iPhone 3G data over zetten op iPhone 3GS

iPhone 3G data over zetten op iPhone 3GS discussie in Koopinformatie Nederland forum; ( verdwijnt na registratie ) Zojuist is mijn iPhone 3GS 32gb binnnen gekomen. Nu wil ik alle data van mijn "oude" iPhone 3G 16gb overzetten naar mijn nieuwe telefoon aangezien ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Kopen en verkopen > Koopinformatie en ervaringen > Koopinformatie Nederland
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 June 2009, 21:04
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 91
Standaard iPhone 3G data over zetten op iPhone 3GS

Zojuist is mijn iPhone 3GS 32gb binnnen gekomen. Nu wil ik alle data van mijn "oude" iPhone 3G 16gb overzetten naar mijn nieuwe telefoon aangezien er een paar apps opstaan die ik zeker wil behouden (NetShare). Heeft iemand hier al ervaring mee? Kan ik bijvoorbeeld een restore doen, las dat er nogal wat problemen mee waren ...
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 June 2009, 21:10
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 91
Standaard

Hier vond ik zojuist een post waarin staat dat je een restore kan doen. Alleen lees ik op andere plekken weer dat het niet werkt.. :S
  #3  
Oud 23 June 2009, 22:07
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 March 2008
Locatie: Leiden
Berichten: 46
Standaard

Volgens die post kan het wel, maar.. eerst je applicaties syncen en daarna pas de backup terugzetten.
  #4  
Oud 24 June 2009, 10:25
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 July 2008
Locatie: Eindhoven
Berichten: 91
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door mhmobiel Bekijk bericht
Volgens die post kan het wel, maar.. eerst je applicaties syncen en daarna pas de backup terugzetten.
Ok ik heb dus eerst gesynced op met mijn "oude" telefoon vervolgens de backup terug gezet op de nieuwe telefoon. Hierna moet je nog een keer syncen om de applicaties terug te zetten. Dit werkt perfect!
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Iphone 3gs Geen data voor achtergrond programma's Sheonis iPhone algemeen 1 8 April 2011 14:32
Alleen smsjes terug zetten op iphone 3gs bastiaan123 iPhone algemeen 0 22 September 2010 13:47
iPhone: Iphone 3GS OS4 terug zetten naar 3.1 effies Jailbreak 13 25 July 2010 11:35
iphone 3gs muziek erop zetten adanaliii-umut T-Mobile 4 16 October 2009 19:18
Mac Gecrashed, data weg, wel Iphone data beschikbaar Lop iPhone algemeen 2 12 January 2009 15:04

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 02:01.