Installer 3.0b10

Installer 3.0b10 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Hoi, nadat ik vanochtend heb geupgrade naar 1.1.3 doet mijn installer.app het niet meer. Ik was natuurlijk vergeten mijn installer te upgraden voordat ik naar ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 27 January 2008, 16:02
depl0y's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Zwolle
Berichten: 171
Stuur een bericht via MSN naar depl0y
Standaard Installer 3.0b10

Hoi, nadat ik vanochtend heb geupgrade naar 1.1.3 doet mijn installer.app het niet meer.

Ik was natuurlijk vergeten mijn installer te upgraden voordat ik naar 1.1.3 ging.

Is er iemand die Installer 3.0b10 even willen zippen en hier zou willen posten? Aangezien ik m dus nergens als gewone download kan vinden.

Thanks
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27 January 2008, 18:51
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 20
Standaard

Zelfde probleem hier....
Zou fijn zijn als iemand dat kan doen.
  #3  
Oud 27 January 2008, 19:04
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

ik heb zelf Installer 3.0b10, en heb de Installer.app map even geupload:

asje: http://rapidshare.com/files/87064921/Installer.app.rar.html
  #4  
Oud 27 January 2008, 19:13
depl0y's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Zwolle
Berichten: 171
Stuur een bericht via MSN naar depl0y
Standaard

Thanks, maar het rare is, hij blijft nog steeds zien dat het om Installer 3.0b9 gaat, want hij vraagt of hij mag updaten.

Zet installer.app ook nog ergens anders wat rommel neer?
  #5  
Oud 27 January 2008, 19:15
DertKesh's schermafbeelding
» iPhone X 64GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: 28 December 2007
Locatie: Nederland
Berichten: 612
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door depl0y Bekijk bericht
Thanks, maar het rare is, hij blijft nog steeds zien dat het om Installer 3.0b9 gaat, want hij vraagt of hij mag updaten.

Zet installer.app ook nog ergens anders wat rommel neer?
Misschien dat je de huidige map moet vervangen met de map die ik heb geupload (overwrite) en vervolgens even je iPhone opnieuw opstarten en even je sources refreshen? ik zou niet precies weten wat er aan de hand is.
  #6  
Oud 27 January 2008, 19:23
depl0y's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad mini Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 6.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 8 December 2007
Locatie: Zwolle
Berichten: 171
Stuur een bericht via MSN naar depl0y
Standaard

Ah, chmod +s Installer.app/Installer

That did the trick! Super bedankt man! Kan ik eindelijk weer applicaties gaan installeren!
  #7  
Oud 27 January 2008, 19:34
» iPhone 4S 16GB (Wit) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 5.0]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: 27 November 2007
Berichten: 67
Standaard

Thanks hiervoor!
  #8  
Oud 27 January 2008, 19:55
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 20
Standaard

Oeps, probleempje, op de en of andere manier is de installer in het mapje installer gekomen, In het programma dus. Nu kan ik met fugu de map niet wissen.
Weet iemand iets?
  #9  
Oud 27 January 2008, 21:37
» iPhone UK 8GB [FW: 1.1.3]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 15 January 2008
Berichten: 20
Standaard

Het is gelukt!
  #10  
Oud 27 January 2008, 22:51
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.183
Standaard

probleem opgelost!
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
installer Pbs Archief 1 6 November 2009 18:40
Installer Trust Archief 2 11 July 2008 16:14
Installer daanhockeyc1 iPhone algemeen 2 9 June 2008 15:52
Installer Jarhead Archief 1 3 May 2008 00:21
Help: Installer.app re-install molt installer.app en ssh :( vanhuet Jailbreak apps en thema's 0 29 January 2008 20:32

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 19:46.