Ten einde raad, error 1013

Ten einde raad, error 1013 discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ben ten einde raad, ik heb al vanalles geprobeerd dat op dit forum stond maar niets lost mijn probleem op. Mijn initieel probleem was ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 4 August 2011, 10:44
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 11
Unhappy Ten einde raad, error 1013

Ik ben ten einde raad, ik heb al vanalles geprobeerd dat op dit forum stond maar niets lost mijn probleem op.

Mijn initieel probleem was dat ik niets van ontvangst of dataverbinding kreeg.
Ik zag wel 1 streepje ontvangst.

Ik heb een jailbroken Iphone 4, met iOS 4.3.3.
Eerst dacht ik dat mijn SIM kapot was gegaan, maar na een nieuwe te proberen zag ik dat dit het probleem niet was.

Dan dacht ik, mss is het iets dat verkeert loopt op de jailbreak.
Dus heb ik de laatste update gedaan (4.3.5).
Dan was ik wel mijn jaibreak kwijt maar dat kon mij op dat moment niet veel schelen.

Tijdens de update kreeg ik die error 1013 en ging men iPhone in recovery mode.

als ik hem dan probeer te herstellen blijft hij echter die error geven.
Ik heb mijn host file al juist gezet, op een andere pc geprobeerd met een verse iTunes installatie.
Ik heb zelf al op mijn werk-laptop geprobeerd met onze test-ADSL lijn.

De recoveryfix43 gaat ook niet.
Update: iRecovery ook niet

Maar ik krijg die dus niet gehersteld!

Hier is alvast het laatste stuk uit de recovery log.

Code:
bbupdater: -------------------------------------------------------------------------------
bbupdater:  DONE SENDING FLS FILE
bbupdater: -------------------------------------------------------------------------------
bbupdater: Validating parameters...bbupdater: OK
bbupdater: Opening device path /dev/cu.debug, using baud 115200
bbupdater: Waiting for baseband power-up...bbupdater: 
bbupdater: Opening device path /dev/cu.debug, using baud 115200
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 56 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 55 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 54 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 53 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 52 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 51 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 50 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 49 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 48 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 47 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 46 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 45 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 44 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 43 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 42 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 41 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 40 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 39 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 38 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 37 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 36 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 35 tries left
bbupdater:     - Resetting baseband
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 51 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 50 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 49 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 48 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 47 tries left
bbupdater:     - Resetting baseband
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 46 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 45 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 44 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 43 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 42 tries left
bbupdater:     - Resetting baseband
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 41 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 40 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 39 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 38 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 37 tries left
bbupdater:     - Resetting baseband
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 36 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 35 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 34 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 33 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 32 tries left
bbupdater:     - Powercycling baseband
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 31 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 30 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 29 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 28 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 27 tries left
bbupdater:     - Powercycling baseband
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 26 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 25 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 24 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 23 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 22 tries left
bbupdater:     - Powercycling baseband
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 21 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 20 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 19 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 18 tries left
bbupdater:     - Ping failed, trying again, 17 tries left
bbupdater: !!! bbupdater: [13.-1]::: 
Exception at :0:
    - kBBUReturnTimedOut(8)/16: Pinging timed out
bbupdater: 
bbupdater: !!! bbupdater: Exception at :0:
    - kBBUReturnTimedOut(8)/16: Pinging timed out
send_bbupdate_status: sending baseband update status to host
perform_baseband_update: failed to perform next stage
perform_baseband_update: bbupdater error: Exception at :0:
    - kBBUReturnTimedOut(8)/16: Pinging timed out
Ik hoop dat jullie mij hiermee kunnen helpen, anders zal ik ermee naar de winkel moeten.

Laatst gewijzigd door apex; 4 August 2011 om 11:01. Reden: update
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 4 August 2011, 11:01
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Dit al geprobeerd;


How to Fix Error Code 1013:

Mac OS X:

Step 1. On your Mac, go to your “Applications” folder.

Step 2. Now navigate to the “Utilities” folder.

Step 3. Launch "Terminal".

Step 4. Type "sudo nano /etc/hosts" (without quotes) and hit return.

Step 5. Enter your password

Step 6. Use the down arrow key to find the “gs.apple.com” entries. Once the cursor is in front, make sure you comment out the line(s) by entering “#” in front of the text.

