Ipone blijft booten

Ipone blijft booten discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Beste Iphone-users, Omdat ik mn telefoon kwijt ben en ik w8 op de Iphone 5 heb ik een oude Iphone van een vriend geleend om ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 4 August 2011, 08:39
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2011
Berichten: 3
Standaard Ipone blijft booten

Beste Iphone-users,

Omdat ik mn telefoon kwijt ben en ik w8 op de Iphone 5 heb ik een oude Iphone van een vriend geleend om alvast te wennen aan een Iphone.

Ik heb een hard reset gedaan via (als ik me niet vergist heb) instellingen>algemeen> alles wissen. Nadat deze uitgevoerd is, blijft de Iphone booten (Apple logo) en doet voor de rest niets. Ik heb m uitgezet en weer aan (via aan/uit-knop en homebutton 10s ingedrukt houden), ik heb geprobeerd te connecten met mn pc, maar niets lukt. Bij het verbinden met mn pc hoor ik ook geen geluidje dat er een hardware wordt verbonden. IphoneBrowser kan m ook niet detecteren.

Nu zie ik dat er een sticky is hierover, maar ik weet ook helemaal niks over deze Iphone. Ios-versie, firmware etc etc. weet ik allemaal niet, dus ik weet ook niet welke oplossing ik moet toepassen. Weet alleen dat het de eerste generatie Iphone is.

Kan iemand mij vertellen wat ik allemaal zou kunnen doen om de telefoon weer te laten werken? Ben een noob in Iphone

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 4 augustus 2011 om 10:03 ----------

hij doet t weer, maar mn vodafone sim werkt niet
mssn omdat 1st generatie simlocked is op tmobile?

help een jailbreak? geen idee wat het precies inhoudt. ik weet echt niks van iphone

maaruh.... ik sta iig vast op de scherm met een itunes-logo, als ik slide, dan kan ik alleen emergency call maken. kan ik van hieruit jailbreaken?

Laatst gewijzigd door JayJayW18; 4 August 2011 om 09:06.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 August 2011, 12:18
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Locatie: Zuid limburg
Berichten: 42
Stuur een bericht via MSN naar Vomera Stuur een bericht via Yahoo naar Vomera Stuur een bericht via Skype™ naar Vomera Send a message via twitter to Vomera
Standaard

Weet je zeker dat hij gesimlocked is ? Als je dat schermpje ziet met het itunes logo heb je hem dan ook met de kabel aangesloten op de pc en itunes gestart?
Wat geeft itunes dan aan als hij hem wilt activeren?
  #3  
Oud 4 August 2011, 12:25
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 July 2010
Berichten: 138
Standaard

de optie alles wissen werkt niet als de iphone gejailbreakt is!
je moet een restore doen via iTunes. Om de iphone te laten herkennen in iTunes moet je de iPhone in DFU mode zetten. (gewoon ff zoeken op google of op iphoneclub hoe dat moet)
__________________
iPhone 6s Spacegrey 64GB [iOS 9.0.2] MacBook Pro Retina 15"
  #4  
Oud 4 August 2011, 12:28
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Locatie: Zuid limburg
Berichten: 42
Stuur een bericht via MSN naar Vomera Stuur een bericht via Yahoo naar Vomera Stuur een bericht via Skype™ naar Vomera Send a message via twitter to Vomera
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Rubenn1992 Bekijk bericht
de optie alles wissen werkt niet als de iphone gejailbreakt is!
je moet een restore doen via iTunes. Om de iphone te laten herkennen in iTunes moet je de iPhone in DFU mode zetten. (gewoon ff zoeken op google of op iphoneclub hoe dat moet)

Hij heeft gewoon het activeringsscherm voor zijn neus staan, dus waarom zou je hem in DFU moeten zetten?
Gewoon simpel inpluggen en activeren via itunes.. als simlock erop zit dan een tmobile kaart pakken endeze erin zetten en vervolgens activeren.
  #5  
Oud 4 August 2011, 12:32
» iPhone 6s 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 32GB (Wit) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 5 July 2010
Berichten: 138
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vomera Bekijk bericht
Hij heeft gewoon het activeringsscherm voor zijn neus staan, dus waarom zou je hem in DFU moeten zetten?
Gewoon simpel inpluggen en activeren via itunes.. als simlock erop zit dan een tmobile kaart pakken endeze erin zetten en vervolgens activeren.
hm daar had ik idd even overheen gelezen maargoed hij heeft het wel over een 1e generatie iphone.. Ik neem aan dat je dan een iPhone 2g bedoeld? die zijn namelijk niet met een T-mobile kaart te activeren hoor. AT&T simkaart is daarvoor nodig
  #6  
Oud 4 August 2011, 12:35
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Locatie: Zuid limburg
Berichten: 42
Stuur een bericht via MSN naar Vomera Stuur een bericht via Yahoo naar Vomera Stuur een bericht via Skype™ naar Vomera Send a message via twitter to Vomera
Standaard

@rubenn1992. dat zou idd kunnen

Dus hierbij de vraag, welke iphone heb je ?
  #7  
Oud 4 August 2011, 13:11
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2011
Berichten: 3
Standaard

the simcard inserted in this iphone does not appear to be supported
  #8  
Oud 4 August 2011, 13:18
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Locatie: Zuid limburg
Berichten: 42
Stuur een bericht via MSN naar Vomera Stuur een bericht via Yahoo naar Vomera Stuur een bericht via Skype™ naar Vomera Send a message via twitter to Vomera
Standaard

Oke betekend dus dat je iphone gesimlocked is.. Welke Iphone heb je ?

Iphone 2g
Iphone 3
Iphone 3gs ?

Waar heeft degene het apparaat aangeschaft ? Tmobile of gekocht in USA ?
  #9  
Oud 4 August 2011, 13:26
» iPhone NL 8GB [FW: 1.0.0]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 4 August 2011
Berichten: 3
Standaard

Iphone 2G
Ik ben nu dit aan het doen
http://www.ifoneguide.nl/1499/iphone...s-handleiding/

---------- Bericht automatisch samengevoegd op 4 augustus 2011 om 13:27 ----------

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vomera Bekijk bericht
Oke betekend dus dat je iphone gesimlocked is.. Welke Iphone heb je ?

Iphone 2g
Iphone 3
Iphone 3gs ?

Waar heeft degene het apparaat aangeschaft ? Tmobile of gekocht in USA ?
hij had het gekregen bij zn kerstpakket
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: Tethered booten verplicht na opnieuw opstarten nd0ra91 Jailbreak 8 24 January 2011 22:03
3gs blijft re-booten Geenstijl iPhone algemeen 0 25 August 2010 18:23
iPad blijft crashen en re-booten karstvdw iPad algemeen 5 23 June 2010 08:55
iPhone blijft re-booten Geenstijl Archief 13 13 April 2010 20:13
Ipone LOGO blijft hangen na installatie KATE sohrab Jailbreak apps en thema's 11 24 November 2008 00:44

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 00:17.