NIEUWE iphone 3.1.2 opzetten??

NIEUWE iphone 3.1.2 opzetten?? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik ga een nieuwe iphone aanschaffen... Kan ik hier nu op voorhand (bij de 1ste x aansluiten op de pc) de firmware 3.1.2 opzetten Dus ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23 March 2010, 21:38
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 May 2009
Berichten: 28
Standaard NIEUWE iphone 3.1.2 opzetten??

Ik ga een nieuwe iphone aanschaffen...
Kan ik hier nu op voorhand (bij de 1ste x aansluiten op de pc) de firmware 3.1.2 opzetten

Dus zonder dat ik de iphone uberhaubt heb gebruikt?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 23 March 2010, 21:44
» iPhone 3GS 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 19 February 2010
Locatie: Hawai'i
Berichten: 18
Standaard

er staat al een versie op, als je gelukt heb 3.1.2 of lager.
ik had pech en 3.1.3
  #3  
Oud 26 March 2010, 21:04
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 May 2009
Berichten: 28
Standaard

Maar het is dus niet mogelijk om bij de 1ste keer aansluiten, gelijk firmware 3.1.2 ergens te selecteren?
  #4  
Oud 26 March 2010, 22:12
WDS001's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 9.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 15 June 2008
Locatie: New York, NY
Berichten: 5.502
Send a message via twitter to WDS001
Standaard

Neen, dat is helaas niet mogelijk.
  #5  
Oud 7 April 2010, 20:32
» iPhone 4 32GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 32GB (Zwart) [FW: 6.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 18 May 2009
Berichten: 28
Standaard

Pfffff....

Heb geluk....

versie 3.1.2 dus....
Heb hem vanmiddag al gejailbreakt...
Alleen bij een re-boot dan geeft hij die stekker met apple logo aan...

Moet m opstarten met blackrain, is dit niet te passeren/voorkomen?
  #6  
Oud 7 April 2010, 20:47
De Generaal's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 4.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 7 September 2009
Berichten: 1.804
Standaard

Nope, je hebt een tethered-jailbreak

Voorlopig nog geen oplossing voor .

Gezien het 'probleem' nu is opgelost, kan hier een slotje op.

// Slotje
__________________
Voor vragen, zie allereerst onze handige zoekfunctie!
Wiki:
Begrippen Wiki: Handleidingen
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
werkende nieuwe iPhone 4 -> kan reservekopie van 3G er niet opzetten: CRASH rooky iPhone algemeen 1 21 December 2010 23:52
iPhone/iPad VPN-verbinding opzetten martijnvw82 iPad algemeen 0 25 November 2010 20:52
Wie wil met mij bedrijfje opzetten in iPhone appdev? icontrol Ontwikkelen voor iOS 1 20 November 2009 21:53
Probleem netwerk opzetten iphone--> laptop bennietuinboom iPhone algemeen 0 21 October 2009 11:55
Wi-Fi verbinding laptop opzetten via de iPhone?? P@t Wi-Fi 5 12 September 2008 20:53

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 12:07.