iCulture forum | iPhone, iPad,  iPod touch, Apple TV en iOS

iCulture forum | iPhone, iPad, iPod touch, Apple TV en iOS (https://forum.iculture.nl/)
-   Koopinformatie België (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f129/koopinformatie-belgie/)
-   -   iPhone kopen in België: positieve praktijkervaring (https://forum.iculture.nl/f41/kopen-verkopen/f29/koopinformatie-ervaringen/f129/koopinformatie-belgie/16733-iphone-kopen-belgie-positieve-praktijkervaring.html)

Sevensheaven 26-07-10 14:06

Ik heb vandaag Mobistar in Turnhout gebeld en daar kreeg ik gelijk te horen dat ik er niet op moet rekenen dat ik m.i.v. vrijdag een iPhone 4 kan ophalen in België. Mobistar-klanten hebben voorrang en omdat de voorraden schaars zijn, gaan de toestellen waarschijnlijk al op aan Mobistar-klanten.

Op Switch.be staat te lezen dat er voor vrijdag ook geen reserveringen mogelijk zijn. Dus het wordt op vrijdag zelf live op jacht, en de avonturiers kunnen een op-goed-geluk reisje ondernemen naar Belgische Mobistar-winkels, Belgische Apple stores en Switch-filialen.

Willem... 26-07-10 18:16

Hee!
Is er iemand die naar België gaat deze vrijdag/ weekend en een iPhone 4 32 GB zwart voor mij kan meenemen uiteraard voor vergoeding ? Kom zelf uit omgeving Zeist (Utrecht)

e-mail; willem.houtman@planet.nl

groetjes Willem

Hermadrid 26-07-10 18:33

Ik wil zo snel mogelijk de Iphone 4 net als iedereen maar weet niet wat ik moet doen. Kan ik beter op www.phoneshop.nl bestellen of wachten todat in belgie weer te koop zijn zonder dat ze uitverkocht zijn? Hoelang gaat dat in belgie duren denken jullie totdat je weer gewoon normaal naar winkel kan gaan en gelijk 1 kan meenemen?

dampendedrol 28-09-10 19:03

Vandaag in Turnhout geweest bij Mobistar en Apple Store. Geen van beide iPhone 4, was te verwachten zo dicht over de grens. Wachttijd bedraagt in deze winkels volgens hun respectievelijk 3 tot 6 maanden en minmaal 3 maanden.


Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:24.