Wachtwoord reservekopie

Wachtwoord reservekopie discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Doordat mijn iphone 4 volkomen vast stond, heb ik hem moeten resetten. Nu staat hij dus terug op fabrieksinstellingen. Als ik m aan de pc ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 20 April 2011, 11:54
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2011
Berichten: 3
Standaard Wachtwoord reservekopie

Doordat mijn iphone 4 volkomen vast stond, heb ik hem moeten resetten. Nu staat hij dus terug op fabrieksinstellingen. Als ik m aan de pc hang en itunes start op, kan ik kiezen uit "als nieuwe iphone configureren" of "Herstellen vanaf de reservekopie" IK WIL HEEEEL GRAAG DE LAATSTE KIEZEN... Maar dan moet ik een wachtwoord invoeren en ik heb daar nooit een wachtwoord voor ingevoerd... WAT NU?!?!??!?!?!?? PANIEK!!!

Groetjes,
Linda
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 20 April 2011, 12:03
leontjuh1's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Locatie: Goes, Zeeland
Berichten: 173
Send a message via twitter to leontjuh1
Standaard

Probeer eerst eens wat logische wachtwoorden; die van je iTunes account, of het wachtwoord op je computer (of andere wachtwoorden die je te binnen schieten).
  #3  
Oud 20 April 2011, 12:14
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2011
Berichten: 3
Standaard

Tnks! Ja ook al geprobeerd :-( Geen enkele wordt gepakt en ik kan me ook niet herinneren dat ik er een wachtwoord voor heb aangemaakt...
  #4  
Oud 20 April 2011, 12:25
leontjuh1's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Locatie: Goes, Zeeland
Berichten: 173
Send a message via twitter to leontjuh1
Standaard

Heb net dit topic gevonden op een andere website. In de laatste post op die pagina moet je even kijken. Er staat bijvoorbeeld dat het 4 digits kunnen zijn (dus je code om je iPhone te ontgrendelen).
  #5  
Oud 20 April 2011, 12:55
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 April 2011
Berichten: 3
Standaard

Leontjuh!!!! WAT BEN IK JOU DANKBAAR!!!!!!!!!! Hiermee is het gelukt om mijn contacten te restoren:

I quote:
Unplug USB cable from iPhone.
Hold down the center button for about 25 seconds or until the phone goes blank.
Plug the USB cable in.
Go to iTunes.
Right click on your device(iphone nick name) and select Restore from backup.

Vreemd dat in mn itunes de volgende optie niet staat aangevinkt: Iphone reservekopie coderen....

Nu ga ik zoeken hoe ik op mn pc een back up kan maken, zodat ik niet meer bang hoef te zijn mijn contacten kwijt te zijn.

SUPERBEDANKT!!!!!!
  #6  
Oud 20 April 2011, 17:39
leontjuh1's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 128GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 27 January 2009
Locatie: Goes, Zeeland
Berichten: 173
Send a message via twitter to leontjuh1
Standaard

No problem Geniet van je iPhone
  #7  
Oud 1 May 2011, 13:07
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2010
Berichten: 3
Standaard

Helaas, ik heb hetzelfde probleem maar de aangereikte tips lossen bij mij het probleem niet op.
Heb alle 4 cijferige combinaties die ik gebruik ingevoerd, hij blijft roepen dat het wachtwoord niet goed is.
Kan dus geen gebruik maken van de reservekopie.
Wie weet een oplossing?
  #8  
Oud 1 May 2011, 13:55
brummy's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 June 2009
Locatie: zoetermeer
Berichten: 90
Standaard

0000? misschien
  #9  
Oud 1 May 2011, 14:02
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 1 June 2010
Berichten: 3
Unhappy

Helaas, die had ik al geprobeerd, werkt niet.
  #10  
Oud 17 October 2011, 20:08
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 2
Standaard

Ik wil het steeds proberen maar als ik de centerbutton ingedrukt houd dan geeft hij het stembedieningsschermpje. hoe moet ik de iphone dan in Blank modus krijgen?

Dank je wel
mvg
Kristof
  #11  
Oud 17 October 2011, 20:18
debroei's schermafbeelding
» iPhone 7 Plus 256GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi + 4G 128GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 December 2009
Locatie: Teylingen
Berichten: 1.131
Standaard

Kristof, doe ff de zoekfunctie gebruiken. Zoekterm DFU of herstelmodus.
  #12  
Oud 18 October 2011, 08:31
» iPhone 4 8GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 17 October 2011
Berichten: 2
Standaard

@debroei: Dat heb ik reeds gedaan maar ik kan dan enkel herstel klikken in itunes en niet terugzetten vanaf reservekopie. Hoe moet ik dit verder doen?
  #13  
Oud 18 October 2011, 12:34
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 18 October 2011
Berichten: 1
Standaard

Helllppppp!!!! heb de zelfde probleem!! heb iets van 1000 wachtwoorden geprobeerd!!! maar t lukt gewoon niet! en weet echt zeker dat ik de goede wachtwoord invoer! (( kan die wachtwoord niet gehackt worden??
  #14  
Oud 25 June 2012, 18:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 20 May 2011
Berichten: 1
Smile 1e Itunes account wachtwoord

Via de onderstaande post kwam ik er achter dat mijn wachtwoord gelijk kon zijn aan mijn eerste Itunes account wachtwoord van bijna 2 jaar geleden. In mijn geval bleek dit ook zo te zijn. Probeer alle Itunes wachtwoorden die je ooit hebt gehad.

https://discussions.apple.com/thread...art=0&tstart=0
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
wachtwoord reservekopie pieterwillems iPhone algemeen 7 12 November 2011 06:56
Wachtwoord reservekopie na update iOS4 meike_k iPhone algemeen 1 5 April 2011 10:50
Wachtwoord voor reservekopie?? Cha3lot iTunes 2 11 November 2010 12:06
Reservekopie terugzetten, na oude reservekopie te hebben gekozen Ray iPhone algemeen 1 7 September 2008 16:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:36.