wachtwoord reservekopie

wachtwoord reservekopie discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) ik weet men wachtwoord van men reservekopie kwijt, is er een manier om hem er toch terug op te zetten?...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 September 2009, 22:08
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard wachtwoord reservekopie

ik weet men wachtwoord van men reservekopie kwijt, is er een manier om hem er toch terug op te zetten?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 10 October 2009, 12:02
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Heeft niemand een idee?
Ik heb al alles geprobeert maar itunes blijft zeggen dat men wachtwoord fout is:s weet niemand hoe ik deze er opkrijg?
  #3  
Oud 10 October 2009, 12:29
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Zonder wachtwoord, kan je niets
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #4  
Oud 10 October 2009, 12:50
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 30 December 2008
Locatie: belgie
Berichten: 574
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Zonder wachtwoord, kan je niets
Hmm beu, maar het rare is dat ik zeker ben van men wachtwoord dat ik ingeef, maar toch zegt itunes dat het fout is:s
  #5  
Oud 2 August 2011, 22:08
» iPhone 3GS 32GB (Wit) [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 2 August 2011
Berichten: 1
Standaard

Ik ben dus ook mn "zognaamde" wachtwoord kwijt...maar die moet je toch op de 1 of andere manier op kunnen vragen of terug kunnen halen...ik ben al 2 dagen bezig met zoeken enzo en ben er behoorlijk sjaggie van...Het gaat mij om de smsjes er zitten een hoop die zijn me heel dierbaar!! Wie kan mij aub helpen??? Thanx alvast Mil
  #6  
Oud 29 October 2011, 15:17
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 August 2011
Berichten: 1
Standaard

Hmm ik heb precies het zelfde weet zeker dat ik
Mn wachtwoord goed heb maar Itunes zegt dat het niet goed is.... Iemand een oplossing??
  #7  
Oud 12 November 2011, 01:03
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 January 2011
Locatie: Zuid Holland
Berichten: 2
Stuur een bericht via Skype™ naar Honessy Send a message via twitter to Honessy
Standaard

Ik heb exact hetzelfe probleem! Bovendien blijft mijn iPhone als apparaat zichtbaar in mijn Itunes zonder dat deze is aangesloten. Itunes blijft bij het opstarten steeds vragen of ik een reservekopie wil maken en het ww wil ingeven. Maar niets klopt!
  #8  
Oud 12 November 2011, 06:56
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 29 January 2010
Berichten: 585
Standaard

Vwb ww: Daar heb ik nog geen oplossing/hack voor gezien. Maar goed ook. Daar was 't ww voor bedoeld. Je kunt bij de invoer al een vaut hebben gemaakt, waardoor het vermeende ww niet correct is.

[Off-topic]
Vwb Honessy:
Tuurlijk blijft je iPhone / iPad zichtbaar in itunes. Dat komt door de optie in iOS5 of hoger, dat je je iphone via Wi-Fi wilt syncen.
En ja, ook itunes start ieder keer op, omdat omdat bij de voorkeursinstellingen in iTunes staat aangegeven, dat itunes automatisch moet opstarten bij aansluiten op je pc. Ga naar voorkeuren, tabblad apparaten en zet vinkje aan bij de instelling: Voorkomen dat apparaten automatisch syncen bij aansluiten (oid).
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wachtwoord reservekopie lvmil iPhone algemeen 13 25 June 2012 18:24
Wachtwoord reservekopie na update iOS4 meike_k iPhone algemeen 1 5 April 2011 10:50
Wachtwoord voor reservekopie?? Cha3lot iTunes 2 11 November 2010 12:06
Reservekopie terugzetten, na oude reservekopie te hebben gekozen Ray iPhone algemeen 1 7 September 2008 16:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:39.