3g en 3gs

3g en 3gs discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Goede avond, kan iemand mij vertellen hoe ik aan de Iphone kunnen zien , via menu...., of het een 3G of een 3GS is ?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 April 2011, 23:42
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2011
Locatie: meppel
Berichten: 53
Standaard 3g en 3gs

Goede avond, kan iemand mij vertellen hoe ik aan de Iphone kunnen zien , via menu...., of het een 3G of een 3GS is ?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 April 2011, 23:44
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.689
Standaard

Misschien makkelijker: als de letters achterop de iPhone in het zilver (spiegelend) zijn: 3Gs. Wit/grijs: 3G.
  #3  
Oud 13 April 2011, 05:55
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2011
Locatie: meppel
Berichten: 53
Standaard 3G

Dat weet ik maar de cover zijn vervangbaar
  #4  
Oud 13 April 2011, 08:21
ballegooier's schermafbeelding
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi + 4G 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 5 August 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 3.689
Standaard

Oh aha. Multi task: dat heeft de 3G niet de 3Gs wel. (dubbelklik op de home button)

Edit: ik zie dat je een jailbreak hebt. Dan kun je het hiermee ook niet uitsluiten want via redsnow kun je bij een 3G multitask activeren. Ik weet niet of je dat achteraf nog via Cydia kan terugvinden....

De 3Gs en 3G hebben elk eigen model nummers; die zouden in het menu info moeten staan. Welke modelnummers bij welk toestel horen weet ik niet uit m'n hoofd, maar die kun je vast Googlen / misschien dat iemand anders hier ze weet.

Het zou helpen als je topic titel bijv. was: 'heb ik een 3Gs of 3G?' dan reageren mensen eerder die hier vanaf weten. Nu lijkt het het zoveelste topic of 'ik een 3G of 3Gs zal nemen'..... (oid)
Succes!

Laatst gewijzigd door ballegooier; 13 April 2011 om 08:27.
  #5  
Oud 13 April 2011, 09:26
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Een iPhone 3GS heeft een digitaal kompas. Een iPhone 3G niet.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #6  
Oud 13 April 2011, 11:32
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2011
Locatie: meppel
Berichten: 53
Standaard heb ik een 3G of een 3GS

hoe kom ik aan de Digitale Compass?
  #7  
Oud 13 April 2011, 12:18
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tvtje Bekijk bericht
hoe kom ik aan de Digitale Compass?
Niet. Of je moet een iPhone 3GS (of iPhone 4) kopen.
  #8  
Oud 13 April 2011, 12:49
Jitse's schermafbeelding
» iPod touch 8GB (v4) [FW: 6.1.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 19 December 2010
Berichten: 182
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door tvtje Bekijk bericht
hoe kom ik aan de Digitale Compass?
Daaruit blijkt dus of je een iPhone 3G of 3Gs hebt. Wel even scherp blijven :]
  #9  
Oud 13 April 2011, 16:38
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 February 2011
Locatie: meppel
Berichten: 53
Standaard

misschien heb ik de vraag verkeerd opgesteld maar ik bedoelde dat hoe kon ik het oproepen via de Iphone. Maadankzij jullie tips word ik vanmiddag niet belazerd door een Turks, hij kwam met een GS doos aan met een 3G toestel, als ik niet geweten heb word ik al opgelicht, bedankt.
  #10  
Oud 13 April 2011, 16:45
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Je kunt de kompas applicatie starten door op het icoontje te tikken. Het icoontje ziet er zo uit:

Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Backup Itunes van 3gs 16gb naar 3gs 8gb Itoon iTunes 4 31 July 2010 16:12
16g 3GS org. siml. vrij VS 32g 3GS jailbreak djaell Koopinformatie Nederland 4 30 September 2009 11:31

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:38.