Hoe telefoon uitzetten en GPS aanlaten? iphone4

Hoe telefoon uitzetten en GPS aanlaten? iphone4 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Mijn vraag is: Kan ik GPS aanlaten, maar het ontvangen van telefoontjes en smsjes uitzetten? Zodat ik tijdens het navigeren met tomtom die niet ontvang? ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 14 January 2011, 09:07
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2010
Berichten: 7
Standaard Hoe telefoon uitzetten en GPS aanlaten? iphone4

Mijn vraag is:

Kan ik GPS aanlaten, maar het ontvangen van telefoontjes en smsjes uitzetten?
Zodat ik tijdens het navigeren met tomtom die niet ontvang?
Kon zelfs met mijn nokia E71 maar hier in de instellingen zie ik het niet
Ik ben op de hoogte van de Vliegtuigmodus, maar dan gaat de gps ook uit.
Je kunt data uitzetten (3G) maar dan ontvang je nog steeds telefoon en smsjes

met vriendelijke groet

Is handig als je met andere mensen in de auto zit en je de iPhone alleen tijdelijk als gps gebruikt en er geen telefoontjes en of smsjes in het scherm komen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 14 January 2011, 09:13
Typ 81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2010
Berichten: 350
Standaard

Smsjes in het scherm en andere meldingen kan je in ieder geval uitzetten door berichtgeving uit te zetten. En anders Jailbreaken en dan een popup blocker installeren. GSM netwerk uitzetten kan denk ik niet. Want als je hem op vliegtuigmodus zet, heb je denk ik ook geen GPS meer.
__________________

  #3  
Oud 16 January 2011, 16:20
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 December 2010
Berichten: 7
Standaard

Even een oplossing op mijn eigen vraag geven: je kunt dus ook kiezen vor een ander netwerk dan je eigen (dus handmatig een ander telefoonnetwerk selecteren bijv Vodafoneicon ofzo), dan werkt gps wel en telefoon/sms niet. Maar dit is wel omslachtig, misschien is er een gemakkelijker manier?
  #4  
Oud 16 January 2011, 16:21
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Volgens mij werkt dit ook niet maar kost het dan alleen maar extra voor jezelf als je dan een sms-je of belletje ontvangt, niet doen dus! Gewoon berichtengeving uitzetten, dan krijg je geen melding meer bij berichten, alleen nog maar bij telefoontjes.

EDIT: Dit geld alleen maar voor apps, berichten blijven gewoon nog doorkomen. Dan zit er niks anders meer op dan hem te jailbreaken en popup blocker of wat dan ook te installeren zodat er ťcht geen meldingen meer in het scherm komen, anders zou ik het echt niet weten.
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #5  
Oud 16 January 2011, 16:52
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Berichten: 71
Standaard

1 ander netwek kiezen kun je wel bellen en smsen maar dat is duurder (niet heel veel)

Gewoon iPhone op vliegtuigmodus zetten en dan gps aanzetten ( bij settings)
  #6  
Oud 16 January 2011, 16:56
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door NoWayOut Bekijk bericht
1 ander netwek kiezen kun je wel bellen en smsen maar dat is duurder (niet heel veel)

Gewoon iPhone op vliegtuigmodus zetten en dan gps aanzetten ( bij settings)

Kan dat dan? Volgens mij kan dit alleen als je een GPS helper hebt aangesloten via Bluetooth, want voor GPS zonder een GPS apparaat heb je toch dataverbinding nodig..?
  #7  
Oud 16 January 2011, 20:47
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 2 August 2009
Berichten: 71
Standaard

Volgebs mij wel, op me ipod kan ik ook vliegtuig modus doen en toch weer alles apart inschakelen (bijv. Wi-Fi) dus dan selecteer je alleen gps
  #8  
Oud 20 October 2012, 22:01
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2012
Berichten: 2
Standaard

Hoe kan ik bluetooth koppelen met met iphone4 zelfde mobiel vinden het niet iemand raad laat het even weten al vast bedankt
  #9  
Oud 20 October 2012, 23:43
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 10.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 5 January 2011
Berichten: 1.667
Standaard

@babybox Welke gps app gebruik je? Deze vraag is om te weten of je dataverbinding nodig hebt om de kaarten te laden of niet
In BelgiŽ kan je buiten je eigen operator geen andere kiezen want dan krijg je " geen service " Er kunnen dan geen sms of oproepen gedaan worden maar ook heb je geen dataverbinding die nodig kunnen zijn om de kaarten te laden.
  #10  
Oud 21 October 2012, 02:14
RWK's schermafbeelding
RWK RWK is offline
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Linux
 
Geregistreerd: 24 December 2009
Locatie: root
Berichten: 1.322
Stuur een bericht via MSN naar RWK Stuur een bericht via Skype™ naar RWK Send a message via twitter to RWK
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Werner1963 Bekijk bericht
@babybox Welke gps app gebruik je? Deze vraag is om te weten of je dataverbinding nodig hebt om de kaarten te laden of niet
In BelgiŽ kan je buiten je eigen operator geen andere kiezen want dan krijg je " geen service " Er kunnen dan geen sms of oproepen gedaan worden maar ook heb je geen dataverbinding die nodig kunnen zijn om de kaarten te laden.
Deze topic is al meer dan een jaar oud.
De standaard kaarten software heeft dataverbinding nodig om te kunnen functioneren

Als u een navigatie software zoekt, dan moet u letten op apps waarbij de kaarten al zijn gedownload op uw iPhone. Hierdoor hoeft de app alleen maar GPS te gebruiken en is er geen dataverbinding nodig.

Een goed voorbeeld is navigon, deze app heeft de kaarten al gedownload en is er geen dataverbinding nodig om te functioneren(wel natuurlijk bij de extrafuncties)
  #11  
Oud 2 November 2012, 19:05
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 October 2012
Berichten: 2
Standaard

Gps gelukt kan bellen,staan bij apps,ben er blij mee zelfs de flits palen staan er op nooit meer de weg kwijt
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone4: geen telefoon als 3G aanstaat Fred iPhone algemeen 0 29 September 2010 09:47
Telefoon-app automatisch weer uitzetten iWilco iPhone Apps 5 10 November 2008 12:47
Doorschakelen telefoon uitzetten JPK Archief 1 17 March 2008 20:54
telefoon uitzetten maar wel Wi-Fi actief houden Jaagpad Wi-Fi 1 14 November 2007 15:14

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:11.