Reservekopie Iphone 4 overzetten naar Iphone 3

Reservekopie Iphone 4 overzetten naar Iphone 3 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Help! Ik zit met een probleem. Mijn Iphone 4 is stuk en ben ik de komende 2 maanden kwijt, gelukkig heb ik mijn oude Iphone ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 July 2011, 14:51
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2011
Berichten: 3
Standaard Reservekopie Iphone 4 overzetten naar Iphone 3

Help! Ik zit met een probleem. Mijn Iphone 4 is stuk en ben ik de komende 2 maanden kwijt, gelukkig heb ik mijn oude Iphone 3 nog. Nu ben ik bezig met de reservekopie van 4 op 3 te zetten maar als ik m'n Iphone 3 aan Itunes hang ziet hij de reservekopie van Iphone 4 niet!
Mijn Iphone 4 ziet wel alle reservekopies (al onze Iphones en Ipad etc.) alleen m'n Iphone 3 ziet alleen m'n Iphone 3.

Wat nu? Heeft het iets met de software te maken? De Iphone 3 heeft softwareversie 4.2.1 (hij zegt dat dat de meest recente is) en m'n Iphone 4 heeft 4.3.3.

Heeft iemand een idee??
Bedankt alvast voor het meedenken!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 July 2011, 15:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 17 June 2011
Berichten: 71
Standaard

Een iphone 3G kan niet hoger dan softwareversie 4.2.1, dus je zult nooit je 4.3.3 restore op je iphone 3G kunne zetten, simpelweg omdat apple is gestopt met updaten van de Iphone 3G
  #3  
Oud 1 July 2011, 15:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2011
Berichten: 3
Standaard

Dat meen je niet!
Kan ik ook niet de 4 terugzetten naar 4.2.1.?

Enige wat ik kan doen is een reservekopie maken en m'n oude Iphone gebruiken (met alle oude gegevens) en als ik m'n 4 weer terug heb m'n kopie daar weer op zetten? En wat ik in de tussentijd doe op m'n oude telefoon dat gaat dus eigenlijk verloren?
  #4  
Oud 1 July 2011, 15:29
wouter1981's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Goud) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 25 July 2008
Locatie: Twente
Berichten: 3.990
Standaard

Kort gezegd komt het daar wel op neer. Geldt natuurlijk niet voor aankopen die je doet.
__________________
Geen hulpvragen via PM. Stel je vraag op het forum, hebben anderen er ook iets aan.
  #5  
Oud 1 July 2011, 15:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 3.2]  [Jailbreak: Nee]
» Anders
 
Geregistreerd: 1 July 2011
Berichten: 3
Standaard

Nou jammer zeg, valt me toch weer een beetje tegen van de Iphone.

Maar bedankt voor de snelle reacties!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: iPhone reservekopie van windows hdd naar mac. ultimateme iTunes 0 12 November 2010 14:32
Reservekopie overzetten zonder update merijnwouda iTunes 1 10 October 2010 10:01
3.1 reservekopie overzetten op iPhone met iOS 4.1? hhaenen iTunes 0 28 September 2010 15:20
Overzetten naar Iphone 4 Vonny iTunes 3 24 September 2010 13:24
Iphone 3G reservekopie naar 3G S verzetten ozzyfrozzy Archief 3 22 October 2009 10:07

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:47.