Accu vervangen en sindsdien niks meer...

Accu vervangen en sindsdien niks meer... discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb onlangs de accu vervangen van mijn 3G, en nu komt er alleen als ik de stekker in het stopcontact heb zitten even het ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 24 January 2011, 08:40
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 35
Standaard Accu vervangen en sindsdien niks meer...

Ik heb onlangs de accu vervangen van mijn 3G, en nu komt er alleen als ik de stekker in het stopcontact heb zitten even het Apple loge te voorschijn. Daarna gaat de 3G weer uit. Gelukkig heb ik nog een andere telefoon, maar ik zou graag deze weer werkend hebben, iemand een idee of een goed adres om het te laten reraperen??

Alvast bedankt voor het meedenken.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 24 January 2011, 08:57
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Werkte hij voor het vervangen van de accu wel gewoon?
  #3  
Oud 24 January 2011, 08:58
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 35
Standaard

Ja de accu was alleen snel leeg en ik dacht het wel zelf te kunnen...
  #4  
Oud 24 January 2011, 08:59
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

En je weet zeker dat je een 3G accu erin hebt gestopt en geen 3GS? Er wordt nogal verkeerd geleverd door meerdere bedrijven namelijk.
  #5  
Oud 24 January 2011, 09:03
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 35
Standaard

Ik heb de accu bij Dealextreme besteld en er stond 3g bij in de titel, kan ik aan de accu zelf zien of deze geschikt is?
  #6  
Oud 24 January 2011, 09:34
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Misschien heb je een van de connectoren niet goed meer aangesloten.
__________________
"Nothing will ever end war unless the people themselves refuse to go to war." -Albert Einstein
  #7  
Oud 24 January 2011, 09:38
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 35
Standaard

Ik heb ze er allemaal weer in gekregen, maar ja zitten ze ook allemaal nog vast zodra de telefoon dicht is? Dat zou dus kunnen dat zodra de telefoon dicht is er iets los schiet.
  #8  
Oud 24 January 2011, 09:38
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Kun je dit ff bekijken, gewoon even openhalen en controleren dus, doe wel voorzichtig dan (!).
  #9  
Oud 24 January 2011, 10:39
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 35
Standaard

De oude accu zit er weer in en de telefoon werkt weer, dan maar iets meer uitgeven aan een nieuwe accu. Die van Dealextreme kieper ik gelijk in de kliko. Alles zat toch vast blijkbaar. Bedankt voor het meedenken!
  #10  
Oud 24 January 2011, 11:20
iWiefring's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 29 July 2010
Locatie: Limburg (NL)
Berichten: 2.135
Stuur een bericht via MSN naar iWiefring Stuur een bericht via Skype™ naar iWiefring Send a message via twitter to iWiefring
Standaard

Dus het lag aan de batterij die waarschijnlijk helemaal niet bedoeld was voor de 3G of waar lag het nu aan? Want dat is me nog niet helemaal duidelijk en dat wil ik wel even duidelijk in m'n hoofd hebben aangezien ik er over zit te denken mijn batterij ook te vervangen.
  #11  
Oud 24 January 2011, 11:22
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 September 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Zoiezo een originele kopen, en vervolgens bij ontvangst even part number op accu controleren of het wel voor de 3G is.
  #12  
Oud 24 January 2011, 11:26
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 35
Standaard

Ik ben best handig, maar toch ook echt blond van mezelf, ik ga inderdaad nu voor een originele accu eens speuren op internet en iemand zoeken die hem er in zet ;-)
  #13  
Oud 24 January 2011, 11:27
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 August 2010
Locatie: Gouda
Berichten: 35
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iWiefring Bekijk bericht
Dus het lag aan de batterij die waarschijnlijk helemaal niet bedoeld was voor de 3G of waar lag het nu aan? Want dat is me nog niet helemaal duidelijk en dat wil ik wel even duidelijk in m'n hoofd hebben aangezien ik er over zit te denken mijn batterij ook te vervangen.
Ik denk dat de batterij ondanks de tekst op de verpakking niet voor een 3g was, want alles doet het nu weer.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi Ontvanger vervangen maar nog niks !! Kenanus Wi-Fi 9 18 June 2010 19:16
Iphone openen voor scherm te vervangen, stof, accu, ... romcars iPhone algemeen 1 17 May 2010 00:00
eenmaal wi-fi gehad, sindsdien nooit meer Altavoces Wi-Fi 1 28 December 2009 12:30
Windows: Kan niet meer herstellen, en niks meer doen. Onbekende bout (9) TriXal0ne iTunes 3 21 August 2008 22:19
Accu vervangen, handleiding crunch81 iPhone algemeen 4 5 November 2007 12:59

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:21.