iphone en t-mobile

iphone en t-mobile discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) sinds kort heb ik bij mijn iphone en huidige telefoonabbonnement (t-mobile) een internetabbonnement. helaas krijg ik, net zoals velen, het internet niet werkbaar. 1) ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11 February 2008, 17:16
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: 3 December 2007
Berichten: 2
Standaard iphone en t-mobile

sinds kort heb ik bij mijn iphone en huidige telefoonabbonnement (t-mobile) een internetabbonnement. helaas krijg ik, net zoals velen, het internet niet werkbaar.

1) ik heb het netwerk opnieuw ingesteld
2) ik heb geprobeerd om het password in te stellen (internet, tmobile, tmobile)

mijn probleem is echter dat als ik bij APN internet invul en op het volgende scherm (username) probeer te klikken, hij automatisch terugkeert naar het hoofdmenu zodat ik nooit alles kan invullen. wanneer ik weer terugkeer naar de edge instellingen staat er helemaal niks geregistreerd.

hoe kan ik dit probleem verhelpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12 February 2008, 00:46
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 28 November 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 618
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjaak Bekijk bericht
sinds kort heb ik bij mijn iphone en huidige telefoonabbonnement (t-mobile) een internetabbonnement. helaas krijg ik, net zoals velen, het internet niet werkbaar.

1) ik heb het netwerk opnieuw ingesteld
2) ik heb geprobeerd om het password in te stellen (internet, tmobile, tmobile)

mijn probleem is echter dat als ik bij APN internet invul en op het volgende scherm (username) probeer te klikken, hij automatisch terugkeert naar het hoofdmenu zodat ik nooit alles kan invullen. wanneer ik weer terugkeer naar de edge instellingen staat er helemaal niks geregistreerd.

hoe kan ik dit probleem verhelpen?
hmm. vreemd probleem. Heb je ook geprobeerd om gewoon een return te geven via je toetsenbord? En welke firmware draai je?
Ik heb nooit problemen gehad met Vodafone
succes, probeer anders je foon te restoren m.b.v. wiki en gewoon vanaf scratch opnieuw beginnen, helpt soms.
  #3  
Oud 12 February 2008, 02:04
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone X 256GB (Zilver) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 10,5 Wi-Fi + 4G 512GB (Rosgoud) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: 15 September 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.443
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Stuur een bericht via Skype™ naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Zoek even op zoekterm EDGE + instellingen. Dit is al vaak genoeg aan bod gekomen en oplossingen worden ook in die discussies genoemd.

//Slotje
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
T-Mobile Relax of T-Mobile iPhone? JanG T-Mobile 4 24 September 2010 09:02
Duitse T-Mobile Iphone met Nederlandse T-Mobile prepaid ndjiphone T-Mobile 7 16 August 2010 16:38
iPhone 4 T-mobile simlock vrij laten maken, door T-mobile xa4cornelis T-Mobile 5 1 August 2010 13:50
T-mobile iPhone overgenomen - past elke T-mobile SIM? JakeGlass T-Mobile 3 15 March 2010 17:37
Iphone 3g+T-mobile lock met andere t-mobile sim avdwerf T-Mobile 24 25 August 2008 16:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 01:48.