Is het goed om je ipod/iphone de hele nacht op te laden?

Is het goed om je ipod/iphone de hele nacht op te laden? discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik wist niet precies waar ik dit moest plaatsen dus doe ik het maar hier. Mijn vraag is: Is het goed om je ipod ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 January 2011, 22:00
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Berichten: 71
Standaard Is het goed om je ipod/iphone de hele nacht op te laden?

Hallo,
Ik wist niet precies waar ik dit moest plaatsen dus doe ik het maar hier.
Mijn vraag is:
Is het goed om je ipod/iphone de hele nacht op te laden?

Vroeger was dat toch slecht voor apperaten te lang op te laden?

Ik kom op deze vraag omdat het voor mij wel moet de hele nacht
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 January 2011, 22:25
chaser2600's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Berichten: 306
Stuur een bericht via MSN naar chaser2600
Standaard

Ik doe niet anders Nooit een probleem geweest van de eerste iphone tot de 4. Als hij vol is stopt ie zelfs met laden heb ik ooit ergens gelezen.
  #3  
Oud 2 January 2011, 11:05
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 August 2008
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door NoWayOut Bekijk bericht
Hallo,
Ik wist niet precies waar ik dit moest plaatsen dus doe ik het maar hier.
Mijn vraag is:
Is het goed om je ipod/iphone de hele nacht op te laden?

Vroeger was dat toch slecht voor apperaten te lang op te laden?

Ik kom op deze vraag omdat het voor mij wel moet de hele nacht
Nog gekker, het is zelfs een must om iedere dag op te laden. In de iPhone zit een Lipo accu. Deze gaan langer mee en blijven optimaal hun capaciteit behouden wanneer je ze iedere dag oplaad.
  #4  
Oud 2 January 2011, 11:16
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 306
Standaard

Ik heb echter ook gelezen, dat je hem 1 keer per maand een full cycle moet geven: helemaal leeg en dan een volledig opladen, in 1 ruk.
Niet zo'n punt, als je zorgt dat hij voor het slapen gaan helemaal leeg is, dan is hij de volgende ochtend weer klaar.
__________________
Apple TV2 (4.2.1)
  #5  
Oud 2 January 2011, 11:55
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 December 2008
Berichten: 560
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door haroldv Bekijk bericht
Ik heb echter ook gelezen, dat je hem 1 keer per maand een full cycle moet geven: helemaal leeg en dan een volledig opladen, in 1 ruk.
Niet zo'n punt, als je zorgt dat hij voor het slapen gaan helemaal leeg is, dan is hij de volgende ochtend weer klaar.
Full cycle is telefoon opladen als je onder de 20% van de batterij komt te zitten, hoeft dus niet zonodig leeg te zijn.
__________________
iPhone 4 (32GB Wit) - iPhone 3Gs (32GB Zwart) - iPhone 3G (16GB Zwart)
  #6  
Oud 2 January 2011, 13:15
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2008
Berichten: 120
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Runaque Bekijk bericht
Full cycle is telefoon opladen als je onder de 20% van de batterij komt te zitten, hoeft dus niet zonodig leeg te zijn.
Nou dan doe ik elke dag een Full cycle, altijd rond de 5% net voor het slapen. na 15% zet ik alle internetverkeer etc uit zodat ik hem nog even buiten heb voor het bellen en smsen.
  #7  
Oud 2 January 2011, 18:52
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Berichten: 71
Standaard

Oke dus het is geen probleem.
Dat full cycle ia goed met elk apperaat dat je hebt.

Btw hoe zie je in % je batterij (ipod touch)
  #8  
Oud 2 January 2011, 21:25
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Met SBSettings of Features
  #9  
Oud 3 January 2011, 19:50
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi + 4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 10.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 306
Standaard

Beide toestelleb geven bij mij percentages aan en zijn beide niet gjb't
  #10  
Oud 3 January 2011, 19:56
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Dit is toch pas bij de iTouch 4 mogelijk of zie ik dat nou verkeerd?
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #11  
Oud 3 January 2011, 20:02
Pl0xs's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 3 May 2010
Berichten: 621
Standaard

Bij de iPhone is het Instellingen > Gebruik > Batterijpercentage
De iPod Touch 1,2,3g kunnen dat alleen met jailbreak. iPod Touch 4 weet ik niet.
  #12  
Oud 3 January 2011, 20:04
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Ik weet waar het zit want ik heb het zelf ook! (Zie bijlage voor mensen die niet weten hoe het eruit ziet of wat dan ook)
In de rechterbovenhoek is het batterijpercentage te zien!
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0741[1].PNG‎ (37,0 KB, 26x gelezen)

Laatst gewijzigd door iWiefring; 3 January 2011 om 20:05. Reden: Kleine aanpassing nodig.
  #13  
Oud 3 January 2011, 20:19
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

 Verplaatst naar: Ervaringen

Mensen, even graag on topic blijven en geen zinloze discussie voeren of iets wel waardevol is om te posten of niet... bij voorbaat dank!
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak

Laatst gewijzigd door King1987; 3 January 2011 om 20:29.
  #14  
Oud 3 January 2011, 20:30
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Berichten: 71
Standaard

http://img137.imageshack.us/i/imagebwd.jpg/

Ik krijg het niet op me ipod touch 4

(ik wist niet of ik alles kon showen vandaar naar onder gescrold)

Laatst gewijzigd door King1987; 3 January 2011 om 20:31. Reden: Link werkend gemaakt :)
  #15  
Oud 3 January 2011, 20:40
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Ga eens naar Instellingen > Algemeen > Gebruik en kijk eens of je de afbeelding ziet die ik ook zie? (zie bijlage)
Bijgevoegde afbeelding(e)
Bestandstype: png IMG_0746[1].PNG‎ (55,6 KB, 16x gelezen)
  #16  
Oud 3 January 2011, 20:56
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Berichten: 71
Standaard

Laat anders maar want gebruik staat geeneens op me ipod
  #17  
Oud 3 January 2011, 20:58
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Maar zoals je dus ziet is het geen probleem aangezien als hij 100% volladen is dat hij dan automatisch stopt met laden!
  #18  
Oud 3 January 2011, 21:14
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Berichten: 71
Standaard

Ja inderdaad en daar ging het om ;D
  #19  
Oud 4 January 2011, 14:28
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Geen enkel probleem, juist met dit soort accu's zoveel mogelijk in de lader.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ipod geluid, Geluidsknop doet het niet goed, blokjes zijn verdwenen Waseland iPhone algemeen 10 16 March 2014 07:00
cydia sources laden niet goed vinstylo Jailbreak apps en thema's 8 6 December 2010 06:53
Herstellen duurt de hele nacht zonder resultaat swennl iPhone algemeen 1 1 November 2010 22:37
Gangstar blijft hele tijd haken bij nieuw stuk landschap laden borgqueenx iPhone Apps 0 21 August 2009 11:27

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 15:31.