Herstelbestand teruggezet raar 1e scherm...

Herstelbestand teruggezet raar 1e scherm... discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Na het terugzetten van een herstelbestand krijg ik een scherm dat vraagt om een toegangscode. Hierbij krijg ik een qwerty toetsenbord en niet zoals voordien ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 01-05-10, 13:43
JohnO's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 18
Send a message via twitter to JohnO
Exclamation Herstelbestand teruggezet raar 1e scherm...

Na het terugzetten van een herstelbestand krijg ik een scherm dat vraagt om een toegangscode. Hierbij krijg ik een qwerty toetsenbord en niet zoals voordien een numeriek toetsenbord.
Noch mijn numerieke codes voor sim en codeslot worden geaccepteerd.
Naast de spatiebalk staat een blauw knop met 'Noodoproep'. Ook Simlock is actief.
Wie kan me hieruit helpen???
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 01-05-10, 14:31
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

Een keer overnieuw beginnen? Wellicht heb jij in iTunes aan staan dat je reservekopie beveiligd moet worden met een wachtwoord. Dan moet je die nu invullen lijkt mij
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
  #3  
Oud 01-05-10, 15:07
JohnO's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 18
Send a message via twitter to JohnO
Standaard

Nooit een ww ingesteld op reservekopieen wel heb ik eergisteren de laatste versie van iTunes gedownload....
  #4  
Oud 02-05-10, 13:35
JohnO's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Wit) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Tilburg
Berichten: 18
Send a message via twitter to JohnO
Talking Probleem opgelost. Item kan verwijderd worden.

Na nogmaals een reservekopie terug te hebben gezet kreeg ik een 'normaal' inlogscherm.

Probleem opgelost!
  #5  
Oud 02-05-10, 14:12
King1987's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.0 beta]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Zeeland
Berichten: 7.246
Standaard

oke, nice, dan doe ik deze op slot!
>slotje<
__________________
 Momenteel in gebruik: iPhone4s 16GB Simlock vrij 
De iPhone Hardware specialist

Ben dan wel een Guru, ben geen vraagbaak
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
raar lichtvlekje in scherm nieuwe iphone4 Roobster7780 iPhone algemeen 2 07-03-11 18:13
Scherm van iPhone 3gs doet raar lammertinkm iPhone algemeen 7 07-05-10 17:36
raar scherm probleem snatcher87 iPhone algemeen 5 08-12-09 16:46
Raar scherm bij jailbreaken maltje Archief 1 11-05-09 19:11
iPhone 3G: Na jailbreak en unlock raar scherm Mrmike Unlock 7 27-01-09 16:20

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 13:30.