Van turbosim naar gewoon jailbreaken?

Van turbosim naar gewoon jailbreaken? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) ik heb een iphone die werkte met een turbosim. Toen ik terugkwam van op reis gaf die telkens 'geen service' aan. Ik heb nu ondertussen ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 18-11-09, 11:06
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2008
Berichten: 1
Standaard Van turbosim naar gewoon jailbreaken?

ik heb een iphone die werkte met een turbosim. Toen ik terugkwam van op reis gaf die telkens 'geen service' aan.
Ik heb nu ondertussen een nieuwe maar ik zou graag mijn andere iphone terug laten werken. Ik gebruik nu de turbosim van mijn oude iphone voor mijn nieuwe iphone. Dus de oude iphone heeft geen turbosim maar kan ik die terug laten werken zonder turbosim?

Hopelijk kan iemand mij helpen?!!!!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 18-11-09, 11:30
» iPhone 5s 16GB (Space Grijs) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Gronsveld
Berichten: 326
Standaard

Wat dacht je van de zoekfunctie?
Bij de keuzehulp jailbreak en unlock vindt je werkelijk alles wat je ook maar moet weten. Veel succes.
__________________
Thoughts become things ... choose the good ones !!
  #3  
Oud 18-11-09, 15:19
Timmeh_'s schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 32GB [FW: 5.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Amsterdam
Berichten: 2.892
Stuur een bericht via MSN naar Timmeh_ Send a message via twitter to Timmeh_
Standaard

TurboSIM heb je niet meer nodig Je kan nu gewoon updaten naar 3.1.2., jailbreaken met BlackRa1n en unlocken met BlackSn0w.
__________________
iPhone 2G UK iOS 3.1.3 Jailbreak by RedSn0w /  iPhone 4 32GB iOS 4.2.1 Jailbreak by RedSn0w
MacBook Pro 15,4" OSX 10.6.6 /  iMac 20" OSX 10.6.6 /  iPad 3G 32GB iOS 4.2.1
Stuur me geen priv-berichten met vragen, ik negeer ze. Gebruik liever de zoekfunctie en de Wiki (Begrippen|Handleidingen)
  #4  
Oud 18-11-09, 18:29
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jun 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.495
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Timmeh_ Bekijk bericht
TurboSIM heb je niet meer nodig Je kan nu gewoon updaten naar 3.1.2., jailbreaken met BlackRa1n en unlocken met BlackSn0w.
Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door macron Bekijk bericht
Wat dacht je van de zoekfunctie?
Bij de keuzehulp jailbreak en unlock vindt je werkelijk alles wat je ook maar moet weten. Veel succes.
En dat gezegd zijnde kan dit topic op slot.

//Slotje
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Jailbreaken van 3.01 naar 3.1.2 of 3.1 zorphion Archief 4 21-10-09 17:07
Wat te doen: Jailbreaken/activeren of Turbosim??? bas.holwerda Archief 1 13-05-09 22:10
upgrade van 1.1.2 met turbosim naar 1.1.3 stefaand Jailbreak apps en thema's 3 18-02-08 16:29
heb iphone 1.1.2 met turbosim...kan ik upgraden naar 1.1.3 ? En werkt de turbosim dan stefaand Unlock [archief] 2 21-01-08 14:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 18:57.