iPhone doet het niet meer :(

iPhone doet het niet meer :( discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik heb net mijn iPhone geunlocked, hij gaf toen aan dat hij versie 1.1.2 was. Alles werkte mooi, tot ik wilde proberen mijn contacten te ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen

 

 

Discussietools Weergave
  #1  
Oud 25 March 2008, 22:04
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 15
Unhappy iPhone doet het niet meer :(

Ik heb net mijn iPhone geunlocked, hij gaf toen aan dat hij versie 1.1.2 was. Alles werkte mooi, tot ik wilde proberen mijn contacten te synchroniseren. Op het forum hier las ik iets over home+sleep, sleep los --> restore. Nu zit ik dus in de herstelmodus, alleen met itunes kan hij niet herstellen! Ik heb de nieuwste versie van iTunes en hij geeft aan:

De iPhone 'iPhone' kan niet worden hersteld. Er heeft zich een onbekende fout voorgedaan (9). Ik zie nu alleen een iTunes logo en een stekker op mijn scherm van de iPhone en hij doet verder helemaal niets.

HELP!

(alstublieftdankuwel)
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 25 March 2008, 22:13
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Je contacten te synchroniseren door middel van home+sleep lees ik dit goed.
  #3  
Oud 25 March 2008, 22:14
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door midon Bekijk bericht
Je contacten te synchroniseren door middel van home+sleep lees ik dit goed.
Iemand zei dat je op die manier je iPhone weer in iTunes kon krijgen en dan kon je daarna synchroniseren. Maar commentaar koop ik niets voor. Ik wil niet onvriendelijk doen, maar ik zit hier met mijn handen in 't haar. Net werkte alles nog mooi en nu kan ik niets. Hulp zou welkom zijn.

Ik werk overigens op een Mac.
  #4  
Oud 25 March 2008, 22:15
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

In dfu zetten Doe dat door iphone uit te zetten en weer aan met vingers op home en sleep button Dan na tien seconden sleep (bovenop) button los late en home button vasthouden tot itunes zegt een iphone te hebben gevonden die hersteld moet worden. Dan herstellen
__________________
Het is maar een telefoon, meer niet.......... www.zokje.nl voor een leuke zok en een goed doel Leren is vooral (hard) vallen, weer opstaan en verder gaan. Dus wanhoop niet bij het modden van je iPhone
Beste mensen ben geen helpdesk en zal PM's met vragen dan ook niet beantwoorden. Kijk eens bij Begrippen of hier Handleidingen en als het dan nog niet wil lukken gebruik dan de Zoekfunctie.
  #5  
Oud 25 March 2008, 22:15
» iPhone 4 32GB (Zwart) [FW: 4.2.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Locatie: rosmalen
Berichten: 239
Standaard

nee dat is de manier om goed te restoren.
__________________
Origineel: Iphone us 3.1.3 OTB BL4.6 | Huidige firmware: 3.1.3 | Bootloader: 4.6 | Baseband: 04.05.04_G | Unlock: Bootneuter .
  #6  
Oud 25 March 2008, 22:16
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
In dfu zetten Doe dat door iphone uit te zetten en weer aan met vingers op home en sleep button Dan na tien seconden sleep (bovenop) button los late en home button vasthouden tot itunes zegt een iphone te hebben gevonden die hersteld moet worden. Dan herstellen
Dat staat in de OP: zover ben ik, maar dan komt iTunes met de melding dat de iPhone niet hersteld kan worden. Die melding van ' iTunes heeft een iPhone aangetroffen waarvan de herstelmodus actief is. U moet deze iPhone herstellen voordat u deze kunt gebruiken met iTunes.' heb ik dus al gehad.

Tijdens dat herstel zie ik trouwens wel het grijze Apple-logootje. Pas bij de foutmelding in iTunes komt hij weer op dat logo en op die stekker.
  #7  
Oud 25 March 2008, 22:21
midon's schermafbeelding
» iPhone 6s Plus 64GB (Space Grijs) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi + 3G 16GB (Zwart) [FW: 9.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 14 December 2007
Berichten: 339
Stuur een bericht via MSN naar midon Stuur een bericht via Yahoo naar midon Send a message via twitter to midon
Standaard

Als je Iphone nu in DFU mode staat moet je hem eruit halen met windows met ibrick en met mac met iFuntastic de tegenhanger van ibrick heb ik horen zeggen.
  #8  
Oud 25 March 2008, 22:21
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Doe een refurbish met ziphone
Of probeer independence om uit de restore te komen
  #9  
Oud 25 March 2008, 22:23
benBEN's schermafbeelding
» iPhone 6 Plus 128GB (Goud) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi + 4G 64GB (Wit) [FW: 8.1.2]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 24 March 2008
Locatie: Vleuten
Berichten: 176
Standaard

berichtje even aangepast, zat in verkeerde schermpje

Laatst gewijzigd door benBEN; 25 March 2008 om 22:25. Reden: verkeerde schermpje voor me
  #10  
Oud 25 March 2008, 22:29
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Doe een refurbish met ziphone
Of probeer independence om uit de restore te komen
Ik ben nu een refurbish met ziphone aan het proberen:

Citaat:
ZiPhone v2.6b by Zibri. ZiPhone's Blog
Source code available at: ZiPhone's Blog

Loading zibri.dat.
ppc
Searching for iPhone...
Working...
Please wait 4'00".
Klopt het trouwens dat dit lang duurt? Ik zie geen verandering op het scherm van mijn iPhone en ook niet in het ZiPhone-schermpje.

