iphone en t-mobile

iphone en t-mobile discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) sinds kort heb ik bij mijn iphone en huidige telefoonabbonnement (t-mobile) een internetabbonnement. helaas krijg ik, net zoals velen, het internet niet werkbaar. 1) ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 11-02-08, 17:16
» iPhone NL 8GB
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 2
Standaard iphone en t-mobile

sinds kort heb ik bij mijn iphone en huidige telefoonabbonnement (t-mobile) een internetabbonnement. helaas krijg ik, net zoals velen, het internet niet werkbaar.

1) ik heb het netwerk opnieuw ingesteld
2) ik heb geprobeerd om het password in te stellen (internet, tmobile, tmobile)

mijn probleem is echter dat als ik bij APN internet invul en op het volgende scherm (username) probeer te klikken, hij automatisch terugkeert naar het hoofdmenu zodat ik nooit alles kan invullen. wanneer ik weer terugkeer naar de edge instellingen staat er helemaal niks geregistreerd.

hoe kan ik dit probleem verhelpen?
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12-02-08, 00:46
pclahsen's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 1 Wi-Fi 32GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 606
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door sjaak Bekijk bericht
sinds kort heb ik bij mijn iphone en huidige telefoonabbonnement (t-mobile) een internetabbonnement. helaas krijg ik, net zoals velen, het internet niet werkbaar.

1) ik heb het netwerk opnieuw ingesteld
2) ik heb geprobeerd om het password in te stellen (internet, tmobile, tmobile)

mijn probleem is echter dat als ik bij APN internet invul en op het volgende scherm (username) probeer te klikken, hij automatisch terugkeert naar het hoofdmenu zodat ik nooit alles kan invullen. wanneer ik weer terugkeer naar de edge instellingen staat er helemaal niks geregistreerd.

hoe kan ik dit probleem verhelpen?
hmm. vreemd probleem. Heb je ook geprobeerd om gewoon een return te geven via je toetsenbord? En welke firmware draai je?
Ik heb nooit problemen gehad met Vodafone
succes, probeer anders je foon te restoren m.b.v. wiki en gewoon vanaf scratch opnieuw beginnen, helpt soms.
  #3  
Oud 12-02-08, 02:04
iCulture's schermafbeelding
Administrator
» iPhone 11 Pro 256GB (Middernachtgroen) [FW: 13.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Pro 12,9 (2018) Wi-Fi + 4G 1TB (Goud) [FW: iPadOS 13.4]  [Jailbreak: Nee]
» macOS
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Amsterdam
Berichten: 28.408
Stuur een bericht via Instant Messenger naar iCulture Send a message via twitter to iCulture
Standaard

Zoek even op zoekterm EDGE + instellingen. Dit is al vaak genoeg aan bod gekomen en oplossingen worden ook in die discussies genoemd.

//Slotje
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
T-Mobile Relax of T-Mobile iPhone? JanG T-Mobile 4 24-09-10 09:02
Duitse T-Mobile Iphone met Nederlandse T-Mobile prepaid ndjiphone T-Mobile 7 16-08-10 16:38
iPhone 4 T-mobile simlock vrij laten maken, door T-mobile xa4cornelis T-Mobile 5 01-08-10 13:50
T-mobile iPhone overgenomen - past elke T-mobile SIM? JakeGlass T-Mobile 3 15-03-10 17:37
Iphone 3g+T-mobile lock met andere t-mobile sim avdwerf T-Mobile 24 25-08-08 16:17

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:48.