iPhone dataverbruik

iPhone dataverbruik discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb een probleempje, op de 1 of andere manier blijft er steeds iets op de achtergrond draaien waardoor mijn netwerk blijft openstaan.. iemand een ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 21 January 2011, 19:35
Dennisssss's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 18
Standaard iPhone dataverbruik

Ik heb een probleempje, op de 1 of andere manier blijft er steeds iets op de achtergrond draaien waardoor mijn netwerk blijft openstaan.. iemand een idee wat dit kan zijn?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21 January 2011, 22:09
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.730
Standaard

Verklaar u nader?

Heb je een data abo?
Gaat je batterij verbruik fors naar beneden dan of krijg je een hogere rekening dan anders?
  #3  
Oud 21 January 2011, 22:10
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Misschien komt het door multitasking dat het bij je dataverbruik blijft optellen?
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #4  
Oud 21 January 2011, 22:11
Dennisssss's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 18
Standaard

Heb data abo, maar ik vraag me echt af wat er ergens aan zou kunnen staan ofzo dat de verbinding steeds actief blijft
  #5  
Oud 21 January 2011, 22:11
Dennisssss's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 18
Standaard

nee ook als ik alles verwijder uit de multitask houdt het probleem aan
  #6  
Oud 21 January 2011, 22:11
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Die verbinding hoort toch gewoon actief te blijven ivm Berichtengeving (ookwel push ?)
  #7  
Oud 21 January 2011, 22:13
Dennisssss's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 18
Standaard

Ook als mijn berichtengeving uitstaat houdt dit aan..
  #8  
Oud 21 January 2011, 22:17
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Dan is de enige oplossing waarschijnlijk Vliegtuigmodus inschakelen als je hier last van hebt..
  #9  
Oud 21 January 2011, 22:18
Dennisssss's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 18
Standaard

Ja maar het kan toch niet dat dit niet uit te schakelen valt, vroeger had ik dit probleem niet, er moet ergens een instelling verandert zijn.. maar wat..
  #10  
Oud 21 January 2011, 22:18
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Mobiele data uitschakelen?..
  #11  
Oud 21 January 2011, 22:19
Dennisssss's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2011
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 18
Standaard

wil wel nog op internet kunnen
maar wil dat dataverbinding sluit nadat ik mijn programma sluit
  #12  
Oud 21 January 2011, 22:25
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Verfijn even wat je bedoeld met "dataverbinding" ?
  #13  
Oud 22 January 2011, 10:49
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2010
Berichten: 93
Standaard

Als je bedoelt dat 3G in je beeld blijft staan, dan is dat geen probleem zolang je maar geen data verbruikt.
Je kan dit in het standaard verbruik overzicht van de iPhone zien of je installeert de gratis versie van DataMan. Hiermee kan je precies het verbruik van je data zien.

Mocht je er dan achter komen dat zonder dat jezelf op het internet zit toch data afneemt, dan moet je je pas zorgen gaan maken
  #14  
Oud 22 January 2011, 14:20
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2011
Berichten: 200
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apotheosis Bekijk bericht
Verklaar u nader?

Heb je een data abo?
Gaat je batterij verbruik fors naar beneden dan of krijg je een hogere rekening dan anders?
ikkrijg een hoger rekening
  #15  
Oud 22 January 2011, 15:50
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Heb ik ook een keer gehad, was trouwens maar eenmalig want hierna is het niet meer voorgekomen. Heb toen bij Vodafoneicon nagevraagd hoe dit kwam en hun wisten ook geen fatsoenlijke verklaring af te leggen, en heb toendertijd m'n geld teruggekregen.
  #16  
Oud 22 January 2011, 17:12
» iPhone 4 8GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 64GB (Wit) [FW: 7.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 15 January 2011
Berichten: 200
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Heb ik ook een keer gehad, was trouwens maar eenmalig want hierna is het niet meer voorgekomen. Heb toen bij Vodafoneicon nagevraagd hoe dit kwam en hun wisten ook geen fatsoenlijke verklaring af te leggen, en heb toendertijd m'n geld teruggekregen.
bedankt ik ga maar eens klagen bij t-mobileicon
  #17  
Oud 22 January 2011, 17:43
» iPhone 6 Plus 16GB (Space Grijs) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 November 2009
Locatie: Gelderland Midden
Berichten: 1.233
Stuur een bericht via Skype™ naar vuurvreter Send a message via twitter to vuurvreter
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iphone789 Bekijk bericht
bedankt ik ga maar eens klagen bij t-mobileicon
Bij T-Mobile heb je onbeperkt internet, dus wat is het probleem?
En klagen, veel succes want daar doen ze niets mee.
__________________
Ik laat me niet opjagen, ik ben aan het werk, niet op de vlucht.
www.vuurvreter.eu/ <- volg hier de laatste landelijke brandweer meldingen.
  #18  
Oud 23 January 2011, 17:23
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 February 2010
Berichten: 47
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iphone789 Bekijk bericht
bedankt ik ga maar eens klagen bij t-mobileicon
Bij t-mobile staat op je factuur exact waar je het aan hebt uitgegeven. Dus daar word je toch naar door verwezen. En T-Mobile betaald inderdaad niks extra's uit voor internet aangezien het ONBEPERKT is.
  #19  
Oud 6 January 2012, 17:32
bsuma's schermafbeelding
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 March 2009
Locatie: Roermond
Berichten: 52
Standaard

Kan iemand mij vertellen of de App DataManager, of een andere App bv DataMan Pro, die het dataverkeer over 3G en Wi-Fi meet, extra gebruik van mijn batterij maakt, of van m'n processor geheugen ?? Ik zet Lokatie's uit, dat kan neem ik aan?? En moeten deze Apps altijd aangezet worden om te meten. Of blijft de App werken nadat ik m'n iPhone 'snachts uit heb gezet ?? Ik hoop dat iemand een goeie betrouwbare App weet.
__________________
Soes Babba's iPhone
  #20  
Oud 6 January 2012, 23:51
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 10.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.854
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door bsuma Bekijk bericht
Of blijft de App werken nadat ik m'n iPhone 'snachts uit heb gezet ??
Dan zul je hem gegarandeerd zelf opnieuw moeten opstarten.
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mijn dataverbruik [iPhone] Frederick550 iPhone algemeen 8 12 January 2011 22:24
Gemiddeld dataverbruik per maand met een Iphone mrbox T-Mobile 22 25 February 2010 10:59
iPhone 3GS dataverbruik zonder 3G digitalminds iPhone algemeen 3 24 August 2009 09:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:46.