telefoon en icoon werken niet

telefoon en icoon werken niet discussie in iPhone algemeen forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, wie o wie helpt mij uit de brand want ik zie het echt niet meer. Ik heb gister RipDev van Caterpillar geinstalleerd, deze werkte ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone algemeen
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22 March 2008, 11:46
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Berichten: 55
Standaard telefoon en icoon werken niet

Hallo, wie o wie helpt mij uit de brand want ik zie het echt niet meer.

Ik heb gister RipDev van Caterpillar geinstalleerd, deze werkte niet dus heb ik weer verwijderd. Vanmorgen werd ik wakker en wilde ik iemand bellen maar als ik op het groene telefoon icoontje klik dan is heel even iets in beeld maar kan ik nergens op klikken en dan schakelt mijn iPhone zelf weer terug naar het hoofdmenu.

Ik heb al gelezen over Iworld, deze ook al geinstalleerd maar wil niet opstarten en gooit me er ook uit, verder werkt mijn gprs en sms wel. Ik kan dus gewoon niet meer bellen en mijn contacten in.

Ik heb hier ook al een topic over gevonden dus alvast sorry moderator, maar ik kon nergens een andere vinden vandaar dat ik op deze manier hulp zoek want ik wil gewoon weer kunnen bellen

alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22 March 2008, 14:53
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

iWorld is alleen voor firmware versie 112, jij hebt een iPhone 16gb zie ik, dus zul jij 113 of 114 hebben.

Het beste wat k je kan aanraden is je iphone restoren en opnieuw beginnen ermee.
__________________
PM functie overhit. Gelieve alleen serieuze probleem gevallen via PM.
Going from iphone extreme mod to Motorola Photon Q 4G LTE with simcard mod and lots more.
  #3  
Oud 22 March 2008, 15:40
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Berichten: 55
Standaard

Ja daar heb ik ook al aan zitten denken, het enige probleem is dat een vriend dat voor mij gedaan heeft en ik dus echt geen idee heb hoe dat moet.

Heb je misschien de link voor me hier op het forum waar stap voor stap staat hoe ik dat doe?

alvast bedankt
  #4  
Oud 22 March 2008, 15:41
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

https://forum.iculture.nl/f1/ip...edir_from=8442

hier kun je al mee verder
  #5  
Oud 22 March 2008, 16:08
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Berichten: 55
Standaard

thx heb het even doorgelezen maar word er totaal niet wijzer van. Ik heb echt iets nodig waarin stap voor stap staat hoe ik moet handelen.

Ik denk dat het probleem is gekomen toen ik gister caterpillar heb geinstalleerd want daarvoor werkte het nog prima. Ik heb dat inmiddels verwijderd, alleen nou blijft er bij instellingen onderin het programma rip dev draaien, dit wil ik ook verwijderen misschien heeft dat er iets mee te maken, maar hij staat niet bij installer dus geen idee hoe ik die moet verwijderen. Kan hem ook niet vinden in winscp.
  #6  
Oud 22 March 2008, 16:25
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

kijken in de map launchdeamons dan, als je die wist en iPhone herstart kan t programma nie in de achtergrond draaien
  #7  
Oud 22 March 2008, 18:45
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Berichten: 55
Standaard

@croiman, ik volg nu de handleiding die op hackthatphone.com staat voor 114

nu heb ik via itunes de volgende melding gekregen
the simcard inserted in this iPhone does not appear to be supported.

Enig idee hoe ik hier verder mee kan?, ik kan nog steeds wel gebelt worden. Ik kan nu alleen ook niet meer het menu in, en zelf alleen nog maar noodoproepen doen. Begin echt beetje radeloos te worden
  #8  
Oud 22 March 2008, 19:38
croiman's schermafbeelding
Psycho iPhone Case Modder
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Twilight zone with Psycho's
Berichten: 3.420
Stuur een bericht via MSN naar croiman
Standaard

ge kunt wel gebeld worden, maar zelf nie bellen?? en je hebt een restore gedaan?
Raar, das ook de eerste keer da k zoiets meemaak, als t na een tijdje en alle gekke probleem oplossingen nog nie in orde is, zou ik dan toch nog overwegen om een nieuw logic-bord te steken. Maar alleen als alle andere nie helpt. Maar ik vind t maar heel raar, eigenlijk zou ik die iPhone voor me moeten hebben liggen om te zien hoe en wat. op afstand is t natuurlijk wa moeilijker, je ziet maar ok?
  #9  
Oud 23 March 2008, 22:14
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Retina Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 9 March 2008
Berichten: 55
Standaard

hij werkt weer, had het eerst via de stappen op hackthatphone.com geprobeerd en dat werkte echt totaal niet. Op youtube zag ik een filmpje dat Ziphone zo makkelijk werkte dus dacht probeer dat als laatste redding, en het werkte, binnen 2 minuten werkte alles weer. Ff syncen met itunes en alles was weer terug. Aldus een gelukkig man, again hahaha
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone op zwartbeeld met apple icoon en niet meer werken karin201166 iPhone algemeen 4 15 August 2010 17:44
Kan niet bellen via icoon Telefoon jwalther iPhone algemeen 6 9 November 2008 23:44
Vreemde Icoon naast mijn Batterijinfo icoon torat iPhone algemeen 9 16 April 2008 17:31
png icoon hoe transparant rond icoon gmlens Jailbreak apps en thema's 2 19 March 2008 16:26

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:36.