Navigon(3.0 apps) op 2.2.1 werkend krijgen?

Navigon(3.0 apps) op 2.2.1 werkend krijgen? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoe laat ik navigon werken op firmware 2.2.1? Bestanden vanaf 3.0 kopieren met ssh naar 2.2.1? Omdat ultrasnow er nog niet is wil ik graag ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 22-06-09, 11:18
» iPhone 6 Plus 128GB (Space Grijs) [FW: 8.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 128GB (Zilver) [FW: 8.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Locatie: Vroomshoop
Berichten: 1.460
Stuur een bericht via MSN naar borgqueenx
Standaard Navigon(3.0 apps) op 2.2.1 werkend krijgen?

Hoe laat ik navigon werken op firmware 2.2.1? Bestanden vanaf 3.0 kopieren met ssh naar 2.2.1?

Omdat ultrasnow er nog niet is wil ik graag navigon en andere 3.0 apps laten werken op firmware 2.2.1.

Ik heb navigon nu al op mn iphone staan, maar zodra hij opstart, zie ik een laad cirkeltje in het midden en sluit hij af.

Ik heb hem geinstalleert door itunes te laten denken dat ik al firmware 3.0 op mijn iphone heb staan, door een jailbreak appje. Helaas heeft het geen success gehad.

Iemand ideeen hoe ik bijv. een benodigd bestand van 3.0 kopieer naar mijn firmware?
of een ander idee....?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 22-06-09, 12:23
john1979's schermafbeelding
» iPhone 8 Plus 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» macOS
 
Geregistreerd: Aug 2008
Locatie: Haarlem
Berichten: 496
Send a message via twitter to john1979
Standaard

Volgans mij is dit niet mogelijk. Navigon is gemaakt voor 3.0 en niet voor lager.

Wel balen dat je door je simlock nog niet over kunt op 3.0.
__________________
iPhone 8 Plus 64GB Space Gray | Firmware iOS 11 | Jailbreak: Nee
  #3  
Oud 22-06-09, 14:03
Bomans's schermafbeelding
» iPhone 7 32GB (Zwart) [FW: 11.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 10.2]  [Jailbreak: Ja]
» OS X
 
Geregistreerd: Feb 2008
Locatie: Belgi
Berichten: 7.367
Send a message via twitter to Bomans
Standaard

Je stelt je vraag ook al in deze topic. Een nieuwe openen is overbodig.
Je hebt 3.0 nodig voor navigon.
Ja kan al maanden zonder, een paar dagen langer (ultrasnow) wachten zal er nog wel bij kunnen gok ik.

//Slotje
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone: iPhone 3gs werkend krijgen jvdommelen Jailbreak 4 30-07-10 10:49
Djay app werkend krijgen MichaelJ iPhone Apps 0 23-06-10 13:13
HELP PLEASE: iPhone niet meer werkend te krijgen pdewildt Archief 1 15-05-10 18:31
Beste manier werkend te krijgen? jerome2710 Archief 8 23-06-08 18:15
iPhone nog werkend te krijgen? Tom Goedhart Unlock [archief] 13 26-11-07 15:28

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 08:26.