iPhone 4 iOS5 Beta 1 naar iOS5 Beta 2 updaten probleem

iPhone 4 iOS5 Beta 1 naar iOS5 Beta 2 updaten probleem discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een probleem met mijn iPhone. Ik heb er momenteel iOS5 Beta 1 op zitten (5.0 9A5220p) Provider: Vodafone (Prepaid) Officieel simlockvrij, geen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 25 June 2011, 13:22
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2011
Berichten: 5
Standaard iPhone 4 iOS5 Beta 1 naar iOS5 Beta 2 updaten probleem

Hallo,

Ik heb een probleem met mijn iPhone.

Ik heb er momenteel iOS5 Beta 1 op zitten (5.0 9A5220p)
Provider: Vodafone (Prepaid)
Officieel simlockvrij, geen jailbreak.

UDID is al geactiveerd door een kameraad van mij met een developer account. Dus dat is allemaal goed & legaal gebeurt.

Ik wou hem updaten naar iOS5 Beta 2 (iPhone3,1_5.0_9A5248d_Restore.ipsw) en wanneer ik op Shift+Update of/en Shift+Restore druk krijg ik deze foutmelding:



Wat moet ik doen?

Alvast bedankt.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 June 2011, 13:34
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

je hebt toch de gsm versie gedownload en niet de CDMA?
  #3  
Oud 25 June 2011, 13:35
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2011
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
je hebt toch de gsm versie gedownload en niet de CDMA?
Jep, GSM versie. Via de Apple developer pagina.

Heb trouwens geen iTunes 10.5 beta 2 omdat ik hoor dat ik dan niet meer kan syncen?
  #4  
Oud 25 June 2011, 13:36
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

je hebt ook de itunes beta 2 geÔnstalleerd? Die heb je ook nodig.
  #5  
Oud 25 June 2011, 13:37
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2011
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
je hebt ook de itunes beta 2 geÔnstalleerd? Die heb je ook nodig.
Ga dat nu doen. Moet ik eerst iTunes 10.5 beta1 verwijderen van mijn pc? En apple mobile device support ook?
  #6  
Oud 25 June 2011, 13:38
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 February 2008
Locatie: BelgiŽ
Berichten: 7.372
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

gewoon de beta 2 installeren is voldoende (op mijn mac toch)
  #7  
Oud 25 June 2011, 13:53
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2011
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Bomans Bekijk bericht
gewoon de beta 2 installeren is voldoende (op mijn mac toch)
Heb iTunes 10.5 Beta 2 en precies het zelfde probleem als net

En nu kan ik niet syncen. krijg een foutmelding
  #8  
Oud 25 June 2011, 13:58
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door iOS5 Bekijk bericht
Heb iTunes 10.5 Beta 2 en precies het zelfde probleem als net

En nu kan ik niet syncen. krijg een foutmelding
Zelfde verhaal hier, blijkbaar werkt updaten van beta 1 naar beta 2 niet en zal je moeten herstellen met beta 2. Dat heb ik net zonder problemen kunnen doen.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen privť-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #9  
Oud 25 June 2011, 14:02
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 27 July 2010
Berichten: 35
Standaard

hoe bedoel je herstellen?

bij mij werkt de ipad2 perfect. de iphone4 doet raar...
zet wel alles terug vanuit icloud maar installeert dan niets...
  #10  
Oud 25 June 2011, 14:27
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Locatie: Andel
Berichten: 71
Stuur een bericht via MSN naar Jaap777 Send a message via twitter to Jaap777
Standaard

Ik krijg beta 2 niet geinstalleerd (nu beta 1) hij blijft foutmeldingen geven. Zowel met update als restore. Ook geprobeerd in DFU helpt ook niet.

Iemand enig idee?
__________________
iPhone 4s en 5, iPad 1, 3 en 4 Wi-Fi, Apple TV 3
OS zowel Windows als OSX
  #11  
Oud 25 June 2011, 14:47
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 25 June 2011
Berichten: 5
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jaap777 Bekijk bericht
Ik krijg beta 2 niet geinstalleerd (nu beta 1) hij blijft foutmeldingen geven. Zowel met update als restore. Ook geprobeerd in DFU helpt ook niet.

Iemand enig idee?
Ik hoop dat het opgelost word heb zelfde probleem.

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 25 juni 2011 om 14:22 ----------

Heb het al opgelost! Bedankt voor jullie hulp maar was niet nodig
  #12  
Oud 25 June 2011, 18:02
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 28
Standaard

en wat was de oplossing dan???
zou leuk zijn dat je dat kan delen want ik krijg het ook niet voorelkaar.
Restoren lukt voor geen meter van beta 1 naar beta 2
  #13  
Oud 25 June 2011, 19:36
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Ik had dat probleem ook onder Windows7. De oplossing was voor mij als volgt:
  1. Maak een reservekopie van je iPhone in iTunes beta 1
  2. Download en installeer iTunes beta 2
  3. Download de nieuwe iOS 5 beta.
  4. Hernoem deze beta naar iPhone3,1_5.0_9A5248d_Restore.ipsw
  5. Houd de Shittoets ingedrukt terwijl je in iTunes voor Restore kiest en selecteer de nieuwe firmware
  6. Zet na installatie de eerdergemaakte backup terug.
De pijn zat hem bij mij in punt 4. In het verleden was het altijd voldoende om van een nieuwe firmware alleen de extensie te wijzigen van .zip naar .ipsw. Bij deze update moest de hele naam incl. extensie worden gewijzigd.
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #14  
Oud 25 June 2011, 20:47
» iPhone 4 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 July 2008
Berichten: 28
Standaard

Werkt gewoon niet.
Ik gebruik iPhone3,1_5.0_9A5248d_Restore.ipsw en itunes 10.5 beta 2.