Step 7. Save the file by pressing CONTROL+O.

Step 8. Exit the nano editor by pressing CONTROL+X.

Step 9. Restore your iDevice.

Windows:

Step 1. Start –> Programs –> Accessories
Step 2. Run Notepad or WordPad
Step 3. Click “Open..” from File menu.
Step 4. Browse to Windows/System32/drivers/etc
Step 5. In "files of type:" select all documents
Step 6. Open "hosts"
Step 7. Delete all line that has "gs.apple.com" or something like that
Step 8. Hit Save
Step 9. Restore your device


of http://www.appletips.nl/itunes-oplos...or-error-1013/

of ; open tinyumbrella go to the advanced tab and uncheck the box that reads set hosts to cydia on exit. Close and restore through itunes.
__________________
Australian Shepherds Tinkerooz
Tinkerooz Blog

Slotjes blijven slotjes.
  #3  
Oud 4 August 2011, 11:06
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 11
Standaard

Ja dat heb ik reeds geprobeerd
toch bedankt
  #4  
Oud 4 August 2011, 11:08
colliehome's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 10.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi + 4G 16GB (Zwart) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Herent
Berichten: 2.479
Stuur een bericht via Instant Messenger naar colliehome Stuur een bericht via MSN naar colliehome Stuur een bericht via Yahoo naar colliehome Stuur een bericht via Skype™ naar colliehome Send a message via twitter to colliehome
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apex Bekijk bericht
Ja dat heb ik reeds geprobeerd
toch bedankt
reeds enkele andere oplossingen erbij gezet
  #5  
Oud 4 August 2011, 11:20
» iPhone 8 64GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 573
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

Google is je vriend
__________________
iMac 27" i5 iPhone 8 64gb iPad 3 wi-fi 16gb
  #6  
Oud 4 August 2011, 12:12
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door kokkie44 Bekijk bericht
Bedankt voor je bijdrage, maar geloof me, ik heb reeds alles geprobeerd wat je via google kan vinden.


colliehome,

dat vinkje in tinyumbrella uitzetten helpt ook niet,
Ik veronderstel dat je tinyumbrella moet sluiten wanneer je het vinkje uitzet, en daarna pas updaten? of moet tinyumbrella aan blijven staan.
  #7  
Oud 4 August 2011, 12:13
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Locatie: Zuid limburg
Berichten: 42
Stuur een bericht via MSN naar Vomera Stuur een bericht via Yahoo naar Vomera Stuur een bericht via Skype™ naar Vomera Send a message via twitter to Vomera
Standaard

Ik ga gewoon wat vragen stellen om te kijken of we iets kunnen vinden. Kan misschien gek zijn wat ik vraag maar soms kan het aan een gek ding liggen:

1. Heb je al eens met een andere computer geprobeerd de iphone te herstellen?
2. Itunes geupdate?
3. Gebruik je een origineel Iphone kabeltje van apple of gebruik je namaak ?
4. Andere USB poort geprobeerd ?
5. Al eens Opnieuw de firmware gedownload?
6. Router en/of internet eens opnieuw aangezet
----
  #8  
Oud 4 August 2011, 12:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 11
Standaard

1. Ik heb het ondertussen al op 3 verschillende computers geprobeert, op 2 verschillende plaatsen (werk en thuis)
2. itunes al met de laatste versie en 10.2 geprobeerd.
3. al met 2 verschillende (orginele) iPhone kabels geprobeerd.
4. verschillende poorten ook.
5. aangezien ik het al op verschillende plaatsen heb geprobeert is de firmware ook verschillende keren gedownload geweest, heb ook met sn0wbreeze een jailbreak firmware laten maken maar dat baatte ook niet.
6. nog niet, maar aangezien ik het al op verschillende plaatsen heb geprobeerd lijkt dit irrelevant.
  #9  
Oud 4 August 2011, 12:20
Melle123's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 10 October 2009
Locatie: Hilvarenbeek
Berichten: 149
Standaard

Simpel, maar werkte bij mij ook.
Andere computer proberen? Andere kabel?

