iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie Nederland (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/)
-   -   iPhone 4 ordernummer overzicht (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f128/koopinformatie-nederland/65188-iphone-4-ordernummer-overzicht.html)

DanceOD 12-01-11 18:28

Maar ik was eigenlijk alweer vergeten dat mijn order nog stond haha! Vandaag dus maar gecancelled :). Hopen dat ze een beetje opschieten met het terugstoren van het geld!

dannyhtek 14-09-12 15:50

BLEHBLEHBLEH, Daar ben ik dan alweer, na twee hele jaren! De iPhone 5 is aangekondigd en is vanaf 28 september te verkrijgen in Nederland. Op 21 september gaan voor de TMobile geïnteresseerden de pre-orders van start. Dit betekent dat je vanaf 21 september in kunt schrijven bij TMobile om als een van de eerste de iPhone 5 te bemachtigen.

Net zoals bij de iPhone 4 in 2010, heb ik wederom een lijst gemaakt. Of ik deze daadwerkelijk kan gebruiken is vooralsnog onduidelijk. Ik heb namelijk geen idee of zowel de bestelling- als leveringsprocedure nog altijd hetzelfde is. Wel vond ik het een goed idee om alvast kenbaar te maken dat ik -indien alles hetzelfde is- weer een orderlijst ga bijhouden. Dit betekent dat jullie je kunnen inschrijven zodra er meer informatie is. Indien je kiest om jezelf in te schrijven, ga je er wel mee akkoord dat je ook doorgeeft wanneer je een status update hebt gehad en op welke dag. Zie voor meer informatie de FAQ hieronder.

Hoe kan ik het overzicht inzien?
Je kunt het overzicht raadplegen via de volgende link:
http://dannyhtek.nl of http://dannyhtek.nl/iphoneclub

Ik wil me inschrijven, hoe doe ik dat?
Inschrijven kan op de volgende manieren:
- Privé bericht via dit forum.
- Via twitter, zie hiervoor de website.
- Via email, zie hiervoor de website.

Ik wil me inschrijven, welke gegevens zijn er nodig?
Om je succesvol te kunnen toevoegen aan de lijst, zijn er enkele gegevens van je nodig. Hieronder staan alle benodigde gegevens. Zorg ervoor dat je alles vermeldt.
- iPhoneclub.nl forum-nickname.
- Ordernummer (eerste 5 cijfers).
- Toestel variant (Kleur + Capaciteit).
- Abonnement (Verlenging, nieuw abonnement of Early Renewal).
- Besteld via (TM-Shop of Internet).
- Datum van bestelling.

Ik wil een statusupdate doorgeven, welke gegevens zijn er nodig?
Je staat op 't punt om een statusupdate door te geven. Vermeld de volgende gegevens:
- Welke status je hebt ontvangen.
- Datum van de nieuwe status verandering(en).

Wanneer wordt de lijst geupdated?
Wanneer de lijst wordt vernieuwd is vooralsnog niet duidelijk. Puur wegens het feit dat ik niet weet wanneer TMobile de bestellingen verwerken. Hierdoor zal er een popup verschijnen bij het openen van de website. Hierin kunnen de volgende 'statussen' instaan:
#1 - Lijst bijgewerkt op %DATUM %TIJD.
#2 - Lijst voor het laatst bijgewerkt op %DATUM %TIJD.

Status #1 geeft aan hoe laat de lijst op een bepaalde dag is bijgewerkt. Indien status #2 in de popup verschijnt, betekent het dat de lijst op de desbetreffende dag niet meer wordt bijgewerkt. Dat is meestal aan het einde van een TMobile werkdag.

Klik hier om naar het overzicht te gaan.

WDS001 14-09-12 17:46

Modbreak:
Het vervolg van deze discussie kan plaatsvinden in het iPhone 5 ordernummer topic dat hier te vinden is.



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 05:09.