Brothers in Arms: Hour of Heroes nu in de App Store

Brothers in Arms: Hour of Heroes nu in de App Store discussie in iPhone Apps forum; ( verdwijnt na registratie ) Brothers in Arms: Hour of Heroes is nu beschikbaar in de App Store. Het spel kost 7,99 en ziet er erg indrukwekkend uit. Voor de ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > iPhone > iPhone apps en games > iPhone Apps
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

Reageren

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 02-12-08, 12:30
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone XS 256GB (Spacegrijs) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi + 4G 1TB (Goud) [FW: 12.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.449
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Post Brothers in Arms: Hour of Heroes nu in de App Store

Brothers in Arms: Hour of Heroes is nu beschikbaar in de App Store. Het spel kost 7,99 en ziet er erg indrukwekkend uit. Voor de bediening zijn er meerdere mogelijkheden.

Lees verder over: Brothers in Arms: Hour of Heroes nu in de App Store
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 02-12-08, 14:53
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.1]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 3
Standaard Brother in Arms

Telkens ik BIA opstart, geeft hij homescreen weer. Heb iphone al gereboot maar nog steeds geen succes
  #3  
Oud 02-12-08, 15:07
iMario's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad mini Retina Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 8.4]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: /SpringBoard
Berichten: 6.182
Send a message via twitter to iMario
Standaard

Brother in Arms blijkt voor niemand te werken. Heb iig nog niemand gehoord die zij dat het werkte... (Ja, 1tje, maar na een beetje spelen crashte die ook).
__________________
Game Center ID ORIONSFKNBELT
  #4  
Oud 02-12-08, 15:37
libia's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 4.3.5]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2008
Berichten: 451
Standaard

op het voorbeeld filmpje doet hij het wel

heb je hem al is opnieuw genstalleerd?
  #5  
Oud 02-12-08, 15:53
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 56
Standaard

bij mij werkt ie gewoon hoor en zonder crashes ook
  #6  
Oud 02-12-08, 16:24
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

als ik hem opstart wordt het beeld zwart en gebreurt er verder niks,... hij crashed ook niet terug naar springboard... er gebreurt gewoon niks

Missch licht het aan fw2.2 (lijkt me wel raar), want hij doed het namelijk wel bij totalition...
__________________
life is awesome
  #7  
Oud 02-12-08, 16:43
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 56
Standaard

ik heb ook fm 2.2 erop staan, had dit nog niet angepast in mn profiel.

anyway, ik zie dat je een jailbreak hebt, op toucharcade hebben meer mensen met een jailbraik hier last van en staat ook de oplossing;

link: First Look Video at ‘Brothers in Arms: Hour of Heroes’ | Touch Arcade
  #8  
Oud 02-12-08, 17:05
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

heb dat net doorgelezen, maar daar kwamen ze niet echt met een oplossing (of ik heb niet goed gelezen). het enige wat ze zeiden was:

- winterboard verwijderen (gebruik ik niet)
- rebooten (2x gedaan)
- 7keer opstarten (al 10x geprobeert)...;

welke oplossing vond jij dan?
  #9  
Oud 02-12-08, 17:19
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 3.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 56
Standaard

hmm dan heb ik het waarschijnlijk ook verkeerd gelezen, de "oplossingen" die je aangeeft bedoelde ik ook, maar aangezien het niet werkt bij jou zal het wss aan de jailbreak liggen.

misschien komt er hier nog een update voor, althans, hoop het wel voor je
  #10  
Oud 02-12-08, 17:21
OOOH's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: Delft
Berichten: 268
Standaard

ik hoop het ook...
  #11  
Oud 02-12-08, 21:31
holbewoner's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: vlakbij Gent
Berichten: 72
Standaard

Ik had ook eerst problemen om het te laten werken (enkel achtergrond zichtbaar) maar na een paar keer proberen (zonder reboot) begon hij plots probleemloos te werken
dus ik denk dat de enige oplossing is te blijven proberen

Edit: Hij werkt enkel indien Wi-Fi uitstaat

Laatst gewijzigd door holbewoner; 03-12-08 om 15:08.
  #12  
Oud 02-12-08, 21:49
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 165
Standaard

De oplossingen die werken:


-Opstarten in safe-mode
-Opstarten in vliegtuig modus

talloze keren gewoon opnieuw opstarten werkt niet bij mij.


