vet probleem met unlocken 1.1.3

vet probleem met unlocken 1.1.3 discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) nou, dat gaat niet lekker: was geupgrade naar 1.1.3 maar ivm met een probleem met herkening van nrs deed mijn iphone raar dus ben ik ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12-02-08, 18:54
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 31
Standaard vet probleem met unlocken 1.1.3

nou, dat gaat niet lekker:
was geupgrade naar 1.1.3 maar ivm met een probleem met herkening van nrs deed mijn iphone raar dus ben ik het opnieuw gaan doen.
terug naar 1.1.1
Independence erover heen
1.1.1 jailbreaked dus daarna oktopre installeren
Dan weer de 1.1.2 erop zetten.
Dat gaat goed, alleen geen foutmeldingen (1015 enzo) dus eindigt niet in recoverymode.
Daarna jailbreak 1.1.2 java programma erop loslaten en deze wil niet omdat er geen oktopre is gebruikt!!!! (heb ook geprobeerd om hem zelf in recovery te zetten, geen probleem)
Independance geeft aan dat het 1.1.2 is jailed)0.
Heb het dus nogmaals van begin af aan gedaan 2 keer nu maar steeds dezelfde probleem, ik zit in een soort lus en kom er niet meer uit.
Ik heb wel kunnen checken met al die belcodes of 1.1.2 op mijn iphone stond, dat wel. Ergens gaat iets mis tussen de oktopre install en de 1.1.2 install....

HELP!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 12-02-08, 19:03
ButcherJF's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 7 256GB (Gitzwart) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air 2 Wi-Fi 64GB (Spacegrijs) [FW: 11.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Er gaat niets boven Groningen
Berichten: 3.580
Send a message via twitter to ButcherJF
Standaard

Gebruik je wel update en niet herstel als je van 1.1.1 incl oktoprep naar 1.1.2 gaat? Als je nl. herstelt sluit je foon af en ben je oktoprep weer kwijt, met deze melding als gevolg.
(In Windows is het shift/update, in Mac iets van optionkey/update (correct me if I'm wrong))
__________________
=> geen vragen via PB svp Zoeken op het forum geen vragen via PB svp <=
  #3  
Oud 12-02-08, 19:07
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi +4G 64GB (Zwart) [FW: 5.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Dec 2007
Berichten: 31
Standaard

JA, dat zag ik op het laatste. Heb ik de hele middag alleen stomme dingen zitten doen!!!!! DANK!
  #4  
Oud 12-02-08, 20:08
Nikooos's schermafbeelding
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 16GB (Wit) [FW: 10.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Tilburg
Berichten: 3.173
Standaard

dan gaat hier weer een slotje op.. dit is al vaak genoeg behandeld en inmiddels weer opgelost..
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Probleem met unlocken Nilson88 Unlock 1 01-01-11 16:57
iPhone 1e gen.: Probleem met unlocken iphone 2G 16GB voetbalsterke__ Unlock 9 22-07-10 20:23
probleem met mijn Iphone unlocken Devillien T-Mobile 4 29-03-10 10:38
Probleem met Unlocken Ezekiel Unlock [archief] 43 10-01-08 07:21
Problemen met unlocken Iphone,, raar probleem!?! Diageo Unlock [archief] 15 10-12-07 17:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 11:45.