3g gejailbreakt met winpwn 2.5 geen netwerk

3g gejailbreakt met winpwn 2.5 geen netwerk discussie in Jailbreak [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Citaat: Oorspronkelijk geplaatst door nobody79 dus ook niet op 2.0.1? nee deze dus ook niet! 2.0>Niet 2.0.1>Niet 2.0.2>Niet Een 3g iphone is op dit moment ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Jailbreak [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #21  
Oud 01-09-08, 17:43
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 753
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door nobody79 Bekijk bericht
dus ook niet op 2.0.1?
nee deze dus ook niet!

2.0>Niet
2.0.1>Niet
2.0.2>Niet

Een 3g iphone is op dit moment nog niet software matig te unlocken!
__________________
US 2G 8GB 3.1.3, Nl 3G 8GB Ios 4.0, Nl 4 32GB Ios 4.0.1
" Fresh heeft het laatste woord " leuk spelletje!
Gesponsorde links
Advertentie
Advertentie

  #22  
Oud 01-09-08, 17:55
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 14
Standaard

Ik heb al van alles geprobeert zonder sim etc jailbreaken maar ik heb nog steeds geen netwerk.

Laatst gewijzigd door iScorpio; 01-09-08 om 19:08. Reden: off-topic opmerking verwijdert
  #23  
Oud 01-09-08, 21:36
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]
» Linux
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Swooshje Bekijk bericht
Ik heb al van alles geprobeert zonder sim etc jailbreaken maar ik heb nog steeds geen netwerk.
Hier hetzelfde. Alles lijkt goed te zijn gegaan, heb nu Cydia en Installer, maar geen netwerk meer. Dat schiet niet echt op )

Ik heb al geprobeerd of herstel netwerkinstellingen helpt maar ook niet. Iemand?
  #24  
Oud 01-09-08, 21:41
cypher21's schermafbeelding
» Ik heb geen iPhone  
» iPad Air Wi-Fi 16GB (Spacegrijs) [FW: 7.0.6]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Locatie: Dieren
Berichten: 1.800
Standaard

Als je een t-mobile simkaart hebt, zou het gewoon moeten werken. Tenzij de simkaart te oud is, of van BEN of Orange is
  #25  
Oud 01-09-08, 22:04
» iPhone 3GS 16GB (Wit) [FW: 4.1]
» Linux
 
Geregistreerd: Aug 2008
Berichten: 2
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door cypher21 Bekijk bericht
Als je een t-mobile simkaart hebt, zou het gewoon moeten werken. Tenzij de simkaart te oud is, of van BEN of Orange is
Het is gewoon een T-mobile kaart. Heb mijn abbo met iphone pas een maand dus het is ook geen oude simkaart. Maar volgens mij las ik dat er al meer mensen met T-mobile abbo met netwerk problemen zijn?
  #26  
Oud 01-09-08, 22:52
Sn3ak3r's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 26
Send a message via twitter to Sn3ak3r
Standaard

ik heb ook het probleem gehadt en ik heb een t-mobile abbo maar ik heb de fout wel opgelost !
  #27  
Oud 01-09-08, 23:12
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 14
Standaard

hoe heb je het opgelost als ik vragen mag?
  #28  
Oud 01-09-08, 23:17
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 753
Standaard

hebben de mensen die netwerk problemen hebben een custom gemaakt met of zonder activatie? voor de 3g van t-mobile heb je een custom nodig zonder activatie, anders krijg je never nooit netwerk!!!!
  #29  
Oud 01-09-08, 23:57
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 14
Standaard

ik heb een custom gemaakt zonder activatie en geen netwerk.
  #30  
Oud 02-09-08, 00:29
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 753
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Swooshje Bekijk bericht
ik heb een custom gemaakt zonder activatie en geen netwerk.
en probeer het eens met activatie, ik begin nu zelfs te twijfelen!
  #31  
Oud 02-09-08, 09:12
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 120
Standaard

met of zonder activatie ... ik krijg ook geen netwerkdekking

enige optie voor mij is nu dan te gaan quickpwn (geen costum) maar dan heb ik geen installer en ook geen youtube.

maar raar genoeg krijg je via de quickpwn optie wel netwerkdekking.
  #32  
Oud 02-09-08, 12:40
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 753
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Raggamannn Bekijk bericht
met of zonder activatie ... ik krijg ook geen netwerkdekking

enige optie voor mij is nu dan te gaan quickpwn (geen costum) maar dan heb ik geen installer en ook geen youtube.

maar raar genoeg krijg je via de quickpwn optie wel netwerkdekking.
voor de officiele iphone 3g van t-mobile heb je een custom firmware nodig zonder activatie!

In quickpwn kan je wel installer kiezen en je kan ook youtube kiezen, ik zou het gewoon even proberen!
  #33  
Oud 02-09-08, 13:54
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 14
Standaard

ik heb nu 4x gejailbreakt via winpwn 2.5 de laatste keer was het raak.
ik heb nu weer netwerk dekking.

groeten mike
  #34  
Oud 02-09-08, 15:01
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 753
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Swooshje Bekijk bericht
ik heb nu 4x gejailbreakt via winpwn 2.5 de laatste keer was het raak.
ik heb nu weer netwerk dekking.

groeten mike
en je hebt uiteindelijk toch een custom firmware zonder activatie genomen!

