Te veel icoontjes op startscherm iPhone...

Te veel icoontjes op startscherm iPhone... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Eerst even meldden: het zou kunnen dat dit op het forum al besproken is, maar ik heb geen idee wat ik juist zou moeten zoeken ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 February 2008, 14:00
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 29 December 2007
Berichten: 16
Standaard Te veel icoontjes op startscherm iPhone...

Eerst even meldden: het zou kunnen dat dit op het forum al besproken is, maar ik heb geen idee wat ik juist zou moeten zoeken met de zoekfunctie.

Dus het probleem: ik heb op een 1.1.2 iPhone te veel applicaties geinstalleerd zodat het installer icoon op de 2de 'pagina' van het startscherm is gekomen. Hoe kan ik nu nog aan die installer om eventueel summerboard te installeren, of hoe kan ik het installer icoon terug op de 1ste 'pagina' krijgen ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 February 2008, 14:03
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Via SSH verbinding maken en met bijvoorbeeld Fugu een programma verwijderen die op de eerste pagina staat. Hoe je dat doet is te vinden via de zoekfunctie.
  #3  
Oud 24 February 2008, 14:04
sjoran's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 October 2007
Locatie: Zutphen
Berichten: 201
Stuur een bericht via MSN naar sjoran
Standaard

Snap even het probleem niet........als je "te veel" apps hebt geinstalleerd dan kan je tog gewoon naar de volgende pagina scrollen door met je vinger van links naar rechts te scrollen.......

of begrijp ik je probleem nou niet???
__________________
Iphone 3G 16GB WIT simlock-vrij..!!!!
  #4  
Oud 24 February 2008, 16:30
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 29 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjoran Bekijk bericht
Snap even het probleem niet........als je "te veel" apps hebt geinstalleerd dan kan je tog gewoon naar de volgende pagina scrollen door met je vinger van links naar rechts te scrollen.......

of begrijp ik je probleem nou niet???
Dit deed hij normaal wel, scrollen, maar sinds ik hem opniew heb gereset met dezelfde firmware, wilt hij dit niet meer doen ...
  #5  
Oud 24 February 2008, 16:31
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 29 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Grample Bekijk bericht
Via SSH verbinding maken en met bijvoorbeeld Fugu een programma verwijderen die op de eerste pagina staat. Hoe je dat doet is te vinden via de zoekfunctie.
Ik heb geen SSH geinstalleer op mn iPhone ... Ik had deze speciaal om veiligheidsredenen verwijderd met de installer.
  #6  
Oud 24 February 2008, 17:00
Amp.'s schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 30 November 2007
Locatie: Apeldoorn
Berichten: 707
Stuur een bericht via MSN naar Amp.
Standaard

anders upgrade je naar 1.1.3, kan je meteen wiggly icons gebruiken
  #7  
Oud 24 February 2008, 18:25
Grample's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 January 2008
Locatie: Nederland
Berichten: 1.139
Stuur een bericht via MSN naar Grample
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door gerre Bekijk bericht
Ik heb geen SSH geinstalleer op mn iPhone ... Ik had deze speciaal om veiligheidsredenen verwijderd met de installer.
En zo zie je maar weer dat die "veiligheidsredenen" niet altijd veilig zijn.
  #8  
Oud 24 February 2008, 20:09
» Ik heb geen iPhone [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Linux
 
Geregistreerd: 29 December 2007
Berichten: 16
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Grample Bekijk bericht
En zo zie je maar weer dat die "veiligheidsredenen" niet altijd veilig zijn.
Of juist té veilig ... Nu kan ik er niet meer aan.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Heel veel apps, veel starten niet meer op trevisnl Archief 4 22 May 2009 20:39
veel icoontjes weg na bezoek cydia/installer fazer600 Jailbreak apps en thema's 5 14 December 2008 12:15
Na restore veel Apple icoontjes kwijt door Categories Chrisjuh Archief 2 18 November 2008 00:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:32.