//

EDGE problemen

EDGE problemen discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo medemembers, ik heb een iphone 8gb US, Vodafone simkaart geen blox of iets erbij, had hiervoor een n73 waar het internet het wel op ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 26-11-07, 14:16
Pabloescobar Pabloescobar is offline
• iOS
• Besturingssysteem: Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 1
Standaard EDGE problemen

Hallo medemembers,
ik heb een iphone 8gb US,
Vodafone simkaart geen blox of iets erbij,
had hiervoor een n73 waar het internet het wel op deed,
hij geeft me de volgende foutmelding: Could not activate EDGE: You are not subscribed to EDGE,Wi-fi doet het ook niet,
heb bij het forum van edge zit wi-fi in de weg de laatste optie ookal geprobeerd maar aangezien ik geen internet heb kan ik dus niks,
zou iemand mij hier meer over kunnen vertellen?
ik hoop dat iemand me kan helpen!
mvg pablo
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 28-11-07, 13:44
flabberfiets flabberfiets is offline
• iOS 4.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 18
Standaard

Hallo, Ik heb precies hetzelfde, echter het gekke is dat ik op een andere Iphone excact dezelfde instellingen heb en..die werkt wel!!?? Heb je juiste operator instellingen staan maar hij blijft de foutmelding geven die jij ook krijgt!!
iemand die de oplossing heeft!??
Flabber!
  #3  
Oud 15-01-08, 21:25
martijndk1983 martijndk1983 is offline
• iOS 5.0.1
• 5.0.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: oss
Berichten: 171
Standaard

ik heb hetzelfde probleem kan iemand mij helpen?
  #4  
Oud 15-01-08, 22:54
flabberfiets flabberfiets is offline
• iOS 4.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 18
Standaard edge

hallo martijn, ben je ook blackberry gebruiker? zo ja dan zou je bij de apn instelling eens moeten proberen met blackberry.vodafone.com

let me k now!!
  #5  
Oud 15-01-08, 22:54
martijndk1983 martijndk1983 is offline
• iOS 5.0.1
• 5.0.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: oss
Berichten: 171
Standaard

thanks inmiddels aan de praat gekregen.
  #6  
Oud 15-01-08, 23:21
flabberfiets flabberfiets is offline
• iOS 4.2.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 18
Standaard edge

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door martijndk1983 Bekijk bericht
thanks inmiddels aan de praat gekregen.
even nieuwsgierig.....met de blackberry instelling of op een andere manier!!
(ga het namelijk zelf pas morgen probereren)
  #7  
Oud 15-01-08, 23:39
martijndk1983 martijndk1983 is offline
• iOS 5.0.1
• 5.0.1
• Besturingssysteem: Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Locatie: oss
Berichten: 171
Standaard

gewoon de vodafone instellingen vodafone.com
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
België: (BASE) EDGE problemen? kdhoe Overige providers België 1 21-07-09 20:10
Problemen met Edge maltje iPhone algemeen 3 18-04-09 14:42
EDGE problemen na 1.1.4 unlock ZiPhone bagu Unlock 8 21-03-08 22:03
EDGE problemen na Zibri 1.1.3 jailbreak vesque Archief 2 20-02-08 12:26
Edge problemen sjoeii Overige providers Nederland 0 11-02-08 12:45

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:31.