Prepaid sim

Prepaid sim discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo, Ik heb vandaag een witte iphone gekocht, ik heb hem echter gekocht zonder abonnement maar wel met t-mobile simlock, mijn vraag is, als ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 1 June 2009, 20:14
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2009
Berichten: 11
Standaard Prepaid sim

Hallo,

Ik heb vandaag een witte iphone gekocht, ik heb hem echter gekocht zonder abonnement maar wel met t-mobile simlock, mijn vraag is, als ik een prepaid simkaart koop van t-mobile of die dan gewoon werkt? Yellowsnow is geen optie vandaar mijn vraag.

Mvg Joost
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 1 June 2009, 20:17
iScorpio's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 Plus 32GB (Zwart) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 9,7 Wi-Fi 32GB (Zilver) [FW: 10.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 2 March 2008
Locatie: Veluwe
Berichten: 11.261
Standaard

Een prepaid simkaart van T-Mobile moet in jou iPhone werken
__________________

PB's met vragen worden niet beantwoord, post deze op het forum!
  #3  
Oud 1 June 2009, 20:47
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2009
Berichten: 11
Standaard

Dat is een geruststelling

Bedankt

Ohja heb ik dan verder geen problemen met het activeren of iets?

Heb hem namelijk wel gesealed gekocht weet niet of dat iets uitmaakt?

Laatst gewijzigd door King1987; 1 June 2009 om 22:25. Reden: Edit knop gebruiken aub
  #4  
Oud 1 June 2009, 21:31
Gilliam's schermafbeelding
» iPhone 3G 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 665
Standaard

Als alles goed gaat niet, nee.
  #5  
Oud 1 June 2009, 21:43
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2009
Berichten: 11
Standaard

Oke, dus als ik de sim heb stop ik de sim er in en zou ik in principe meteen bereik moeten hebben en kunnen bellen.

Ik ga morgen even naar t-mobile shop en dan hoop ik dat het lukt.

Bedankt!
  #6  
Oud 1 June 2009, 22:25
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 13 March 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.440
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Jay90 Bekijk bericht
Oke, dus als ik de sim heb stop ik de sim er in en zou ik in principe meteen bereik moeten hebben en kunnen bellen.

Ik ga morgen even naar t-mobile shop en dan hoop ik dat het lukt.

Bedankt!
Mocht hij niet willen activeren: gewoon even Quickpwn 2.2.5-2 gebruiken ter activatie.
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #7  
Oud 1 June 2009, 23:17
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2009
Berichten: 11
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door King1987 Bekijk bericht
Mocht hij niet willen activeren: gewoon even Quickpwn 2.2.5-2 gebruiken ter activatie.
Okee, mocht het niet lukken dan vraag k het.
  #8  
Oud 2 June 2009, 12:37
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 2 March 2009
Berichten: 57
Standaard

En dan niet de aller aller laatste versie van itunes gebruiken las ik net in het nieuws
Die is (nog) niet compatible met quickpawn.
  #9  
Oud 2 June 2009, 15:20
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.2.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 January 2009
Berichten: 11
Standaard

niet nodig, het is gelukt, heb dus een Prepaid simkaart van t-mobile gekocht en hij doet het prima!

Bedankt voor de reacties.

Slotje?
  #10  
Oud 2 June 2009, 17:34
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 21 September 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.894
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Stuur een bericht via Skype™ naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

Op verzoek

// Slotje
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Vodafone prepaid micro-sim 1GB pdw75 Vodafone 23 6 December 2011 17:23
Iphone activeren via prepaid sim-kaart? natenextdoor Archief 1 5 January 2010 17:26
iPhone 3G: Activeer iphone met prepaid sim Zallaik Unlock 2 23 September 2009 20:21
iPhone 1e gen.: prepaid sim kaart ligth011 Unlock 10 20 August 2009 20:10
Hi Prepaid sim in iPhone Bennoo Archief 2 3 February 2008 16:10

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 04:08.