Probleem met Unlocken

Probleem met Unlocken discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Hallo Jongens ik heb jullie hulp nodig ben nu 2 dgn bezig maar ik blijf steeds in hetzelfde hangen volgens mij mis ik iets. verhaal ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 08-01-08, 11:54
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 305
Standaard Probleem met Unlocken

Hallo Jongens ik heb jullie hulp nodig ben nu 2 dgn bezig maar ik blijf steeds in hetzelfde hangen volgens mij mis ik iets.

verhaal vooraf het is de iphone van mijn neef, deze heeft er altijd mee kunnen bellen maar opeens kon itunes hem niet meer vinden en hij heeft er mee zitten spelen en heeft uiteindelijk geupdate naar 1.1.2

Nu heb ik hem van hem gekregen om hem weer te unlocken maar ik zit vast.

ik heb gecontroleerd op welke firmware hij nu zat en dat is firmware 04.02.13_G ik ben aan de gan gegaan met de wiki unlock 1.1.2 windows en dat gaat allemaal goed.

eerst netjes terug naar 1.1.1 en dan de hele riedel gevolgd geupdate naar 1.1.2 en gejailbreaked nu komt hij netjes in het scherm dat ik alleen emergency call kan doen hier doe ik mijn sim erin en reboot de iphone en ik blijf in dat scherm komen.

nu heb ik voor de zekerheid getracht de lockdowned te vernieuwen (de andere renamed) en de permissies op 555 gezet nu kom ik weer netjes op mijn dashboard en blijft de melding geven incorrect sim.
iworld geinstalleerd en op nederlands gezet maar heeft ook niet geholpen.

permissies van lockdowned ook geprobeerd op 755 te zetten maar dit maakt ook geen verschil.

Ik hoop dat jullie me kunnen helpen

Laatst gewijzigd door Ezekiel; 09-01-08 om 10:59.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 08-01-08, 12:28
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Van welke firmware kwam hij af ? Als hij van de 1.0.2 firmware af kwam moet je hem eerst nog virginizen met de source http://ifoneguide.nl/repo

Anders moet je anysim 1.2.1U draaien. Niet vergeten om de auto-lock op never te zetten en de telefoon in flight mode.

Voor het jailbreaken moet je wel het pakketje gebruiken uit de wiki. Volgens mij staat ie bij de guide 1.1.1 naar 1.1.2 ( Windows ). Bij die jailbreakers hoef je nergens mee te *****n en werkt het meteen zonder iets handmatig te doen met het lockdown bestand
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #3  
Oud 08-01-08, 12:31
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 305
Standaard

Ik zit net ook een heel stuk tussen jou en fresh te lezen (hoe toevallig https://forum.iculture.nl/f1/ip...indows-26.html), helaas weet ik echt niet waar hij vandaan kwam ik denk zelf 1.02.

du sik denk dat ik het zelfde riedel moet gaan volgen wat jij ook heb gedaan want het probleem komt overeen want als ik anysim draai dan zegt hij dat hij niet te unlocken is.

maar virginizen word denk ik mijn volgende project
  #4  
Oud 08-01-08, 12:52
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Voeg daarvoor de source iFoneguide toe aan je sources en draai Virginizer.
Daarna herstellen naar de 1.1.1 firmware. Jailbreaken. AnySim 1.2.1U draaien.
Daarna oktoprep installeren en updaten. Even jailbreaken/activeren en iWorld installeren. Daarna werkt hij weer voor de volle 100%
  #5  
Oud 08-01-08, 12:57
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 305
Standaard

oke thnx ik ga het project aan
  #6  
Oud 08-01-08, 13:54
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 305
Standaard

Denstiny nog wel een korte vraag, ik heb nu natuurlijk al het een en ander gedaan op de iphone zit nu op 1.1.2 met allerlei applicaties en dergelijke kan ik gelijk virginize draaien (naam zegt wel al veel) of moet moet ik hem eerst clean maken op 1.1.2 of 1.1.1
  #7  
Oud 08-01-08, 14:04
» iPhone 6 64GB (Space Grijs) [FW: 9.3.5]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 6.1.3]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 68
Standaard

Misschien is het ook nog iets om te checken.

Weet je of er een code op de sim zit?

