Wachtwoord voor Terminal

Wachtwoord voor Terminal discussie in Unlock [archief] forum; ( verdwijnt na registratie ) Ik moet om mijn instellingen te kunnen onthouden iets ingeven in Terminal, maar welk is het wachtwoord voor die Terminal en inlog?? Kan iemand mij ...



Ga terug   iPhone, iPod touch, iPad en Apple TV forum > Archief > Archief > Unlock [archief]
Wachtwoord vergeten? Registreren!
Registreer FAQ Ledenlijst Kalender Zoeken Berichten van vandaag Markeer forums als gelezen
  #1  
Oud 21-04-08, 19:35
vedzo's schermafbeelding
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 11
Standaard Wachtwoord voor Terminal

Ik moet om mijn instellingen te kunnen onthouden iets ingeven in Terminal, maar welk is het wachtwoord voor die Terminal en inlog??
Kan iemand mij helpen.. Ik weet dat het hier ergens staat, maar het is oneindig om te zoeken.
Advertentie
Advertentie Gesponsorde links (verdwijnt na registratie)

  #2  
Oud 21-04-08, 20:03
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.362
Standaard

login is root en wachtwoord is alpine of dottie.
ps als je gezocht had op wachtwoord had je het waarschijnlijk ook zelf gevonden

Laatst gewijzigd door ControlSje; 21-04-08 om 23:23. Reden: het wachtwoord apline veranderd in alpine
  #3  
Oud 21-04-08, 20:14
Destiny's schermafbeelding
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» iPad 3 Wi-Fi 16GB (Zwart) [FW: 5.1.1]  [Jailbreak: Nee]
» Mac OS X
 
Geregistreerd: Oct 2007
Locatie: Waalwijk
Berichten: 5.001
Send a message via twitter to Destiny
Standaard

Als je firmware 1.1.4 draait moet je wel even de SUI fix installeren via de installer. Anders kun je niet inloggen.
En bij 1.1.4 is het wachtwoord btw alpine en gebruikersnaam root
__________________
twitter.com/marcosnels || gallery.me.com/marcosnels || marcosnels.nl
  #4  
Oud 21-04-08, 20:37
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.362
Standaard

Oeps........ een typo in een wachtwoord sorry.....
  #5  
Oud 22-04-08, 12:09
vedzo's schermafbeelding
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 11
Standaard

Ik vind allen SUID Lib Fix in mijn installer en dat is blijkbaar voor 1.1.3? Of kan ik dat ook gebruiken voor 1.1.4?
En waar vind ik SUI fix? Kan iemand me helpen...

Laatst gewijzigd door vedzo; 22-04-08 om 12:31.
  #6  
Oud 22-04-08, 12:26
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.362
Standaard

Je kunt deze gewoon gebruiken. Ik zou ook nog de "BSD Subsystem 2.0 Termfix" installeren. Dit lost het probleem van de backspace in Term-VT100 op.
Suc6
  #7  
Oud 22-04-08, 12:36
vedzo's schermafbeelding
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 11
Standaard

Ik heb "BSD subsystem 2.0..." genstalleerd maar dat verhelpt het probleem niet van de backspace. Maar het grootste probleem is dat ik niets kan invullen bij password want ik heb firmware 1.1.4 en dan moet je blijkbaar SUI fix installeren. Maar ik vind er alleen maar n voor firmware 1.1.3! =(
  #8  
Oud 22-04-08, 12:38
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.362
Standaard

Die is goed...kun je gebruiken...maar dat zei ik al in mijn vorige bericht
  #9  
Oud 22-04-08, 12:42
vedzo's schermafbeelding
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 11
Standaard

Hm.. neen ik krijg altijd een error als ik die van 1.1.3 installeer. Daarom vroeg ik het nogmaals ! Kwil een oplossing vinden.. want zonder dat mijn iPhone mijn instellingen opslaagd is het nie fijn!
  #10  
Oud 22-04-08, 13:06
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.362
Standaard

Welke error?

Maar waarom gebruik je PuTTY niet. Dit installeer je op je computer. Moet je wel OpenSSH op je iPhone installeren.
  #11  
Oud 23-04-08, 11:51
vedzo's schermafbeelding
» iPhone NL 8GB [FW: 1.1.4]
» Windows
 
Geregistreerd: Mar 2008
Berichten: 11
Standaard

Maar kwil geen OpenSSH installeren Term VT100 moet gewoon werken en ja.. meer moet er nie zijn.
  #12  
Oud 23-04-08, 12:50
iPhone(club) Guru
» iPhone 4S 64GB (Zwart) [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» iPad 1 Wi-Fi +3G 64GB [FW: 5.0.1]  [Jailbreak: Ja]
» Windows
 
Geregistreerd: Dec 2007
Locatie: Naarden
Berichten: 1.362
Standaard

Welke error krijg je als je "SUID Lib Fix" installeert?
 



Er zijn 1 actieve gebruikers die momenteel deze discussie bekijken (0 leden en 1 gasten)

 
Discussietools
Weergave

Soortgelijke discussies

Discussie Auteur Forum Reacties Laatste bericht
Wachtwoord voor reservekopie?? Cha3lot iTunes 2 11-11-10 12:06
Gebruikersnaam en wachtwoord voor Wi-Fi YvonneKr Wi-Fi 15 05-01-10 20:40
Cydia vraagt voor wachtwoord proboss Jailbreak apps en thema's 7 04-07-09 19:43
BSD nodig voor terminal jorsan Unlock [archief] 4 21-01-08 12:41

Regels voor berichten
Je mag geen nieuwe discussies starten
Je mag niet reageren op berichten
Je mag geen bijlagen versturen
Je mag niet je berichten bewerken

BB code is Aan
Smileys zijn Aan
[IMG]-code is Aan
HTML-code is Uit
Trackbacks are Aan
Pingbacks are Aan
Refbacks are Uit



Alle tijden zijn GMT +2. Het is nu 16:15.