Iphone Registeren

Iphone Registeren discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb een iphone gekocht, Ik kan deze echter niet registeren, Als ik mijn serie nummer in toets krijg ik steeds de melding dat ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 July 2011, 22:22
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2011
Berichten: 2
Standaard Iphone Registeren

Hallo,

Ik heb een iphone gekocht, Ik kan deze echter niet registeren, Als ik mijn serie nummer in toets krijg ik steeds de melding dat hij al aangemeld staat onder een ander email adres, Dit kan echter niet want hij is nieuwe,

De Iphone is niet het enige wat niet kan registeren, Mijn Imac kan dat ook niet, maar goed dat is een andere topic.

heeft iemand een idee wat ik hier aan kan doen.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 July 2011, 23:00
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.756
Standaard

Hug? Ik snap het nie?
Ik heb al alle iphones gehad en kan me niet herinneren dat ik ooit ergens mijn serie nummer heb moeten geven of ingeven?

Bij itunes om apps te kopen sloot ik de iphone aan en en daar maakte ik een accountje aan en moest ik de pc (voor mijn iphone) machtigen enz....
  #3  
Oud 23 July 2011, 23:10
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 16GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 July 2011
Berichten: 2
Standaard

Bij My Support Profile kun je dat opgeven, Dan kun je zien waneer je garantie verloopt dat soort dingen,

Echter kan ik hem daar niet aanmelden net als mijn Imac,

als je hem daar aan meld staat hij aangemeld bij apple, en als je ze dan belt kunnen ze je sneller helpen, heb ik te horen gekregen van een apple medewerker, die ik gisteren belde.
  #4  
Oud 24 July 2011, 00:06
» iPhone 7 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Anders
 
Geregistreerd: 20 January 2009
Locatie: Vlaanderen
Berichten: 4.756
Standaard

Ach oke, mss iemand anders je hier kan helpen, ik heb dat nog nooit gedaan .
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
kan niet registeren omdat ik geen t-mobile sim heb ? andre-nl Archief 3 26 August 2009 19:47
op nooit registeren in Itunes gedrukt _Mitch_ iTunes 0 26 June 2009 21:23

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:52.