KingSIM bestellen in Belgie/Nederland voor 30 EUR

KingSIM bestellen in Belgie/Nederland voor 30 EUR discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door RobinL @ Wouter : Je moet downgraden naar 1.1.1, jailbreak en activeren, oktoprep runnen, updaten, jailbreak.jar uitvoeren. Voor meer info : ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #461  
Oud 20 January 2008, 00:43
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RobinL Bekijk bericht
@ Wouter : Je moet downgraden naar 1.1.1, jailbreak en activeren, oktoprep runnen, updaten, jailbreak.jar uitvoeren.

Voor meer info : EasyiSim handleiding

@iPodder : Heb je met overschrijving of paypal betaald?
Vanaf welke stap moet ik beginnen? Ik heb een 1.1.2 die reeds gedowngrade is naar 1.1.2, hij is ook geactiveerd&gejailbraket!
mvg
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #462  
Oud 20 January 2008, 01:15
R@MIREZ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Berichten: 33
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door wouter3800 Bekijk bericht
Vanaf welke stap moet ik beginnen? Ik heb een 1.1.2 die reeds gedowngrade is naar 1.1.2, hij is ook geactiveerd&gejailbraket!
mvg
Duh... Je bent al de 20345e die dit vraagt in deze thread... FF lezen
Maargoed, je kunt gewoon je SIM + Easysim insteken en klaar.
  #463  
Oud 20 January 2008, 03:34
Phuncz's schermafbeelding
» iPhone US 8GB [FW: 3.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Berichten: 79
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door RobinL Bekijk bericht
Het zijn EasyiSims.

Deze werken met v1, v2 en v3 sim-kaarten. In mijn iPhone met een 3G proximus kaart bijvoorbeeld.
Ah ideaal, dan ga ik me maar eens een nieuw kaartje vragen want deze gaat al een aantal jaren mee.
__________________
iPhone 8GB (US) --- OOTB 1.1.2 (w51) --> 1.1.4
Agent 18 EcoShield --- Modded Sony MDR-EX71SL earphones
  #464  
Oud 20 January 2008, 09:07
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door R@MIREZ Bekijk bericht
Duh... Je bent al de 20345e die dit vraagt in deze thread... FF lezen
Maargoed, je kunt gewoon je SIM + Easysim insteken en klaar.
Ik vraag gewoon vanaf welke stap ik moet beginnen bij die tutorial op de site van easyisim..
  #465  
Oud 20 January 2008, 10:52
R@MIREZ's schermafbeelding
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 7 November 2007
Berichten: 33
Standaard

Als hij op 1.1.2 gebracht is en gejailbreaked, kun je verder gaan vanaf het punt waarje je SIM knipt en de SIM + Easysim in de telefoon doet. Je hoeft verder niets meer te upgraden etc.
  #466  
Oud 20 January 2008, 11:04
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 60
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door R@MIREZ Bekijk bericht
Als hij op 1.1.2 gebracht is en gejailbreaked, kun je verder gaan vanaf het punt waarje je SIM knipt en de SIM + Easysim in de telefoon doet. Je hoeft verder niets meer te upgraden etc.
Dat weet ik
ook.. Ik vraag gewoon van welke stap(op de tutorial op de site van
easyisim) ik moet beginnen aangezien mijn 1.1.2 gedowngrade is naar 1.1.1. Hij is ook gejailbraket en geactiveerd op 1.1.1 . De vraag is gewoon vanaf welke stap ik dus moet beginnen om te upgraden naar 1.1.2..
  #467  
Oud 20 January 2008, 12:00
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

Kijk even in de wiki bij unlock 1.1.2 (windows) helemaal onderaan!
  #468  
Oud 20 January 2008, 12:07
» iPhone 3G 8GB [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 10 December 2007
Berichten: 25
Standaard

Ja maar hij vraagt toch gewoon vanaf welke stap...

Jezus, sommige mensen kunnen blijkbaar echt niets zelf opzoeken. Het is hier geen helpdesk...
  #469  
Oud 20 January 2008, 14:28
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 12 January 2008
Berichten: 74
Standaard

Ik zou graag 2 simkaarten bestellen, misschien 3 maar die laatste is nog niet zeker,
alvast 2, maar ik zie op de site dat ze even gestopt zijn.
Geld dit ook voor iphoneclub leden of...?
  #470  
Oud 20 January 2008, 14:31
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]
» Windows
 
Geregistreerd: 11 December 2007
Berichten: 60
Standaard

sorry voor de vele vragen het is reeds gedaan, en mijn iphone draait nu op 1.1.2! Nu hopen dat de easyisim morgen aankomt. Heb reeds bevestigingsemail gehad dat hij is verzonden. Normaal zou hij met een prior zegel wel moeten aankomen in leuven
  #471  
Oud 20 January 2008, 14:32
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Berichten: 13
Standaard

ik heb nog wel een vraag;
ik heb mijn iphone gedowngraded naar 1.1.1 > jailbreak etc > upgrade naar 1.1.2 > jailbreak en Iworld genstalleerd. Morgen komen de easysims, kan ik die meteen draaien? Moet ik eerst de sim erin en dan Iworld toepassen of maakt dat niet uit.
En als laatste, in sommige tutorials installeren ze in de 1.1.1 firmware 'anysim'. En daarna pas de upgrade naar 1.1.2. Dit heb ik niet genstalleerd, door Iworld is anysim overbodig of maak ik nu een denkfout? En de AT&T sim kan de prullenbak in?
Graag een tip/ advies.

