herstelmodus loop (1013-3014)

herstelmodus loop (1013-3014) discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn IPhone4 blijft hangen in de herstelmodus. Ik probeer dat met info en suggesties van dit forum op te lossen. De ene keer wordt de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 January 2011, 22:41
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2010
Berichten: 6
Unhappy herstelmodus loop (1013-3014)

Mijn IPhone4 blijft hangen in de herstelmodus. Ik probeer dat met info en suggesties van dit forum op te lossen. De ene keer wordt de foutmelding 1013 gegeven. Ik pas het hostbestand aan en vervolgens krijg ik fout 3014. Met de host oplossingen voor die error wordt dan wederom error 1013 gegeven.

Verder allerlei zaken geprobeerd als openzetten poorten, firmwareupdate router, via andere PC, herstarten, laatste versie Itunes etc etc.

Help. graag suggesties..


Ik ben nieuw in de apple wereld en nog steeds enthousiast.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 January 2011, 22:42
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Niet aan de host bestanden zitten. (geen idee wat je wilt en waarom je dat doet) maar gewoon je iPhone in DFU zetten en herstellen maar
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 5 January 2011, 00:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 21 December 2010
Berichten: 6
Standaard

Herstellen in DFU modus geeft bij mij een 1013 error...

Heeft iemand een aanvullende suggestie?
  #4  
Oud 5 January 2011, 17:55
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2010
Berichten: 15
Standaard

Hallo allemaal
ik probeer terug te gaan van 4.2.1 naar 4.1 maar ik krijg dan fout melding 3194
weet iemand wat ik fout doe ??
ik heb het ook geprobeerd met DFU !!
  #5  
Oud 5 January 2011, 18:40
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Probeer je toestel na de foutmelding eens uit de herstelmode te halen met RecBoot (Mac) of iReb (Windows) dat wil meestal wel helpen.
  #6  
Oud 5 January 2011, 18:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2010
Berichten: 15
Standaard

ireb hoe doe ik dat dan
ben wat dat aangaat echt een leek!!

ireb zou ik in mijn geval dan moeten doen maar hoe doe ik dat dan
ben een leek wat dat aangaat

Laatst gewijzigd door King1987; 5 January 2011 om 20:35. Reden: samengevoegd
  #7  
Oud 6 January 2011, 16:40
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 26 December 2010
Berichten: 15
Standaard

oke schrok me bijna een hoedje ik had al meerdere keren geprobeerd om terug te zetten naar 4.0 of 4.1 maar niks lukte ook niet met DFU en ireb. krijg steeds dezelfde foutmelding 3194 en bij de laatste keer. starten zelf de tel niet meer op naar oude firmware schrikken dus maar dat nog een paar keer geprobeerd en toen ging het wel goed.
weet iemand nog een ander oplossing om fout 3194 niet meer te krijgen en toch naar 4.0 of 4.1 te gaan.
  #8  
Oud 7 January 2011, 04:28
shapezzz's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 April 2008
Berichten: 694
Standaard

Lees anders even dit topic door


http://forum.iculture.nl/f14/iphone-...-3194-a-2.html
  #9  
Oud 30 May 2011, 20:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 May 2011
Berichten: 3
Standaard

Ik heb hetzelfde probleem, maar ireb werkt niet omdat mijn iphone is gejailbreakt.
Heb al veel gelezen hier op dit forum maar nog niet de gouden tip.

Wie heeft die wel?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
foutmelding 3014 in herselmode videoedje iPhone algemeen 4 19 September 2015 18:07
Alle iDevices: Error 1013 iSacAt Jailbreak 161 6 April 2011 20:17
Update 4.2 geeft foutmelding 3014 Elsemarieke iPhone algemeen 0 29 November 2010 13:06
Windows: error 3014 ivotje10 iTunes 3 26 August 2010 13:07
Windows: Fout 3014 eduardiphoneiphone93 iTunes 0 21 June 2010 23:37

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:34.