Exchange vraagt om wachtwoord

Exchange vraagt om wachtwoord discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) SInds een aantal dagen vraagt mijn iPhone steeds om mijn exchange wachtwoord voor mijn werkmail. Wanneer ik deze invoer, geeft ie aan 'wachtwoord onjuist' terwijl ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 3 January 2011, 18:00
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 May 2010
Berichten: 1
Smile Exchange vraagt om wachtwoord

SInds een aantal dagen vraagt mijn iPhone steeds om mijn exchange wachtwoord voor mijn werkmail. Wanneer ik deze invoer, geeft ie aan 'wachtwoord onjuist' terwijl ik niets veranderd heb op deze exchange server.

Ook op mijn werk is er de laatste tijd niets veranderd (server, domein, etc).
Iemand enig idee wat er aan de hand kan zijn.

Het wordt behoorlijk irritant, omdat ik niet alleen mijn mail mis, maar inmiddels ook mijn adresboek verdwenen is (ook gesynced). In mijn telefoonlijst staan alleen simcontacten....

Iemand?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 3 January 2011, 19:25
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 821
Standaard

Paar vraagjes:

Heb jij toegang tot de exchange server zodat je de log files uit kan lezen?

Verder weet je welke versie van exchange het is?

Kun je wel met dezelfde gegevens in je webmail?

Zijn er meer collega's welke gebruik maken van activesync?
__________________
Kennis is pas van waarde als je er iemand mee kan helpen
  #3  
Oud 3 January 2011, 20:01
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Het probleem met de contacten zal als je contacten allemaal op de sim staan geen probleem moeten zijn want dan ga je gewoon naar: "Mail, Contacten, Agenda" en dan scroll je naar beneden waarna je voor: "Importeer simcontacten" kiest et voila! Ze staan er weer gewoon in, waar ze stonden!
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #4  
Oud 4 January 2011, 00:03
Macbookto's schermafbeelding
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 9.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 435
Standaard

Ik heb ook een exchange wachtwoord. Dat kan ik ook niet weghalen. Wel vervelend dat het toestel steeds op het wachtwoord springt. Bij mij heeft de systeembeheerder alles ingesteld. Is dat geen optie?
  #5  
Oud 4 January 2011, 08:16
jemmie's schermafbeelding
» iPhone SE 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 October 2008
Berichten: 821
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Macbookto Bekijk bericht
Ik heb ook een exchange wachtwoord. Dat kan ik ook niet weghalen. Wel vervelend dat het toestel steeds op het wachtwoord springt. Bij mij heeft de systeembeheerder alles ingesteld. Is dat geen optie?
Bij jouw vraagt de iPhone om het blokkerings wachtwoord en niet het exchange wachtwoord als bij de topic starter.

Dit hebben de beheerder verplicht gesteld via de exchange server.

Wel begrijpelijk als je zakelijke mail en contacten mee neem op een mobiel. Wanneer je een zakelijke laptop gebruik heeft deze ook een wachtwoord.
  #6  
Oud 4 January 2011, 17:33
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 4 January 2011
Berichten: 8
Standaard

Kan het zijn dat het security certificaat is verlopen? Dan krijg je ook van die wachtwoord fouten (m.n. als he Exchange via http doet).

Groet,
Marco Visser
Reageren

Labels
email, exchange, wachtwoord


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iphone vraagt constant om itunes wachtwoord nvaltena iPhone Apps 11 7 June 2011 18:00
iPc applicatie vraagt steeds wachtwoord fgeer Archief 6 13 March 2010 21:08
Exchange Wachtwoord Continuum iPhone algemeen 1 13 October 2009 19:57
Cydia vraagt voor wachtwoord proboss Jailbreak apps en thema's 7 4 July 2009 19:43
Mail.app en Exchange wil wachtwoord niet accepteren royster iPhone Apps 1 27 July 2008 12:51

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 21:28.