3GS logic boards

3GS logic boards discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Denken jullie dat het mogelijk is om een logic board van een 3GS 16gig in een 3GS 32gig te steken?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 10-03-11, 18:39
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2010
Berichten: 5
Standaard 3GS logic boards

Denken jullie dat het mogelijk is om een logic board van een 3GS 16gig in een 3GS 32gig te steken?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10-03-11, 22:04
iPhone(club) Guru
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Woerden
Berichten: 1.792
Standaard

Dat kan gewoon ja, er is geen verschil (behalve de 16GB aan geheugen).
  #3  
Oud 10-03-11, 22:41
Guest-20180925190238
Gast
 
Berichten: n/a
Standaard

En aangezien de processor een SoC (System on a Chip) processor is zit het geheugen op de processor. Geen probleem dus.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
3GS gaat niet meer aan, logic board maakt een 'buzzzz' geluid Snappaz iPhone algemeen 19 02-01-12 10:31
Iphone 3g logic board Rupke iPhone algemeen 0 03-01-11 15:19
logic board iphone 3gs jochinho iPhone algemeen 0 29-07-10 22:53
Logic board en Comm board ?! vincentjanv iPhone algemeen 2 27-08-09 17:12

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:38.