Laatst gewijzigd door Furia; 25 March 2008 om 22:34.
  #11  
Oud 25 March 2008, 22:43
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

ja duurt 4 min maar je moet op je scherm van je iphone wel data zien
  #12  
Oud 25 March 2008, 22:47
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
ja duurt 4 min maar je moet op je scherm van je iphone wel data zien
Ik zag in het schermpje van mijn iPhone geen data, nog steeds alleen die stekker en dat iTunes teken. Nu krijg ik in ZiPhone deze melding:

Citaat:
Click any option at the left for more information, then click Start Process to begin.


ZiPhone completed successfully!
Alleen dus nog geen verschil. Ik ben nu ook software 1.1.3 aan het downloaden, misschien dat ik hem daarmee kan herstellen in iTunes, of maak ik dan dingen alleen maar erger?
  #13  
Oud 25 March 2008, 22:51
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

Nee hoor maar probeer independence eens om hem uit de restore te krijgen Hier downloaden independence - Google Code
  #14  
Oud 25 March 2008, 22:58
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
Nee hoor maar probeer independence eens om hem uit de restore te krijgen Hier downloaden independence - Google Code
Welke knop moet ik dan gebruiken? Ik heb de nieuwste versie gedownload en krijg dan de volgende mogelijkheden:
- Activate Phone
- Deactivate Phone
- SIM Unlock Phone

Verder zijn er nog tabjes met:
- Jailbreak
- SSH
- Customize
- Firmware
- Info

(helemaal onderin dat scherm staat trouwens 'connected to iPhone in recovery mode')

Edit: Ik zie net dat ook alle knoppen grijs zijn, dus kan sowieso niets doen met iNdependence..

Laatst gewijzigd door Furia; 25 March 2008 om 23:02.
  #15  
Oud 25 March 2008, 23:02
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

en hij duwt hem niet uit de recovery?
Welke foutmelding geeft itunes als je hersteld 1604 misschien?
  #16  
Oud 25 March 2008, 23:04
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
en hij duwt hem niet uit de recovery?
Welke foutmelding geeft itunes als je hersteld 1604 misschien?
iTunes geeft foutmelding (9).
Als ik iNdependence download en open krijg ik alleen een scherm met dus allemaal grijze knoppen, ik heb niet het idee dat hij dan al iets doet. Dus nee, hij duwt hem in ieder geval zeker niet uit de recovery mode
  #17  
Oud 25 March 2008, 23:06
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

mmmm ik heb hier ook zo'n iphone die niets wil
Heb je windows probeer dan ibrickr eens
  #18  
Oud 25 March 2008, 23:08
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
mmmm ik heb hier ook zo'n iphone die niets wil
Heb je windows probeer dan ibrickr eens
Ik heb een mac.
  #19  
Oud 25 March 2008, 23:15
Michael's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 5 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 2 Wi-Fi 32GB (Wit) [FW: 7.0.4]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: 16 September 2007
Locatie: Den Haag
Berichten: 4.569
Send a message via twitter to Michael
Standaard

ja dat weet ik al maar geen windows ergens thuis
  #20  
Oud 25 March 2008, 23:26
» iPhone US 8GB [FW: 1.1.4]  [Jailbreak: Ja]
» MacOS X
 
Geregistreerd: 25 March 2008
Berichten: 15
Standaard

Citaat:
Oorspronkelijk geplaatst door Michael Bekijk bericht
ja dat weet ik al maar geen windows ergens thuis
Nee. Via iTunes en dan 1.1.3 selecteren loopt overigens op dezelfde foutmelding stuk.
 


Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
iPhone doet het niet meer Ehsan iPhone algemeen 4 13 October 2010 14:49
PLEASE HELP.. Herstellen lukt niet meer waardoor iPhone het helemaal niet meer doet,, shari iPhone algemeen 8 16 September 2009 23:26
iPhone doet het niet meer? Freakingkid iPhone algemeen 1 7 August 2009 13:00
iphone doet het niet meer Dualcore Unlock [archief] 4 13 May 2008 15:52
Iphone doet het niet meer!! NickNL Unlock [archief] 6 25 January 2008 00:30

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 07:48.