Gloednieuwe iPhone 1.1.1 activeren?

Gloednieuwe iPhone 1.1.1 activeren? discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb vanmiddag een iPhone gekocht ergens in Tennessee, en in tegenstelling tot wat de verkoper zei staat de laatste firmware versie er wl op. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 12-10-07, 23:46
» iPhone US 16GB [FW: 2.2]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 2
Standaard Gloednieuwe iPhone 1.1.1 activeren?

Ik heb vanmiddag een iPhone gekocht ergens in Tennessee, en in tegenstelling tot wat de verkoper zei staat de laatste firmware versie er wl op. Iedereen heeft het steeds over het 'downgraden' als je hem 'per ongeluk' hebt geupdate naar 1.1.1, maar hoe zit het met een 'stock 1.1.1' iPhone? Is die al te activeren/jailbreaken?? Voor het unlocken ben ik evt bereid om iPSF te betalen. Dank!
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 13-10-07, 06:26
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 187
Standaard

Ja je kan hem volledig unlocken, heb gisteren 1 gedaan van DREE en die heeft er nu veel plezier van.
MAAAAAAAR er is nu nog alleen een NERDS handleiding waarbij j op de command line unix commando's moet uitvoeren waarbij je rekening moet houden met de kans dat het fout gaat en je telefoon als onderzettertje kan gebruiken.
Wacht dus liever even als je dit zelf wilt doen er komt een oplossing of betaal ervoor want die oplossing is er reeds al.
  #3  
Oud 13-10-07, 07:21
Sniper78's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 103
Standaard

Waar kan je die betaalde oplosing vinden? En wat kost deze?
  #4  
Oud 13-10-07, 07:22
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 24
Standaard

wil je er gewoon mee kunnen bellen? want ik heb ook een 1.1.1 out of the box. en ik laat em gewoon op 1.0.2 tot 1.1.1 degelijk gehacked is. Als je gewoon wilt kunnen bellen. PB me ff dan geef ik je alle info.
grts
  #5  
Oud 13-10-07, 13:42
Sniper78's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 103
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door licious Bekijk bericht
wil je er gewoon mee kunnen bellen? want ik heb ook een 1.1.1 out of the box. en ik laat em gewoon op 1.0.2 tot 1.1.1 degelijk gehacked is. Als je gewoon wilt kunnen bellen. PB me ff dan geef ik je alle info.
grts
Welke functies kun je dan nog uitvoeren? Welke vallen weg?
  #6  
Oud 14-10-07, 00:14
» iPhone US 16GB [FW: 1.1.4]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 24
Standaard

alleen visual voicemail.. voor de rest doet alles. Ik werk op een mac, maar ik denk dat het op een pc ook snel te doen moet zijn ..

Greets
  #7  
Oud 14-10-07, 07:39
Sniper78's schermafbeelding
» iPhone 5 16GB (Wit) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad Air Wi-Fi 32GB (Spacegrijs) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Windows
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Belgi
Berichten: 103
Standaard

Wanneer ik deze methode gebruik, is dan alles gedaan? of zijn er nog dingen?

iphoneSimFree.com - Choose the provider you want - use any SIM card with your iphone - in any country
(moet je eigelijk je baseband ook downgraden??)

Laatst gewijzigd door Sniper78; 14-10-07 om 07:57.
  #8  
Oud 14-10-07, 09:04
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.432
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Sniper je moet de iPhone altijd eerst activeren en jailbreaken om bestanden op je iPhone te zetten. Dus als je IPSF software koopt zul je deze handelingen moeten doen. Het is niet zo dat IPSF deze meelevert.
  #9  
Oud 14-10-07, 10:29
» iPhone 4 16GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2007
Berichten: 187
Standaard

ik heb reeds een 1.1.1 compleet unlocked.
vraag het aan user dree.
het is niet zo heel moeilijk als je een beetje in unix thuis bent.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Gloednieuwe iPhone 4 blijft in DFU mode v/a begin cprins iPhone algemeen 6 21-07-10 09:12
crash pc ( windows) bij aansluiting gloednieuwe iphone susyQ81 iPhone algemeen 3 08-01-10 18:43
Geen bereik met gloednieuwe iphone 3G Rob_Hoi Archief 2 27-02-09 12:05

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 17:06.