Misschien is het iets om de code er eerst af te halen (via een oud toestel) of even een sim er in te doen waar geen code op zit.
  #8  
Oud 08-01-08, 14:09
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 305
Standaard

code is er al af en ook al meerdere sims geprobeerd maakt niet uit
  #9  
Oud 08-01-08, 15:47
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 305
Standaard

nou is toch lastiger dan verwacht haha, ik heb nu een virginize gedraaid rechtstreeks op de 1.1.2 maar dat gaat niet goed nu heb ik geen firmaware versie meer en ook geen imei code en dergelijke volgens mij doe ik iets vreselijks fout wie kan me even op weg helpen , hij is tevens zo traag als dikke **** dus ben nu eerst aan het restoren naar 1.1.1 voor de zekerheid of kan ik beter naar naar 1.0.2 gaan maar dan weet ik niet of idemo... kan draaien
  #10  
Oud 08-01-08, 16:26
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Je kunt het beste even updaten naar de 1.1.2 en daarna downgraden naar 1.1.1. Daarna nog even virginizen. Als het goed is krijg je je gegevens terug als je hebt geupdate naar 1.1.2
  #11  
Oud 08-01-08, 16:45
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 305
Standaard

ja klopt heb net alles terug door 1.1.2
ga zometeen wel even terug naar 1.1.1 en moet zorgen dat de installer erop staat zodat ik bsd kan installeren en daarna kan virginizen klopt dit allemaal een beetje.
maar ben ik nou alles kwijtgeraakt door dat de virginize niet goed is gegaan.
  #12  
Oud 08-01-08, 17:04
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Dat weet ik niet 100% zeker. Daarom raad ik je aan om toch nog een keer te virginizen. Puur voor de zekerheid.
  #13  
Oud 08-01-08, 17:57
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 305
Standaard

Update:
nou ik heb hem gevirginized en dat ging op het scherm goed ga nu herstellen naar 1.1.1 dat loopt nu
  #14  
Oud 08-01-08, 18:42
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 2 Wi-Fi +3G 64GB (Zwart) [FW: 4.3.3]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Nov 2007
Berichten: 80
Standaard

dat zou ik ook gedaan hebben, naar 111 restoren, baseband downgrader laten runnen, terug restoren naar 111 en fixed. terug een perfect werkende 111
  #15  
Oud 08-01-08, 18:53
sjowol's schermafbeelding
iFoneguide Repo Master
» iPhone 5 16GB (Zwart) [FW: 6.0.2]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Los Angeles, California
Berichten: 1.133
Standaard

naar 1.02. restoren, dan virginizen.. zou ik doen, dan naar 1.1.1 jailbreaken oktopreppen naar 1.1.2 (die hele riedel )
__________________
Maybe fun is just fragments of existence with better packaging.
  #16  
Oud 08-01-08, 21:45
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 305
Standaard

Ik ben nu even gestopt maar zit nu op 1.1.1 en ben op het punt beland dat ik anysim kan gaan draaien, ik ga hier morgen weer verder mee op het werk moet nu helaas leren voor een microsoft examen.
  #17  
Oud 09-01-08, 10:26
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 305
Standaard

Nou ik da weer verder waar ik was anysim gedraaid maar geeft de melding dat hij niet unlocked kan worden (ik heb gelezen dat dit voor kan komen op het moment dat hij dit al een keer gedaan heeft), oktoprep geinstalleerd en ben nu aan het updaten naar 1.1.2 (zie in mijn ooghoek dat dit klaar is) ga nu jailbreaken enzovoort ik hou u op de hoogte
  #18  
Oud 09-01-08, 10:36
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 305
Standaard

Nou jeailbroken is ook gelukt iworld geinstalleerd en ja hoor ik krijg de melding incorrect sim.

wie o wie woont er in de buurt van Hilversum ??
  #19  
Oud 09-01-08, 10:47
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Heb je iPhone wel gevirginized?
  #20  
Oud 09-01-08, 10:55
Ezekiel's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: Baarn
Berichten: 305
Standaard

Jazeker, ik heb hem naar 1.1.1 gebracht toen gevirginized dat is allemaal goed gegaan en heb toen ook netjes een imei en alles terug.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone 3G: Probleem met unlocken Nilson88 Unlock 1 01-01-11 17:57
iPhone 1e gen.: Probleem met unlocken iphone 2G 16GB voetbalsterke__ Unlock 9 22-07-10 21:23
probleem met mijn Iphone unlocken Devillien T-Mobile 4 29-03-10 11:38
vet probleem met unlocken 1.1.3 kiteseb Archief 3 12-02-08 21:08
Problemen met unlocken Iphone,, raar probleem!?! Diageo Unlock [archief] 15 10-12-07 18:06

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:55.