Wifi doet het thuis niet meer. Na inloggen op ander netwerk

Wifi doet het thuis niet meer. Na inloggen op ander netwerk discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Gisteren was ik bij familie op een verjaardag. Daar hadden ze draadloos internet. Omdat ik even op internet wilde hebben we de instellingen en ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22-10-07, 20:14
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 135
Stuur een bericht via MSN naar RamonPouw
Standaard Wi-Fi doet het thuis niet meer. Na inloggen op ander netwerk

Hallo,

Gisteren was ik bij familie op een verjaardag. Daar hadden ze draadloos internet. Omdat ik even op internet wilde hebben we de instellingen en het netwerk geconfigureerd. Dat ging niet goed.. Hij kon msn wel ( apollo ) maar internet zelf niet..

Nu was ik thuis. ( daar heb ik normaal gewoon Wi-Fi. Doet die automatish) .. Ik kijk bij mijn Wi-Fi en staat de juiste Wi-Fi verbinding. Ik zie dan wel de verbindings logo staan. Maar internetten doet die niet. Ook als ik op youtube gaat lukt het niet. En via safari ook niet..

Hoe kan dit please help?

Alvast bedankt
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22-10-07, 20:19
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 393
Standaard

Zet je router ff uit en dan weer uit.
  #3  
Oud 22-10-07, 20:23
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 135
Stuur een bericht via MSN naar RamonPouw
Standaard

Mijn buurvrouw heeft draadloos internet.. Daar zit ik op
  #4  
Oud 22-10-07, 20:26
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 386
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RamonPouw Bekijk bericht
Mijn buurvrouw heeft draadloos internet.. Daar zit ik op
Bel je buurvrouw even op en vraag of ze de router wil resetten
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #5  
Oud 22-10-07, 20:26
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 393
Standaard

ahah dat maakt het wat moeilijker mmmm: zet je iphone ff goed uit of stel de instellingen opnieuw in.
  #6  
Oud 22-10-07, 20:27
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 386
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RamonPouw Bekijk bericht
Hallo,

Gisteren was ik bij familie op een verjaardag. Daar hadden ze draadloos internet. Omdat ik even op internet wilde hebben we de instellingen en het netwerk geconfigureerd. Dat ging niet goed.. Hij kon msn wel ( apollo ) maar internet zelf niet..

Nu was ik thuis. ( daar heb ik normaal gewoon Wi-Fi. Doet die automatish) .. Ik kijk bij mijn Wi-Fi en staat de juiste Wi-Fi verbinding. Ik zie dan wel de verbindings logo staan. Maar internetten doet die niet. Ook als ik op youtube gaat lukt het niet. En via safari ook niet..

Hoe kan dit please help?

Alvast bedankt

Heb je instellingen in de Iphone veranderd of alleen in de router bij diegene waar je op bezoek was??
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #7  
Oud 22-10-07, 20:28
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 135
Stuur een bericht via MSN naar RamonPouw
Standaard

Goed uitgezet..

Ik hoefde niks in te stellen voor hier thuis..

Maar nog doet die het niet..
  #8  
Oud 22-10-07, 20:28
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 135
Stuur een bericht via MSN naar RamonPouw
Standaard

Alleen op de Iphone..

Dus de gegevens van hun Wi-Finetwerk in me Iphone verwerkt. Maar toen deed internet het ook niet helemaal 100%.. Alleen msn ect
  #9  
Oud 22-10-07, 20:30
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 386
Standaard

Als je naar Wi-Fi gaat kan je "forget this network" drukken.
Als je dat hebt gedaan Iphone herstarten en dan zou die het netwerk weer moeten vinden.....

en natuurlijk alle velden leegmaken die je hebt ingevuld bij Wi-Fi
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
  #10  
Oud 22-10-07, 20:30
stephenvis's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Voorburg
Berichten: 393
Standaard

Citaat:
Goed uitgezet..
weer aanzetten ?

en anders bellen of ff langgaan en zeggen dat er een virus is en dat je je router ff aan en uit moet zetten of een ander smoesje, want ik heb dit prbleem ook vaak op mijn PSP en dan werkt ie altijd weer perfect
  #11  
Oud 22-10-07, 20:36
» iPhone 5 64GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi +4G 128GB (Wit) [FW: 7.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 135
Stuur een bericht via MSN naar RamonPouw
Standaard

Mensen,

Harstikke bedankt, Door de oplossing van Crunch81 is het gelukt...

heel erg bedankt

You made my day!
  #12  
Oud 22-10-07, 20:40
crunch81's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 386
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RamonPouw Bekijk bericht
Mensen,

Harstikke bedankt, Door de oplossing van Crunch81 is het gelukt...

heel erg bedankt

You made my day!

TOP!
__________________
___________________________________________________________________________________________
"Will Work For Bandwidth"
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wi-Fi doet het niet meer JackNL Wi-Fi 16 06-11-10 14:31
Wi-Fi doet het niet meer. Chiel226 Archief 1 10-02-10 16:11
Wi-Fi en INTERNET doet het niet meer na upgrade Sandro24 Wi-Fi 4 20-10-08 23:57
Ziphone methode Wi-Fi doet het niet meer... isyan68 Unlock [archief] 17 18-02-08 02:13

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:33.