Laat het even weten voor de andere hier die ook het netwerk probleem hebben!
  #35  
Oud 03-09-08, 00:45
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 120
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
voor de officiele iphone 3g van t-mobile heb je een custom firmware nodig zonder activatie!

In quickpwn kan je wel installer kiezen en je kan ook youtube kiezen, ik zou het gewoon even proberen!

als ik via winpwn 2.5 de quickpwn optie kies dan kan ik niet kieZen of ik installer en/of YouTube wil.

En de andere programma (quickpwn) kun je fw 2.02 niet kailbreaken, alleen fw 2.01.

Dus wat kan ik het beste doen??
Het liefst wil ik een jailbreak zonder restore.

Alvast bedankt.
  #36  
Oud 03-09-08, 01:03
Tijn1's schermafbeelding
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Nov 2007
Locatie: IK DEEL SOEST MET MEZELF!
Berichten: 753
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Raggamannn Bekijk bericht
als ik via winpwn 2.5 de quickpwn optie kies dan kan ik niet kieZen of ik installer en/of YouTube wil.

En de andere programma (quickpwn) kun je fw 2.02 niet kailbreaken, alleen fw 2.01.

Dus wat kan ik het beste doen??
Het liefst wil ik een jailbreak zonder restore.

Alvast bedankt.
restoren moet je sowieso!

als je alleen quickpwn download van de site van het dev team dan kan je wel installer/cydia/youtube/bootlogo's selecteren en ja die is geschikt voor firmware 2.0.2
  #37  
Oud 03-09-08, 15:03
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 2.0.2]
» Windows
 
Geregistreerd: Jul 2008
Berichten: 14
Standaard

ik heb expert mode uit laten staan en geen activatie gekozen.
Toen deed die het.

groeten mike
  #38  
Oud 03-09-08, 16:12
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 7.0.2]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Windows
 
Geregistreerd: Apr 2008
Berichten: 120
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Tijn1 Bekijk bericht
restoren moet je sowieso!

als je alleen quickpwn download van de site van het dev team dan kan je wel installer/cydia/youtube/bootlogo's selecteren en ja die is geschikt voor firmware 2.0.2

gelukt.. ik heb netwerkdekking, installer, cydia en youtube..

thnx
  #39  
Oud 06-09-08, 08:19
» iPhone 6 Plus 64GB (Zilver) [FW: 8.0]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 16GB (Wit) [FW: 7.1.2]  [Jailbreak: Ja]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Jul 2008
Locatie: Groningen
Berichten: 299
Standaard

Ik heb een Belgische Iphone en krijg ook geen netwerk te zien. Iemand die mij daarin kan helpen? Ik heb het vinkje van toestel activeren of no gezet
  #40  
Oud 06-09-08, 11:27
Sn3ak3r's schermafbeelding
» iPhone 3G 16GB (Wit) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Ik heb geen iPad  
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Sep 2008
Locatie: Enschede
Berichten: 26
Send a message via twitter to Sn3ak3r
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door knny Bekijk bericht
Ik heb een Belgische Iphone en krijg ook geen netwerk te zien. Iemand die mij daarin kan helpen? Ik heb het vinkje van toestel activeren of no gezet

Mensen die allemaal dit probleem hebben probeer eens te doen wat hier precies staat:

Wat ik heb gedaan is:
1. Iphone is restore mode zetten.

2. Dan met Itunes Herstellen (FW 2.0.2) doet hij dan. ( als hij vraagt of je een reserve kopie wilt maken kies voor nee)

3. Daarna Iphone aanzetten met normale FW zonder jailbreak
Iphone helemaal opstarten en ook sim ontgrendelen. als je dan netwerk wel hebt is het goed maar Maak Wel een Reserve Kopie. van de werkende instellingen met itunes
Als je dat niet hebt begin je opnieuw verder gaan heeft dan geen zin. als je opnieuw begint en je bent in itunes en klikt op herstellen vraagt hij of je een reserve kopie wilt maken kies voor nee want die instellingen werken niet.

4.Ga nu met QuickPwn Jailbreaken. en volg via QuickPwn de instructies.


5.Na dat hij klaar is start je de iphone en ontgrende de sim kaart.
Nu moet hij het doen.

5a. (Hij werkt niet) zet itunes aan en zet de reserve kopie terug


Dit allemaal het ik met Itunes , QuickPwn , Iphone 3g FW 2.0.2 en 2.0.1 gestest. en een T-Mobile sim kaart.

Suc6 Allemaal



Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Raggamannn Bekijk bericht
met of zonder activatie ... ik krijg ook geen netwerkdekking

enige optie voor mij is nu dan te gaan quickpwn (geen costum) maar dan heb ik geen installer en ook geen youtube.

maar raar genoeg krijg je via de quickpwn optie wel netwerkdekking.
Na dat ik het bovenste heb gedaan heb ik wel installer en kan ook youtube mxtube alles gebruiken.

Laatst gewijzigd door Sn3ak3r; 06-09-08 om 11:36.
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Geen verbinding mogelijk met netwerk toni_i Wi-Fi 37 06-11-11 22:44
Geen netwerk met Iphone 3gs Extremus Archief 1 08-12-09 20:07
iPhone: Geen netwerk na Jailbreak en unlock met 3.01 j0han1987 Jailbreak 1 01-10-09 13:36
Geen netwerk met Proximus SIM xanadu.dm Overige providers Nederland 12 25-01-09 19:32
iPhone 3G: Geen connectie met netwerk Bennoo Unlock 5 22-08-08 22:02

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 06:22.