-Edit-
Ow, over je laatste post heen gelezen. Mmmm dan weet ik het ook niet
  #10  
Oud 4 August 2011, 12:22
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Locatie: Zuid limburg
Berichten: 42
Stuur een bericht via MSN naar Vomera Stuur een bericht via Yahoo naar Vomera Stuur een bericht via Skype™ naar Vomera Send a message via twitter to Vomera
Standaard

Je hebt hardwarematig niets aangepast ?
  #11  
Oud 4 August 2011, 12:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 11
Standaard

De simkaart had wel problemen en nu heb ik een nieuwe, maar daarmee heb ik het nog niet geprobeerd.
Maar daaraan kan het toch niet liggen?
  #12  
Oud 4 August 2011, 12:31
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Locatie: Zuid limburg
Berichten: 42
Stuur een bericht via MSN naar Vomera Stuur een bericht via Yahoo naar Vomera Stuur een bericht via Skype™ naar Vomera Send a message via twitter to Vomera
Standaard

nee daar kan het ook niet aan liggen. je zou zonder simkaart nog zelfs nog kunnen restoren, simkaart is enkel nodig om te activeren..

Firewall eens uitgezet ???
op een pc geprobeerd waar geen antivirus en firewall ingeschakeld is ?
  #13  
Oud 4 August 2011, 12:46
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 11
Standaard

Neen zonder firewall en antivirus nog niet, valt te proberen.
Kan ik wel niet direct doen aangezien ik op mijn werklaptop de antivirus niet kan uitschakelen
  #14  
Oud 4 August 2011, 12:57
» iPhone 6 Plus 16GB (Zilver) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 8.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 June 2009
Locatie: Zuid limburg
Berichten: 42
Stuur een bericht via MSN naar Vomera Stuur een bericht via Yahoo naar Vomera Stuur een bericht via Skype™ naar Vomera Send a message via twitter to Vomera
Standaard

Thuis doen dus
Ook ff je hostfile weer terug naar standaard zetten
normaal zou er alleen:

localhost 127.0.0.1

erin moeten staan. en dan testen..
  #15  
Oud 4 August 2011, 14:37
» iPhone 8 64GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 573
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Vomera Bekijk bericht
Thuis doen dus
Ook ff je hostfile weer terug naar standaard zetten
normaal zou er alleen:

localhost 127.0.0.1

erin moeten staan. en dan testen..
Dus alles waar apple in voorkomt verwijderen.
Al op een Mac geprobeerd?
  #16  
Oud 4 August 2011, 14:45
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 11
Standaard

Dat had ik ook al gedacht maar ik heb helaas geen mac.
Ik ga eerst proberen zonder firewall & antivirus, daarna es naar de zus rijden voor haar mac.

Het word mss tijd dat ik dat ook es aanschaf =D
  #17  
Oud 4 August 2011, 15:57
» iPhone 8 64GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 573
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apex Bekijk bericht
Dat had ik ook al gedacht maar ik heb helaas geen mac.
Ik ga eerst proberen zonder firewall & antivirus,
Denk dat dat geen zin heeft, ga maar gelijk naar je zus voor de mac.naar de Maczus, zeg maar
  #18  
Oud 4 August 2011, 18:32
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 11
Standaard

Dat heeft inderdaad geen zin.

Ik ga nu mijn zus gaan lastig vallen

Wish me luck!
  #19  
Oud 4 August 2011, 18:39
» iPhone 8 64GB (Zilver) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 11.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: 12 April 2010
Berichten: 573
Send a message via twitter to kokkie44
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door apex Bekijk bericht
Dat heeft inderdaad geen zin.

Ik ga nu mijn zus gaan lastig vallen

Wish me luck!
Gaat lukken, laat wel ff weten.
  #20  
Oud 4 August 2011, 22:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 20 June 2011
Berichten: 11
Standaard

helaas pindakaas, nog steeds dezelfde foutmelding (error 1013 dus )

Als ik tegen morgen namiddag niets anders gevonden heb breng ik hem binnen in de winkel...
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Ten einde raad smoothdevil T-Mobile 1 30 April 2009 14:32
Ten einde raad!! bennyblanco_nl Archief 4 24 July 2008 21:33
Ten Einde Raad!! jerrycan Archief 10 27 May 2008 21:57
Ten einde raad Flump iPhone algemeen 7 27 February 2008 22:08

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:31.