Airport Extreme info pls..

Airport Extreme info pls.. discussie in Archief forum; ( verdwijnt na registratie ) voor alle duidelijkheid zit ik bij het Belgische adsl en niet bij telenet.... naar tschijnt is het van de klanten van Telenet plug and play.. ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 23-03-08, 12:05
4en 4en is offline
» iPhone US 8GB [FW: 2.0]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Berichten: 29
Standaard Airport Extreme info pls..

voor alle duidelijkheid zit ik bij het Belgische adsl en niet bij telenet....
naar tschijnt is het van de klanten van Telenet plug and play.. ze hoeven geen passwoord en andere gegevens van telenet zelf in te vullen... nu ben ik op volgend menu gestoot van de installatie

Geef de TCP/IP info op die u van uw internetaanbieder hebt ontvangen.
Kies Via DHCP als automatisch een IP-adres wordt toegekend.kies
handmatig om een specifiek IP-adres op te geven.



Configureer Ipv4 : Via DHCP
IP-adres : 169.***.***.*
Subnetmasker : 255.***.***.*

Nu is dit niet ingevuld!!!:?

DNS-Server(s):
Domeinnaam:
DHCP-Client-ID

moet ik hier iets op invullen of moet ik dit leeglaten

hopelijk heb ik hier een spoedend antwoord voor want begin al de muren op te lopen
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 27-03-08, 18:04
» iPhone NL 16GB [FW: 3.0 Beta]  [Jailbreak: Nee]
» MacOS X
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 24
Standaard

Niets invullen,

Hij vindt deze informatie vanzelf. Mocht je niet op de DNS willen surfen van je provider dan kun je via OpenDNS | Providing A Safer And Faster Internet een ander DNS gebruiken dit heeft voordelen en nadelen, kun je 't beste even lezen op bovengenoemde site!

succes
  #3  
Oud 27-03-08, 19:17
» iPhone 5 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Nee]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jan 2008
Berichten: 982
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door 4en Bekijk bericht
voor alle duidelijkheid zit ik bij het Belgische adsl en niet bij telenet....
Configureer Ipv4 : Via DHCP
IP-adres : 169.***.***.*
Subnetmasker : 255.***.***.*
Via DHCP zul je nooit een 169..... nummer toegekend krijgen want die nummerserie wordt uitsluitend en alleen gebruikt als er geen verbinding met een DHCP server (oftewel Internet via ADSL) is.


Nu is dit niet ingevuld!!!:?

DNS-Server(s):
Domeinnaam:
DHCP-Client-ID
m[/QUOTE]

Omdat je geen verbinding hebt!
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Mac OS X: iTunes bibliotheek op AirDisk en Airport Extreme jordy1984 iTunes 0 26-03-11 20:42
Geen internet verbinding via Airport Extreme JanBerens Wi-Fi 6 13-05-10 18:36
Airport extreme hd en iphone mark 3gs 16gb iPhone algemeen 2 01-02-10 10:10
Iphone Wi-Fi met airport extreme alo-b Wi-Fi 1 20-02-09 18:17
Airport Extreme + iPhone instellingen lalala Archief 1 18-03-08 21:49

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 14:44.