Ik heb zelf geprobeerd om ios 5 beta 1 terug te zeggen,en dat gaat prima.
Maar als ik ios 5 beta 2 weer ga restoren krijg ik steeds iPhone could not be restored, unknown error occurred 14 of 17 of 21 bla bla !
  #15  
Oud 26 June 2011, 09:49
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 22 November 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.585
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Vervelend, dit. Vooral door de veelheid aan foutmeldingen. Je zou de firmware eens opnieuw kunnen downloaden, wie weet is ergens een bitje omgevallen.
  #16  
Oud 27 June 2011, 15:46
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 May 2009
Locatie: Andel
Berichten: 71
Stuur een bericht via MSN naar Jaap777 Send a message via twitter to Jaap777
Standaard

Bij mij was de oplossing voor alle problemen alle sporen van Tiny Umbrella wissen uit het Hosts bestand.
  #17  
Oud 27 June 2011, 20:14
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Locatie: Katmandu...
Berichten: 76
Stuur een bericht via MSN naar Overlord Stuur een bericht via Skype™ naar Overlord Send a message via twitter to Overlord
Standaard

ik krijg op men ios developer program niet eens de 5.0 te zien?
of ben ik nu echt zo scheel?
als ik op de link klik van 5.0 klik en me dan erna inlog kom ik nog op de ios van 4.3.3 uit...
waarom???
  #18  
Oud 27 June 2011, 21:20
XIII's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 128GB (Space Grijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 256GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 1 July 2009
Berichten: 9.873
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Overlord Bekijk bericht
als ik op de link klik van 5.0 klik en me dan erna inlog kom ik nog op de ios van 4.3.3 uit...
Huh? Hoe kun jij die link *voor* inloggen zien?
__________________
We are one, but we are not the same... Talk to each other!
  #19  
Oud 27 June 2011, 23:46
» iPhone 3G 16GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi + 3G 16GB [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 5 June 2009
Locatie: Katmandu...
Berichten: 76
Stuur een bericht via MSN naar Overlord Stuur een bericht via Skype™ naar Overlord Send a message via twitter to Overlord
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door XIII Bekijk bericht
Huh? Hoe kun jij die link *voor* inloggen zien?
ik bedoelde de algemene pagina van ios 5
iOS 5 for Developers - Apple Developer , niet direct in het member center

heb he net nog eens geprobeerd. Nu kan ik in het member center wel switchen tussen iOS SDK 4.3 en iOS SDK beta. De 2e link daarstraks bleef constant uitkomen op de 4.3 sdk. probleem opgelost dus!!
  #20  
Oud 30 June 2011, 15:18
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 16 March 2011
Berichten: 22
Standaard

Ik heb gisteravond iOS 5 beta 2 geinstalleerd op mijn iPhone 4. De installatie ging vrijwel probleemloos.

Voordat ik begon heb ik even een '#' voor "74.208.10.249 gs.apple.com
" gezet in mijn HOSTS bestand, want anders krijg je natuurlijk een foutmelding. Gewoon de hele regel verwijderen had ook gekund.

Vervolgens heb ik iTunes 10.5 beta 2 x64 for Windows geinstalleerd, gewoon rechtstreeks over beta 1 heen. Daarna mijn iPhone aangesloten en via Shift+restore "iPhone3,1_5.0_9A5248d_Restore.ipsw" uitgekozen.

Na de eerste installatiepoging kreeg ik een 'error 14' in iTunes. Dit had ik bij iOS 5 beta 1 ook al gehad, en wist dat even van USB poort wisselen of gewoon nog een keer proberen uitkomst bood. Volgens mij is iTunes erg secuur wat betreft overdrachtssnelheid ofzo: als je een brak kabeltje gebruikt of het gaat ff niet snel genoeg dan gaat 'ie over z'n nek...

Maargoed, bij poging 2 werkte het wel en ik kon gewoon via iTunes mijn backup van iOS 5 beta 1 terugzetten.

Natuurlijk is dit geen 'Update' maar een 'Restore', wel degelijk een groot verschil. Ik vind de titel van dit topic dan ook niet heel goed gekozen.
Reageren

Labels
beta1, beta2, ios5


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ios programma nodig voor ios5 beta? borgqueenx iPad algemeen 3 26 June 2011 13:20
Fout 3002 met updaten naar ios5 jkthebest iPhone algemeen 7 9 June 2011 20:54
FW 4 beta 1 updaten naar beta 3 caryntjen iTunes 2 5 May 2010 13:22
Updaten naar 3.0 beta, verstandig? sfax Archief 1 19 March 2009 10:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:39.