Brothers in Arms Synchroniseert niet

Brothers in Arms Synchroniseert niet discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik het het spel BIA aangeschaft, en heb er veel plezier van. Alleen synchroniseert me iphone die game niet. Halverwege "aankopen van iphone van Jesse ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 7 December 2008, 22:36
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Veenendaal
Berichten: 60
Standaard Brothers in Arms Synchroniseert niet

Ik het het spel BIA aangeschaft, en heb er veel plezier van. Alleen synchroniseert me iphone die game niet. Halverwege "aankopen van iphone van Jesse overzetten bia kopieren" loop itunes vast en blijft het scherm van me iphone hangen op "bezig met synchroniseren"
doordat hij blijft overzetten kan ik ook geen nieuwe muziek of degelijken synchroniseren. iemand een oplossing hiervoor?

mvg
Jesse
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 7 December 2008, 22:51
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Andere usb poort al geprobeerd? Je pc al gereboot, iPhone al gereboot? Geprobeerd om BIA via appstore op je pc te downloaden? (Je hebt al betaald, dus je kan hem gratis op je pc downen )
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 7 December 2008, 23:13
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 6.1]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 20 July 2008
Locatie: Veenendaal
Berichten: 60
Standaard

via de pc nogmaals gedownload en me iphone doet het weer naar behoren! bedankt voor de tip!
  #4  
Oud 7 December 2008, 23:15
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Soms is de oplossing zo simpel

Ik ga dit topic weer sluiten. Het werkt namelijk weer perfect!

>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Brothers in arms 2 geen update voor ios 4 WouterT iPhone Apps 0 7 July 2010 23:22
Brothers in arms 2: een bug? eduardiphoneiphone93 iPhone Apps 0 27 February 2010 21:07
Brothers in Arms: Hour of Heroes nu in de App Store iCulture iPhone Apps 35 9 February 2009 22:46
Brothers in Arms OF iets anders? Funnyplay iPhone Apps 5 21 December 2008 21:00

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:54.