Anysim werkt niet

Anysim werkt niet discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, Een vriend van mij heeft in hongkong een iphone gekocht (gekraakt en al). Hij werkte hier in belgie maar heeft hem per ongeluk geupdate ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26-10-07, 04:06
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 25
Standaard Anysim werkt niet

Hoi,

Een vriend van mij heeft in hongkong een iphone gekocht (gekraakt en al). Hij werkte hier in belgie maar heeft hem per ongeluk geupdate naar 1.1.1. Nu kan hem ie niet meer gebruiken.

Ik heb de guide gebruikt van de site Hack the iPhone - Step 1 for hacking the iPhone: Jailbreaking and unlocking with anySIM (Windows) (Part 1)
Alles ging vlekkenloos zoals vermeld stap voor stap behalve op het einde wanneer ik anySIM moet starten krijg ik de volgende foutmelding:

"anySIM cannot unlock this phone. anySIM will now quit. Please turn off your pone and turn in on again after anySIM quits"


Heb deze guide 2x opnieuw gedaan maar krijg steeds dezelfde foutmelding.

Heeft did te maken met het niet beschikken over het originele AT&T sim kaart dat bijhoorde? Want die heeft hij niet meer.


Enige suggesties???

Alvast bedankt!!!



Arrghh

heb nu hem succesvol gevirginized op 1.0.2 dan geupdate naar 1.1.1 jailbroken had anysim erop gezet, anysim gerunned....kreeg zelfs succes my iphone succesfully unlocked...maar als ik naar mijn menu ga....komt er niets op!!! probeer te bellen maar lukt niet!! T_T;;

ben ten einde raad!! Iemand help?

Laatst gewijzigd door Tims; 26-10-07 om 08:27.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 26-10-07, 08:55
matthijst's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Zilver) [FW: 9.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 64GB (Zilver) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 803
Standaard

Kijk eens onder Settings --> General --> About welke IMEI en Modem Firmware er staan.
  #3  
Oud 26-10-07, 12:13
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

tevens kun je, mocht alles goed staan onder About (zoals Matthijst aangaf), de map anySIM in Applications CHMOD 0755 geven.
__________________
iPhone (web) developer. Kijk op http://www.appsstore.nl voor alle Nederlandse iPhone apps! Twitter? klik!
  #4  
Oud 27-10-07, 00:27
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 25
Standaard

IMEI is 01 1XXXXX XXXXXXX
firmware 04.01.13_G

de file anySIM staat al op 0755


wat nu??? T_T

thanks op voorhand

Laatst gewijzigd door Tims; 27-10-07 om 16:34.
  #5  
Oud 27-10-07, 12:12
sossienl's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 4 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Blaricum
Berichten: 601
Standaard

Ik zou als ik jou was eerst je IMEI hier niet volledig posten... slechterikken en dat soort tuig kunnen daar wel wat mee
__________________
iPhone (web) developer. Kijk op http://www.appsstore.nl voor alle Nederlandse iPhone apps! Twitter? klik!
  #6  
Oud 27-10-07, 16:35
» iPhone 3GS 32GB (Zwart) [FW: 4.3.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 25
Standaard

Thanks for the tip =)

Maare weet verder iemand wat ik nu moet doen? Zit hopeloos vast momenteel
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
2e instal anySim werkt niet; baseband aanpassen? appeles Unlock [archief] 7 14-12-07 20:20
Anysim werkt niet help !! MiRoJo Unlock [archief] 5 19-11-07 22:58
Anysim 1.1 werkt niet? BadSide Unlock [archief] 1 01-11-07 21:06
1.1 van anysim werkt Michael Archief 42 21-10-07 14:46
anysim werkt niet/blijft hangen... minijob Archief 5 18-10-07 08:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 09:06.