.2
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 4 leeft eigen leven Smartbelg iPhone algemeen 6 27 November 2011 21:04
abbonnement verlengen? nickdw T-Mobile 2 22 June 2009 19:18
Belsignaal leidt eigen leven ... Bellinger iPhone algemeen 3 9 March 2009 15:06
Verlengen Geert8 T-Mobile 3 18 February 2009 02:55

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:40.