Foutmelding 1015

Foutmelding 1015 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo ! een vriend van mij heeft een iPhone 3g gekocht, deze heeft hij op marktplaats gekocht, en komt officeel uit amerika met een AT&T ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 17 January 2011, 19:30
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Locatie: Friesland
Berichten: 10
Exclamation Foutmelding 1015

Hallo !

een vriend van mij heeft een iPhone 3g gekocht, deze heeft hij op marktplaats gekocht, en komt officeel uit amerika met een AT&T sim lock, maar nu dus mijn probleem

Hij heeft omdat er nog allemaal fotos enz op stonden, een reset uitgevoerd, en nu staat er alleen nog maar dat itunes logo op het scherm,
heb hem nu al herstelt, maar dan komt er de Foutmelding 1015.

iemand ervaring hiermee ?
heb alles geprobeerd, : herstellen met oudere Firmwire En herstelling in DFU modus


Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 17 January 2011, 23:32
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2010
Berichten: 238
Standaard

Welke firmwire heeft de iPhone
4.2.1 => downgraden naar 3.1
Tot 4.0.2 => Tiny umbrella ; kick out of recovery mode
  #3  
Oud 19 January 2011, 00:12
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 3 March 2009
Locatie: Friesland
Berichten: 10
Standaard

momenteel op 3.1.2
maar heb ooit eens mijn 3G gejailbreakt, met een programma, waarbij ik hem ook meteen kon activeren,

weet iemand nog hoe deze heet ?
  #4  
Oud 19 January 2011, 08:09
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Je moet de originele FW 4.2.1 downloaden. En een custom firmware 4.2.1 (zonder baseband update) en Redsn0w (windows versie) downloaden.

Kan je geen CF 4.2.1 zonder baseband update vinden dan heb ik er nog wel 1.

In Redsn0w de originele fw selecteren. Daarna via Redsn0w je iPhone in DFU mode plaatsen.
Redsn0w afsluiten. En nu iTunes opstarten, shift+herstel en je Custom Firmware selecteren.

Nu moet hij hem opnieuw herstellen, maar mocht je een software lock hebben ben je die ook kwijt en moet je weer via Cydia Ultrasn0w installeren. Check wel eerst je baseband, en anders je baseband via Redsn0w updaten naar een baseband versie die ultrasn0w ondersteund.

Je kan hierna nog wel problemen tegenkomen dat je geen netwerk hebt. Dan is er iets niet goed gegaan met Ultrasn0w en waarschijnlijk je baseband.
  #5  
Oud 19 January 2011, 09:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 12 June 2010
Berichten: 238
Standaard

Ik ik het hierboven NIET mee eens

Je kunt tinyumbrella downloaden, en uit recovery kicken!
dan moet je hem nog activeren / hacktiveren

Ik heb het gister nog gedaan met 3.1.3
  #6  
Oud 19 January 2011, 09:18
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 September 2010
Berichten: 364
Standaard

Allebei de opties is wat voor te zeggen. Als je geen nieuwer iOS wilt installeren kick hem dan inderdaad uit recovery met tinyumbrella of recboot.

Als je wel graag de nieuwste versie van de iOS wilt installeren dan moet je inderdaad zoals beschreven een custom firmware zonder baseband update gebruiken.

Ik vind het wat vreemd om te stellen dat je het er "NIET" mee eens bent, het is maar wat je wilt...
  #7  
Oud 19 January 2011, 13:40
Dragon's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 64GB (Goud) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 June 2009
Berichten: 805
Stuur een bericht via Skype™ naar Dragon Send a message via twitter to Dragon
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Need-iPhone Bekijk bericht
Ik ik het hierboven NIET mee eens

Je kunt tinyumbrella downloaden, en uit recovery kicken!
dan moet je hem nog activeren / hacktiveren

Ik heb het gister nog gedaan met 3.1.3
Meeste gebruikers met de error 1015 kunnen hem NIET uit Recovery mode kicken met TinyUmbrella. Dus lukt dit niet met TinyUmbrella dan is dit een van de oplossingen die goed werkt.
  #8  
Oud 19 January 2011, 19:11
Typ 81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 September 2010
Berichten: 350
Standaard

iReb > fix recovery loop
__________________

Reageren

Labels
1015


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
error 1015 Ringar iPhone algemeen 2 5 May 2011 11:46
foutmelding 1015 robke1974 iPhone algemeen 13 7 March 2011 08:49
iPad herstelt niet meer (foutmelding 1015) roeliej92 iPad algemeen 4 24 January 2011 00:46
Alle iDevices: fout 1015 laurentlolo Jailbreak 2 12 January 2011 09:26
foutmelding 1015 pascalbrouwers Archief 1 19 April 2009 11:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:15.