iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   iPhone algemeen (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/)
-   -   iPhone 4 home button werkt niet goed, terug naar de winkel? (https://forum.iculture.nl/f28/iphone/f32/iphone-algemeen/99060-iphone-4-home-button-werkt-niet-goed-terug-naar-de-winkel.html)

jozef 04-06-12 20:32

Ik heb ook het probleem met de home-knop die niet meer werkt. Het werkt gewoon totaal niet meer. Een paar maanden geleden ben ik al langs gegaan bij een Turk die de telefoon voor me opstuurde, waar ik dus had ingevuld dat de homeknop niet werkte. Uiteindelijk werd ik gebeld door de reparateur dat het niet zomaar de homeknop was dat de fout veroorzaakte, maar dat het een andere fout was. Weet het niet meer zeker, maar neem dan aan dat het een hardware fout was. Het komt er op neer dat het toen dus weer werkte nadat ik hem daar naartoe had opgestuurd.
Nu speelt precies hetzelfde probleem weer op, ik kan alleen maar naar een andere app door mijn telefoon opnieuw op te starten... dat werkt dus niet.
Het punt is, mijn abonnement loopt namelijk al af oktober 2012, mijn garantie is dus al een maand of 7 verlopen... Eerder had iemand op dit topic gepost dat hij/zij naar Oberhausen was gegaan, ondanks dat de garantieperiode was verlopen. Heeft het voor mij nu zin om ook een bezoekje te brengen aan de app-store in Oberhausen??

corne67 06-06-12 10:58

Mijn home knop werkt ook slecht. Tevens het probleem dat als ik bel of gebeld wordt ik het gesprek wel kan horen maar mijn gesprekspartner hoort mij niet. Zouden ze hem daar ook voor omruilen? Hoe kan ik zien hoelang mijn garantie nog loopt? Gekocht bij T-Mobile.

bmonninkhof 15-06-12 10:45

Mijn homeknop werkt net als velen van ons niet goed. Afgelopen week laten vervangen in Barneveld, maar werkt nog steeds niet goed. De onderliggende hardware van de homeknop is vervangen, niet het kunststof knopje bovenop. De iPhone 4 wordt binnenkort (wanneer ik deze kan missen) opnieuw onder handen genomen.

Ik heb zelf eens zorgvuldig met de homeknop gestoeid. Hieruit kwam naar voren dat mijn homeknop prima reageerd wanneer plaatselijk aan de linker zijde wordt gedrukt. De bovenzijde, de rechterzijde en de onderzijde werken niet of nauwelijks.

Ben heel benieuwd wat uit de volgende reparatie uit gaat komen.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:47.