Laatst gewijzigd door telekrullie; 20 January 2008 om 14:36.
  #472  
Oud 20 January 2008, 14:37
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Berichten: 13
Standaard

ik heb nog wel een vraag;
ik heb mijn iphone gedowngraded naar 1.1.1 > jailbreak etc > upgrade naar 1.1.2 > jailbreak en Iworld genstalleerd. Morgen komen de easysims, kan ik die meteen draaien? Moet ik eerst de sim erin en dan Iworld toepassen of maakt dat niet uit.
En als laatste, in sommige tutorials installeren ze in de 1.1.1 firmware 'anysim'. En daarna pas de upgrade naar 1.1.2. Dit heb ik niet genstalleerd, door Iworld is anysim overbodig of maak ik nu een denkfout? Graag een tip/ advies.
  #473  
Oud 20 January 2008, 14:51
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 29 December 2007
Berichten: 41
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door telekrullie Bekijk bericht
ik heb nog wel een vraag;
ik heb mijn iphone gedowngraded naar 1.1.1 > jailbreak etc > upgrade naar 1.1.2 > jailbreak en Iworld genstalleerd. Morgen komen de easysims, kan ik die meteen draaien? Moet ik eerst de sim erin en dan Iworld toepassen of maakt dat niet uit.
En als laatste, in sommige tutorials installeren ze in de 1.1.1 firmware 'anysim'. En daarna pas de upgrade naar 1.1.2. Dit heb ik niet genstalleerd, door Iworld is anysim overbodig of maak ik nu een denkfout? En de AT&T sim kan de prullenbak in?
Graag een tip/ advies.
AnySIM heb je niks aan, dat is een softwarematige unlock voor originele 1.1.1 iPhones, werkt dus niet voor jou. Gewoon negeren. Je kan nu al iWorld draaien en je land instellen, zodra je *sim arriveert kun je dan gelijk bellen als je hem erin gestopt hebt. iWorld hoeft dus niet per se na het installeren van je *sim gedraaid te worden.
  #474  
Oud 20 January 2008, 14:53
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.2]
» Windows
 
Geregistreerd: 16 December 2007
Berichten: 13
Standaard



oke dan!
  #475  
Oud 20 January 2008, 14:56
» iPhone US 8GB
» MacOS X
 
Geregistreerd: 27 December 2007
Berichten: 40
Standaard

bij iword moet je dus het land ingeven waar je woont eigelijk?niet vanwaar je de iphone gekocht hebt?
  #476  
Oud 20 January 2008, 14:58
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

Iworld heeft niets maken met het functioneren can je xsim of wat dan ook...

Het zorgt er gewoon voor dat enkele bugs verholpen worden!
  #477  
Oud 20 January 2008, 15:00
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door snol34 Bekijk bericht
bij iword moet je dus het land ingeven waar je woont eigelijk?niet vanwaar je de iphone gekocht hebt?
Ja tuurlijk waar je woont!

Eigenlijk het land van de provider waarmee je belt en meestal is dit je eigen land!

Logic...!
  #478  
Oud 20 January 2008, 15:27
» iPhone 6 16GB (Space Grijs) [FW: 8.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 1 January 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 69
Standaard

Als voorbereiding op mijn *sim heb ik inmiddels via een windows machine t/m stap 22 van de tutorial va iclarified gekomen. Dan gaat het mis. ipv wereldbol scherm met slide to unlock krijg ik, nadat appsnap is geinstalled, dus dat emergency scherm, daarna wordt het zwart en als ik dan op de home toets druk weer het wereldbolletje met slide for emergency.....
Wat nu??
  #479  
Oud 20 January 2008, 17:11
» iPhone US 8GB [FW: 3.1.3]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 14 January 2008
Berichten: 43
Standaard

Citaat:
Als voorbereiding op mijn *sim heb ik inmiddels via een windows machine t/m stap 22 van de tutorial va iclarified gekomen. Dan gaat het mis. ipv wereldbol scherm met slide to unlock krijg ik, nadat appsnap is geinstalled, dus dat emergency scherm, daarna wordt het zwart en als ik dan op de home toets druk weer het wereldbolletje met slide for emergency.....
Wat nu??
Ik had hetzelfde probleem. Je moet je iPhone verbinden met de pc en iTunes openen. Niks synchroniseren oid, gewoon aankoppelen. Nu weer AppSnapp laden op je iPhone. Dan moet hij het doen.
  #480  
Oud 20 January 2008, 17:24
Stibou's schermafbeelding
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 23 November 2007
Locatie: Moeskroen (Belgi)
Berichten: 333
Standaard

+ wat bij mij de doorslag gaf was weer even in je prefs komen en de pop-up blokker op off zetten!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Verhouding Nederland/Belgi Peter Stel jezelf voor 100 15 April 2011 17:28
Verkeersweergave Nederland/Belgi cvosselt iPhone Apps 0 10 March 2009 15:51
iPhone Belgi/Nederland Turgon Archief 26 17 July 2008 19:50
Dual Sim, Belgi/Nederland Herre Koopinformatie Belgi 1 29 April 2008 08:33
EDGE in Nederland (Belgie) Jochem Internet in buitenland (roaming) 13 24 September 2007 21:57

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 10:14.