iPod linksbovenin

iPod linksbovenin discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Sinds net blijft linksbovenin waar normaal t-mobile staat, iPod staan en op het scherm is alleen de achtergrondkleur te zien. In mijn geval blauw. Ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12 March 2008, 13:20
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard iPod linksbovenin

Sinds net blijft linksbovenin waar normaal t-mobileicon staat, iPod staan en op het scherm is alleen de achtergrondkleur te zien. In mijn geval blauw.

Ik heb de telefoon al een paar keer opnieuw opgestart maar het blijft zo en ik kan dus niet in mijn menu komen.

Als iemand mij een bericht stuurt, klik ik dus op bekijk en dan kan ik wel een bericht terug sturen. Maar druk ik dan weer op de menu toets, zit ik weer vast met dat beeld.

Dit is erg onhandig en ik hoop dat ik dit probleem met de hulp van jullie snel kan oplossen..

Bij voorbaat dank!
Armando
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 March 2008, 19:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Al mijn smsjes en oproepgeschiedenis etc. staat er nog wel in.
Mensen kunnen mij ook bellen en als we dan ophangen zit ik in dat oproep-menu en kan ik dus ook naar contact personen etc. en iemand uitkiezen om te bellen.
Alarm doet het ook nog steeds, stond nog een afspraak in en die ging ook gewoon af en hij liet de boodschap ook zien.

Druk ik op de menu-button, is het weer klaar en zit ik weer vast en kan ik niks doen.
iPod staat nog steeds linksboven in.
  #3  
Oud 12 March 2008, 21:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Update: iTunes vind de iPhone wel gewoon en via deze computer kan ik ook gewoon naar Apple iPhone en ik kan ook gewoon mijn foto's eraf halen. En zoals ik al eerder zei, staat alles nog in de iPhone ook gewoon de smsjes en alle andere data. Het is net alsof hij in het iPod scherm blijft hangen. Ik heb nu ook even een foto gemaakt, dat is wat duidelijker voor jullie.

Hoop dat er een andere optie is dan hem te revirginisen..



Laatst gewijzigd door Armando; 12 March 2008 om 21:38.
  #4  
Oud 12 March 2008, 23:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Zo te zien weet niemand hoe dit zit, dus heb ik hem gerestored naar 1.1.4 omdat ik er nu toch niks mee kan en ik hem morgen ook nodig zou hebben
  #5  
Oud 13 March 2008, 00:14
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 56
Standaard

na de restore werkte hij wel weer gewoon??
  #6  
Oud 13 March 2008, 00:15
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Jep, heb nu 1.1.4! Maar krijg de hele tijd deze fout, heb het even gequote uit een ander topic waar ik dat bericht hebt gezet:

Iedere keer als ik het NL Taalpakket voor 1.1.4 wil downloaden krijg ik de melding:
ERROR: package download failed.

Ik heb internet van t-mobileicon, maar de meeste andere apps download hij wel en ik kan ook gewoon op internetsites. T9 en nummer herkenning krijg ik deze melding ook bij, via de source iFoneguide..
  #7  
Oud 13 March 2008, 00:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 56
Standaard

heb je wel eerst BSD geinstalleerd?
  #8  
Oud 13 March 2008, 00:24
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Ja dat heb ik gedaan!
  #9  
Oud 13 March 2008, 00:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 56
Standaard

hmmm... vreemd .. ligt denk ik aan ifoneguide, hier zelfde probleem
  #10  
Oud 13 March 2008, 00:30
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Het lukt jou nu ook niet om het taalpakket, de T9 en de nummerherkenning te downloaden? Het zijn bij mij ook echt alleen die apps van iFoneguide die het niet doen. Alle andere apps op installer kan ik wel gewoon installeren zonder foutmelding.

Kan het misschien zo zijn dat de iFoneguide source gewoon even een foutje heeft of niet?

EDIT: nummerherkenning is nu wl gedownload!

Laatst gewijzigd door Armando; 13 March 2008 om 00:34.
  #11  
Oud 13 March 2008, 00:32
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 56
Standaard

probeerde wat anders te downloaden van de ifoneguide repo, maar dat lukte idd ook niet ..

ik had Fresh al een berichtje gestuurd of hij weet wat er aan de hand is ..
  #12  
Oud 13 March 2008, 00:38
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 56
Standaard

hier werkt hij weer..

try it again zou ik zeggen
  #13  
Oud 13 March 2008, 00:38
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 December 2007
Locatie: Huizen
Berichten: 161
Standaard

Ja best irritant dit haha. Ik moet nu echt gaan slapen, dan maar met een ongerust hartje, maar heb morgen om 8 uur een belangrijke presentatie.

Als je nog wat komt te weten MrRichz, zou je mij dan op de hoogte willen houden, desnoods via een PM-etje? Thanks!

EDIT: Hmm ok, even tjekken!
  #14  
Oud 13 March 2008, 00:56
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 January 2008
Locatie: Dordrecht
Berichten: 56
Standaard

geen bericht is meestal goed bericht
  #15  
Oud 24 April 2008, 15:24
» iPhone US 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 20 February 2008
Berichten: 1
Standaard

Heb dit probleem ook net gekregen. Weet iemand een oplossing zonder te restoren.
Ik gebruik namelijk nog 1.1.2. Weet iemand wat de oorzaak is?
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Tekst linksbovenin veranderd van ipod naar device? yourtjhuh Jailbreak apps en thema's 1 26 June 2013 14:04
ipod touch3g geeft aan dat het een ipod touch 2g is erik1995 iPhone algemeen 3 7 October 2010 16:35

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:35.