Edit: Lol nu doet hij het ook 'gewoon', vaag probleem.
  #13  
Oud 03-12-08, 01:27
Wally21's schermafbeelding
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 118
Stuur een bericht via MSN naar Wally21
Standaard

Dat probleem had ik ook en naar een keer of 5 deed hij het gewoon
  #14  
Oud 03-12-08, 14:37
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 24
Standaard

ik heb winterboard verwijderd en nu doet die het gewoon... maar hij doet het ook niet altijd als ik hem opstart.... gewoon een paar keer proberen is wel jammer..

Laatst gewijzigd door King1987; 03-12-08 om 15:09. Reden: Illegale vraag, je hebt een PM!
  #15  
Oud 03-12-08, 15:34
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.461
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard

wat is dit voor echte (ik censureer dit zelf wel) *** en **** zooi?
Hij kan alleen opstarten in save mode
  #16  
Oud 03-12-08, 16:01
» iPhone 5s 64GB (Goud) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi +4G 128GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.5]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Feb 2008
Berichten: 24
Standaard

je moet winterboard verwijderen... daarna doet die het wel als het goed is... als die eenmaal werkt kan je winterboard er weer gewoon opzetten
  #17  
Oud 03-12-08, 17:04
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2008
Berichten: 17
Standaard

Bij mij werkt het spel gewoon naar behoren.
Ziet er erg gaaf uit alleen de besturing is nog even wennen
  #18  
Oud 03-12-08, 21:07
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: belgie wvl - roeselare
Berichten: 70
Standaard

Bij mij ook prima en idd de besturing nogal lastig. Voorlopig kom ik er niet uit.
  #19  
Oud 04-12-08, 18:10
DutchSecret's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Uden
Berichten: 75
Stuur een bericht via MSN naar DutchSecret Stuur een bericht via Skype™ naar DutchSecret
Standaard

Hetzelfde hier, ik heb hem gekocht en nu wil hij niet starten.
Even na het beginscherm krijg ik een afbeelding van het spel en daarna krijg ik mijn achtergrond te zien en gebeurt er niks meer. Ik kan nu wel weer gewoon terug naar home. Als ik winterboard verwijder gaan dan alle toegepaste thema's en andere dingen weg?

Eventueel andere oplossingen?

Alvast bedankt.
  #20  
Oud 04-12-08, 18:22
macfreaker's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5s 32GB (Space Grijs) [FW: 9.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi 256GB (Zilver) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Aalst(50.936242,4.025867)
Berichten: 2.186
Stuur een bericht via ICQ naar macfreaker Stuur een bericht via Instant Messenger naar macfreaker Stuur een bericht via MSN naar macfreaker Stuur een bericht via Skype™ naar macfreaker
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door DutchSecret Bekijk bericht
Hetzelfde hier, ik heb hem gekocht en nu wil hij niet starten.
Even na het beginscherm krijg ik een afbeelding van het spel en daarna krijg ik mijn achtergrond te zien en gebeurt er niks meer. Ik kan nu wel weer gewoon terug naar home. Als ik winterboard verwijder gaan dan alle toegepaste thema's en andere dingen weg?
Eventueel andere oplossingen?
Alvast bedankt.
Werkt perfect wanneer je sbsettings hebt geinstalleerd en dan voor "reboot safe mode " kiest. Na het spelen moet je de terug herstarten om uit de safe mode te komen.
Reageren


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Brothers in arms 2 geen update voor ios 4 WouterT iPhone Apps 0 08-07-10 00:22
Brothers in arms 2: een bug? eduardiphoneiphone93 iPhone Apps 0 27-02-10 22:07
Brothers in Arms OF iets anders? Funnyplay iPhone Apps 5 21-12-08 22:00
Brothers in Arms Synchroniseert niet Jessepes Archief 3 08-12-08 00:15

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 22:28.